Marvel-fans er over månen, da Agatha Harkness får 'WandaVision'-spin-off

Indholdsfortegnelse:

Marvel-fans er over månen, da Agatha Harkness får 'WandaVision'-spin-off
Marvel-fans er over månen, da Agatha Harkness får 'WandaVision'-spin-off
Anonim

Skuespillerinden Kathryn Hahn vil medvirke i en ny WandaVision-spinoff fra Marvel Studios med fokus på hendes karakter Agatha Harkness.

Variety bekræftede den 7. oktober, at Marvel Studios officielt har lyst til et WandaVision-spinoff-show med skuespillerinden Kathryn Hahn i hovedrollen, som portrætterede en skummel heks og Wandas ærkefjende, Agatha Harkness. Hun skal også optræde i andre MCU-film og -serier.

Agatha er en gammel troldkvinde, der manipulerede Wanda til at blive i byen Westview, så hun kunne bruge sin evne til at udøve kraftfuld kaosmagi. Hahn var seriens breakout-karakter og overraskede fans ufatteligt, da hun afslørede sin sande identitet.

Kathryn Hahn er tilbage som Agatha Harkness

Karakteren er en tegneseriefavorit, og fans er vilde over at høre, at der vil være mere af Agatha i MCU.

"Det er, hvad der sker, når du bærer et show!!!" skrev en fan.

"bedste Wandavision-karakter. Jeg laver ikke reglerne," fossede en anden.

"Det burde ærligt t alt handle om hendes oprindelige magtovertagelse. En begrænset serie om en heksepagt længe før verden var så mættet med skøre, kunne være sjovt," sagde en bruger.

En fjerde sagde: "Ikke kun er hun en fantastisk karakter, men en af MCU's største svagheder er underudviklede skurke, Disney+ er det perfekte sted at gøre det. Kan ikke vente."

WandaVision-hovedskribent Jac Schaeffer vender tilbage for at skrive og producere den kommende serie. Mens Disney har været snæversynet med hensyn til andre detaljer, er det muligt for historien at fokusere på eftervirkningerne af begivenhederne i WandaVision.

Det ville også være interessant at dykke ned i hendes tidligere liv som heks før begivenhederne i serien, som Agatha nævnte efter at have overlevet Salem-hekseprocesserne. I tegneserierne er det kendt, at Agatha også har overlevet Atlantis fald.

I slutningen af serien blev Agatha holdt som gidsel i byen Westview, under samme trylleformular som Wanda tidligere havde kastet over byens indbyggere, så hun kunne bo der med Vision. Hun blev introduceret som Wanda og Visions skøre nabo Agnes, som den Scarlet Witch fanger hende tilbage i, inden hun forlader Westview.

Anbefalede: