Criminal Minds': Hvor meget tjener Matthew Gray Gubler som Spencer Reid?

Indholdsfortegnelse:

Criminal Minds': Hvor meget tjener Matthew Gray Gubler som Spencer Reid?
Criminal Minds': Hvor meget tjener Matthew Gray Gubler som Spencer Reid?
Anonim

Et populært tv-show er en hurtig måde at betale regningerne på for enhver kunstner, og pilotsæsonen plejer at være en travl tid netop af denne grund. Når et show som Outer Banks eller Squid Game starter, kan folk ikke stoppe med at summe om det, og det er gode nyheder for skuespillerne, som vil blive kompenseret for deres arbejde.

I over 300 afsnit spillede Matthew Gray Gubler Spencer Reid på Criminal Minds, og han var i stand til at efterlade et varigt indtryk på fans af showet. Takket være, at Criminal Minds blev et koloss alt hit, var Gubler i stand til at tjene millioner, mens han spillede Spencer Reid.

Lad os se nærmere på Matthew Gray Gublers karriere, og hvor meget han trak sig for at spille Spencer Reid på Criminal Minds.

Matthew Grey Gubler har optrådt siden 2000'erne

På dette tidspunkt i sin karriere er Matthew Gray Gubler en populær skuespiller, der har fundet succes på både den store og den lille skærm. Gubler er måske bedst kendt for at spille Spencer Reid på Criminal Minds, men tro os, når vi siger, at skuespilleren har gjort meget mere, end de fleste er klar over.

På det store lærred er Gublers største succes kommet fra at give udtryk for Simon Sevilla i Alvin and the Chipmunks-filmene. De fleste mennesker var chokerede over at høre, at det var ham, og han spillede Simon i alle 4 film. Gubler havde også roller i RV, (500) Days of Summer og Batman: Assault on Arkham, som giver ham mere end et par bemærkelsesværdige kreditter i filmskuespillets verden.

På tv har Gubler ikke nær så mange kreditter. Han har optrådt på et par andre shows som Celebrity Ghost Stories, The Beauty Inside og Dollface. Hvor fantastisk det end er, at Gubler har haft tonsvis af succes, er han stadig bedst kendt for sin tid med at spille Spencer Reid på Criminal Minds.

He Was Amazing On 'Criminal Minds'

Tilbage i 2005 begyndte Matthew Gray Gubler sin tid med at spille Spencer Reid på Criminal Minds, og selvom det ikke var noget nyt for tv-publikum at se et proceduremæssigt kriminelt drama, var denne serie lige, hvad fans ledte efter. På ingen tid overhovedet blev den fast inventar på den lille skærm og et kæmpe hit hos fans.

Gubler var et fantastisk valg for Spencer Reid på trods af hans manglende skuespillererfaring. I over 300 afsnit var han en af de bedste dele af selve showet, og fansene elskede, hvad Gubler bragte til bordet. Han kunne være rejst når som helst, men Gubler elskede virkelig at spille karakteren, og han endte med at blive ved i det lange løb. Da han t alte om at spille karakteren, sagde Gubler: "Reid får mest muligt ud af det, og det gør jeg også. Det er sjovt og noget af en ære. Han er en Ph. D. i fysik og matematik, og ingen ved, hvad den tredje er, og jeg" m på ingen måde videnskabeligt indstillet. Jeg tror, han er meget mere analytisk, end jeg er."

At få rollen som Spencer Reid ændrede alt for Matthew Gray Gubler, og på grund af seriens langvarige succes var skuespilleren i stand til at tjene en formue, mens han spillede en af seriens mest populære karakterer.

The Show bet alte ham godt

Så, hvor meget tjente Matthew Gray Gubler på at spille Spencer Reid på Criminal Minds? Takket være showets succes var skuespilleren i stand til at trække seks tal ned i løbet af showets mest succesrige år.

Ligesom andre stjerner, der får en rolle i et populært tv-show, tjente Gubler ikke i første omgang, men med tiden gav seriens popularitet hans løn et enormt løft. Tilbage i 2012 blev det for eksempel annonceret, at Gubler fik en bump i løn for at begynde at tjene $100.000 per episode, ifølge DigitalSpy. Det var en pæn lønstigning, og det hjalp Gubler med at tjene millioner, mens han var på showet.

Ifølge TheList ville Gubler efterfølgende modtage endnu en lønforhøjelse, hvilket bragte tingene op på $150.000 pr. episode. Husk på, at denne løn ikke afspejler penge, han har tjent fra syndikering, hvilket betyder, at han bestemt tjente meget mere for de episoder, der er blevet sendt flere gange. TheList anslår, at syndikering hævede hans løn til omkring $3,5 millioner årligt.

Criminal Minds er kommet til en ende, men Gubler har fortsat travlt med et par projekter. Skulle Gubler finde vej til endnu en succesrig serie, bliver det interessant at se, om han kan toppe den løn, han tjente, mens han spillede Spencer Reid.

Anbefalede: