Even Stevens' kaster næsten en 'That's So Raven'-stjerne i en klassisk rolle

Indholdsfortegnelse:

Even Stevens' kaster næsten en 'That's So Raven'-stjerne i en klassisk rolle
Even Stevens' kaster næsten en 'That's So Raven'-stjerne i en klassisk rolle
Anonim

Disney Channel har været hjemsted for nogle meget populære shows gennem årene, og netværket har endda været et startpunkt for stjerner som Hilary Duff og Miley Cyrus. De slår måske ikke altid et hjem, men når de laver et hit, har de en tendens til at droppe en serie, som alle elsker.

Even Stevens er stadig et af de mest populære shows, der er dukket op fra netværket, og på et tidspunkt blev en fremtidig That's So Raven-stjerne næsten castet som en mindeværdig karakter på Even Stevens.

Lad os se tilbage og se, hvilken stjerne der næsten fik den rolle.

'Even Stevens' er en klassiker fra Disney Channel

Tilbage i 2000 søgte Disney Channel at skyde det nye årtusinde i gang med stil, og netværket satte Even Stevens løs i verden. Enkelt sagt var unge millennials ikke klar til de fantastiske episoder, der ventede på dem for alle de år siden.

Anført af Shia LaBeouf og Christy Carlson Romano, var Even Stevens et fantastisk show, der fokuserede på Louis Stevens og hans kapere i Sacramento, CA. Hans familie og venner var nøglebrikker i puslespillet, der føjede et ton til showet, og på ingen tid overhovedet blev det et kæmpe hit for Disney Channel.

I 65 afsnit og endda en DCOM var Even Stevens alt, hvad Disney Channel håbede, det ville være. Det spillede endda en stor rolle i, at Shia LaBeouf blev et kendt navn i underholdningsindustrien.

Dette show var fantastisk, og selv de sekundære karakterer var spektakulære. Især Beans blev en af seriens mest omt alte karakterer.

Beans var en populær karakter

Åh, bønner. Hvor skal vi overhovedet begynde med denne fyr? De fleste sekundære karakterer kan blande sig og ikke skille sig for meget ud, men Beans viste sig at være en unik brik i puslespillet for Even Stevens. Spillet af Steven Anthony Lawrence var Beans en bizar karakter, og nogle fans elskede ham næsten lige så meget, som han elskede bacon.

Da han t alte om sin tid i programmet og gik fra tilbagevendende karakter til regulær serie, sagde Lawrence: "Jeg ville bare blive skrevet ind i det næste afsnit og det næste afsnit. Jeg ville ligesom gå og hænge ud med dem, så de vidste, hvem jeg var, og måske, forhåbentlig, komme tilbage til det."

Interessant nok fangede Lawrence faktisk nogle religiøse fejl for at spille karakteren.

"Vi havde nogle fundamentalister, der ikke var for varme på bacon, der sendte nogle ret interessante breve til mig-muslimer, ultra-konservative jøder. At være barn og blive truet med religiøse forbrydelser var interessant," sagde skuespilleren..

Lige så god som Lawrence var til rollen som Beans, var der en fremtidig Disney Channel-stjerne, der næsten fik den.

Kyle Massey Almost Got The Gig

Så, hvilken That's So Raven-stjerne blev næsten castet som Beans på Even Stevens? Det viste sig, at det var ingen ringere end Kyle Massey, der var klar til rollen. Det er utroligt at tænke på, at Disney Channel så så meget talent i Massey i så ung en alder, da de tydeligvis havde ham knyttet til en fremtidig stjerne på netværket.

Da han t alte med Christy Carlson Romano, afslørede Massey: "Jeg ved ikke engang, om du kender denne historie, jeg skulle være på Even Stevens som bønner. Jeg sværger, jeg skulle være bønner. Og så fik jeg ikke [delen], og det var derfor, jeg kom direkte til That's So Raven. Jeg tror ikke, nogen vidste det i verden."

Dette kom som en overraskelse for selv Romano, som ikke anede, at Massey var så tæt på at få rollen.

Bortset fra interessen for Massey, delte de to shows faktisk en anden forbindelse.

"I brugte Even Stevens-sættet til at skyde piloten af That's So Raven," afslørede Romano for Massey.

Dette var et tilfælde, hvor tingene virkelig fungerede for alle, da Beans var perfekt castet, og Massey fortsatte med That's So Raven, som stadig er en af de bedste programmer i Disney Channels historie.

Ifølge Massey, "De tog chancen for at lave et helt sort show, som viste sig at være det første syndikerede show - 100 episoder - med et helt sort cast. De lavede et sjovt scenarie, et sjovt karakter, og de valgte bare at få Raven [Symoné] til at spille den, og de omgav hende med mennesker, der var lige så talentfulde."

Kyle Massey kunne have gjort nogle fantastiske ting som Beans på Even Stevens, men han var genial som Cory Baxter.

Anbefalede: