Hvilken Kate Hudson Rom-Com var det største Box-Office-hit?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Kate Hudson Rom-Com var det største Box-Office-hit?
Hvilken Kate Hudson Rom-Com var det største Box-Office-hit?
Anonim

Skuespillerinden Kate Hudson blev berømt i 2000 efter at have medvirket i komedie-dramaet Almost Famous. Dermed fulgte hun i fodsporene på sin mor, Hollywood-stjernen Goldie Hawn. I løbet af sin karriere har Hudson medvirket i adskillige blockbusters, men den genre, hun måske er mest berømt for, er romantiske komedier.

I dag tager vi et kig på, hvilken af Kate Hudsons rom-coms, der endte med at tjene mest på billetkontoret. Fra Bride Wars til How To Lose A Guy In 10 Days – fortsæt med at rulle for at se, hvilket film der endte med at indbringe 177,5 millioner USD!

10 'Le Divorce' - Box Office: $13 Million

Kicking listen off er 2003 romantisk komedie-drama Le Divorce. I den portrætterer Kate Hudson Isabel Walker, og hun spiller sammen med Naomi Watts, Leslie Caron, Stockard Channing, Glenn Close og Stephen Fry. Filmen er baseret på 1997-romanen af samme navn af Diane Johnson - og den har i øjeblikket en rating på 4,9 på IMDb. Le Divorce endte med at tjene 13 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Alex &Emma' - Box Office: $15 millioner

Næste på listen er den romantiske komedie Alex & Emma fra 2003, hvor Kate Hudson spiller Emma Dinsmore / Ylva / Elsa / Eldora / Anna. Udover Hudson har filmen også Luke Wilson, Sophie Marceau og David Paymer i hovedrollerne. Alex & Emma følger en forfatter, der skal skrive en roman om tredive dage, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Filmen endte med at tjene 15 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'Dr. T & The Women' - Box Office: $22,8 millioner

Lad os gå videre til 2000 rom-com Dr. T & the Women, hvor Kate Hudson portrætterer Dee Dee Travis. Udover Hudson har filmen også Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett, Laura Dern og Shelley Long i hovedrollerne.

Dr. T & the Women følger en velhavende gynækolog og kvinderne i hans liv - og den har i øjeblikket en vurdering på 4,6 på IMDB. Filmen endte med at tjene $22,8 millioner i billetkontoret.

7 'My Best Friend's Girl' - Box Office: $41,6 Million

Den romantiske komedie My Best Friend's Girl fra 2008, hvor Kate Hudson portrætterer Alexis, er den næste. Udover Hudson har filmen også Dane Cook, Jason Biggs, Lizzy Caplan og Alec Baldwin i hovedrollerne. Filmen følger en fyr, hvis bedste ven hyrer ham til at tage sin ekskæreste med ud på en dårlig date - og den har i øjeblikket en rating på 5,9 på IMDb. Min bedste vens pige endte med at indtjene 41,6 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Mors dag' - billetkontor: $48,4 millioner

Næste på listen er den romantiske mors dag 2016. I den spiller Kate Hudson Jesse, og hun spiller sammen med Jennifer Aniston, Shay Mitchell, Julia Roberts, Jason Sudeikis og Britt Robertson. Filmen følger tre generationer på Mors dag, og den har i øjeblikket en 5.7 rating på IMDb. Mors dag endte med at tjene 48,4 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Raising Helen' - Box Office: $49,7 millioner

Det romantiske komedie-drama Raising Helen fra 2004 åbner top fem på dagens liste. I den spiller Kate Hudson Helen Harris, og hun spiller sammen med John Corbett, Joan Cusack, Hayden Panettiere, Spencer Breslin og Helen Mirren. Filmen følger en ung kvinde, der bliver værge for sin søsters børn - og den har i øjeblikket en rating på 6,0 på IMDb. Raising Helen endte med at indtjene 49,7 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Noget lånt' - Box Office: $60,1 Million

Lad os gå videre til 2011 rom-com Something Borrowed. I den spiller Kate Hudson Darcy, og hun spiller sammen med Ginnifer Goodwin, John Krasinski, Colin Egglesfield og Steve Howey.

Filmen er baseret på Emily Giffins bog fra 2005 af samme navn, og den har en vurdering på 5,9 på IMDb. Something Borrowed endte med at tjene 60,1 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Bride Wars' - Box Office: $115,4 millioner

Den romantiske komedie Bride Wars fra 2009 åbner top tre på dagens liste, hvor Kate Hudson portrætterer Olivia "Liv" Lerner. Udover Hudson har filmen også Anne Hathaway, Kristen Johnston, Bryan Greenberg og Candice Bergen i hovedrollerne. Bride Wars følger to barndoms bedste venner, der bliver rivaler, når de planlægger deres bryllup på samme dag. Filmen har i øjeblikket en rating på 5,5 på IMDb, og den endte med at tjene 115,4 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'You, Me And Dupree' - Box Office: $130,4 millioner

Den andenplads på dagens liste er den romantiske komedie You, Me and Dupree fra 2006. I den spiller Kate Hudson Molly Peterson, og hun spiller sammen med Owen Wilson, Matt Dillon, Seth Rogen, Amanda Detmer og Michael Douglas. You, Me and Dupree følger en bedste mand, der bliver hos de nygifte for længe - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Filmen endte med at tjene $130.4 millioner ved billetkontoret.

1 'Sådan mister du en fyr på 10 dage' - Box Office: $177,5 millioner

Og endelig er listen på førstepladsen 2003 rom-com How to Lose a Guy in 10 Days. I den spiller Kate Hudson Andie Anderson, og hun spiller sammen med Matthew McConaughey, Adam Goldberg, Michael Michele og Shalom Harlow. Filmen er baseret på en kort tegneserie af samme navn af Michele Alexander og Jeannie Long - og den har en vurdering på 6,4 på IMDb. How to Lose a Guy in 10 Days endte med at tjene 177,5 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: