Hvad laver Ruthie fra '7th Heaven' nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver Ruthie fra '7th Heaven' nu?
Hvad laver Ruthie fra '7th Heaven' nu?
Anonim

Fra 1996 til 2007 tunede mange af os ind på det kedelige tv-drama 7th Heaven og lærte mange lektioner undervejs. Fra berømte gæstestjerner til et "ugens problem"-format, der er meget at huske om dette show. Mens Jessica Biel er blevet en massiv stjerne lige siden, fik hun sin begyndelse med at spille Mary Camden i serien. Jessica Biel forlod 7th Heaven tidligt, men Mackenzie Rosman, der spillede Ruthie Camden, blev ved, så fans kunne se denne karakter vokse op.

Mackenzie Rosman er nu 31 år gammel, og hun voksede bestemt op på settet til 7th Heaven, da hun kun var et barn, da hun begyndte at spille denne søde karakter. I sæson 1 begyndte Ruthie at deltage i pre-K, og i en sjov historie troede hun, at hun skulle gå i skole én gang, og det ville være det. Mens Jessica Biel har haft en kæmpe Hollywood-karriere, hvad med skuespillerinden, der portrætterede Ruthie? Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvad Ruthie fra 7th Heaven laver nu.

Mackenzie Rosman har en virksomhed, der hedder Fletch Athletica

Mens Jessica Biels liv har ændret sig gennem årene, og det har været interessant at se hendes karriere, har der ikke været så meget opmærksomhed på Mackenzie Rosman.

Hvis fans er nysgerrige efter, hvad Mackenzie Rosman laver i dag, har hun en virksomhed, der hedder Fletch Athletica, ifølge Best Life Online.

Virksomheden sælger et Doli Belt, som er et produkt, der gør tingene meget nemmere for ryttere. Hvis du har dette bælte med dig, så har du et godt sted at lægge godbidder til din hest. Da ridning er en af Mackenzies største hobbyer, giver det mening, at hun ville have involveret sig i denne forretning.

Ifølge firmaets hjemmeside sælges bæltet for $39,99 og kan købes i forskellige størrelser.

Mackenzie Rosman har handlet her og der

After 7th Heaven havde Mackenzie Rosman et par skuespillerroller. Hun spillede Bree i filmen Proud American fra 2008 og Jill i filmen Fading of the Cries fra 2008. Hendes største rolle var at spille Zoe i teenagerdramaet The Secret Life of the American Teenager. Zoe er en elev på Grant High School, som har et dramatisk kærlighedsliv, og som dater Mac. Når Mac er utro, gør Zoe det samme og dater Ricky.

Mackenzie Rosman er også stadig nære venner med Beverly Mitchell, hendes medstjerne fra 7th Heaven. Mackenzie tweeter ofte sin støtte til Beverly og Jessica Biels karrieresucceser, og det ser ud til, at hun er rigtig glad for dem. Mackenzie gen-tweettede nyheder om Jessica Biels tv-serie Cruel Summer and The Sinner og retweetede en fan, der t alte om at se Beverlys feriefilm Hometown Christmas.

Da Beverly Mitchell t alte om en 7th Heaven-genstart, kommenterede Mackenzie Rosman "Camdens unite! bestwaytogrowuptvfamilyforever", så det ser ud til, at hun ville være glad, hvis det skete, ifølge Cheat Sheet. Us Weekly rapporterede, at Catherine Hicks, der spillede moderen Annie Camden, sagde, at hvis hun ville gå med til et nyt show, kunne Stephen Collins ikke være med på grund af hans skandale. Catherine Hicks sagde: "Vi bliver nødt til at åbne med Stephens kiste." Catherine sagde også: "Det er helt op til netværkene og den slags ting. Jeg tror, vi alle ville elske at være sammen. Ottende himmel med en ny kæreste for Annie."

Mackenzie Rosman bor på en gård

Ifølge Best Life Online bor skuespillerinden også på en gård i Maryland, og det er noget, hun ofte deler på sin Instagram-konto.

Fans kan følge Mackenzie og se hendes smukke billeder af ridning. Selvom Mackenzie ikke har optrådt siden 2015, holder hun sine fans opdateret og delte i november 2021, at hun nu har en Cameo-konto.

I september 2020 delte Mackenzie et billede af sig selv på sin gård med en bakke med grønne bønner, som hun selv havde dyrket. Mackenzie deler ofte smukke billeder af det sted, hvor hun bor, inklusive fejring af det smukke vinterlandskab.

Da 7th Heaven-besætningen mødtes til middag i 2014, fort alte Mackenzie Rosman Us Weekly, at hun ikke var i stand til at gå. Hun sagde: "Jeg var så ked af at have misset den sidste middag! De planlagde det, og jeg havde planlagt en tur til østkysten, og i sidste øjeblik flyttede den sig, og jeg var på en flyvning 12 timer før det. Jeg var så ked af det." Mackenzie fortsatte, at Beverly Mitchell er den, der holder kontakten med alle: "Bev er den, der er den virkelig store arrangør, så det var ikke sket i et par år før det, men vi alle bare er nødt til at koordinere. Det er svært at koordinere en gruppe på syv personer eller flere, afhængig af hvem der kan komme, så næste gang stemmer stjernerne."

Anbefalede: