Her er hvad Kathryn Hahn havde gang i, før hun blev MCU's Agatha Harkness

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad Kathryn Hahn havde gang i, før hun blev MCU's Agatha Harkness
Her er hvad Kathryn Hahn havde gang i, før hun blev MCU's Agatha Harkness
Anonim

I løbet af de sidste par årtier har Marvel Cinematic Universe vist sig at være et af de største kraftværker i underholdningshistorien. Selvfølgelig er MCU bedst kendt for sine mange hitfilm. Men da WandaVision debuterede på Disney+ for at få rosende anmeldelser fra både kritikere og seere, tog det ikke lang tid, før verden blev forelsket i den populære serie.

Fra det tidspunkt, hvor WandaVision debuterede på Disney+, indtil finalen blev udgivet, virkede det som om, at meget af verden var besat af serien. Når alt kommer til alt, hvis du gik på Twitter efter debuten af hver ny episode, så det ud til, at nye fanteorier dukkede op hvert minut. Oven i disse teorier så det ud til, at alle opdagede, hvor fantastisk Kathryn Hahn er, og blev besat af hende.

Kathryn Hahn rød løber
Kathryn Hahn rød løber

Selv om Kathryn Hahns strålende WandaVision-optræden absolut var værdig til det niveau af ros, er det en skam, at det tog det show for nogle mennesker at finde ud af, hvor vidunderlig hun er. Hahn har trods alt slået den ihjel som skuespiller i mange år, og hvis du vil bevise det, skal du blot se på alt, hvad hun nåede før WandaVision.

Kathryns karriere når et nyt niveau

Når de fleste succesrige skuespillere har et nyt projekt på vej, bliver de bedt om at deltage i en tilsyneladende endeløs række af interviews. Desværre ender disse interviews i mange tilfælde ikke af at være så interessante, da den pågældende stjerne bliver stillet de samme spørgsmål, som de tidligere har besvaret igen og igen. Hver gang Kathryn Hahn deltager i et interview er det selvfølgelig underholdende, da hun fremstår som sådan en sjov og elskelig person.

Efter WandaVisions finale var udgivet, og det var tydeligt, at showet og Kathryn Hahn var et kæmpe hit, deltog hun i en E! Online interview. Under den samtale omt alte intervieweren Hahns nyfundne popularitet som "the Hahnaissance", hvilket var en perfekt måde at beskrive det karrierehøjde, hun rider på. Når det er sagt, kom den mest interessante del af artiklen, der blev resultatet af det interview, i introen, hvor nogle citater fra WandaVisions showrunner Jac Schaeffer var inkluderet. Når alt kommer til alt krystalliserer hans kommentarer om Kathryn Hahn, hvorfor hun har været en favorit blandt casting-instruktører i mange år.

Kathryn Hahn WandaVision
Kathryn Hahn WandaVision

"Det var en af de ting, hvor du er, hvordan fungerede vi nogensinde uden hende? Ligesom, hvordan kunne vi lide, hvordan kan vi nogensinde lide at have gale til at tro, at Agatha kunne eksistere uden Kathryn Hahn? Det? var bare så perfekt." I betragtning af hvor overstrømmende WandaVisions showrunner Jac Schaeffer var om Hahn, giver det mening, at hun har været en Hollywood MVP i mange år.

Karrierebegyndelse

I modsætning til de fleste skuespillere, hvis karriere får en meget langsom start, var Kathryn Hahns første krediterede skuespillerjob, bortset fra en stor rolle i en forglemmelig film, som en af stjernerne i en populær serie. Fra 2001 til 2007 spillede Hahm Maximilian Cavanaugh i serien Crossing Jordan.

Kathryn Hahn Sådan mister du en fyr på 10 dage
Kathryn Hahn Sådan mister du en fyr på 10 dage

Mens Kathryn Hahn måtte være begejstret for, at hendes karriere startede med et brag, fandt hun hurtigt sig selv typecastet, da hun rutinemæssigt spillede den bedste veninde. For eksempel spillede Hahn den slags rolle i film som How to Lose a Guy in 10 Days, Win a Date with Tad Hamilton!, og blandt andre Anchorman: The Legend of Ron Burgundy.

Everything Changes

Ifølge rapporter blev Kathryn Hahn og Ethan Sandler gift i 2002 og bød derefter deres børn velkommen i verden i 2006 og 2009. Ifølge hvad Hahn fort alte NPR i 2019, markerede det at blive mor en stor ændring i hendes karriere, da hun fik de mest interessante roller i sin karriere, efter hun blev mor.

Hvis man ser på Kathryn Hahns filmografi, er det tydeligt, at hun har ret i sin karriere, da tingene tog fart for hende efter 2006. For eksempel, efter det år, fik hun sine bedste komiske roller, herunder i film som f.eks. Bad Moms-serien og Step Brothers. Hahn var også fantastisk i elskede komedieprogrammer som Parks and Recreation, Bob's Burgers og Brooklyn Nine-Nine efter det tidspunkt.

Kathryn Hahn Dårlige mødre
Kathryn Hahn Dårlige mødre

Udover at vise sine komiske talenter, beviste Kathryn Hahn også, hvor talentfuld hun er som dramatisk skuespiller, før hun kom med i WandaVision-castet. For eksempel gav Hahn fantastiske præstationer i film som Private Life, I Love Dick og Afternoon Delight. Hahn har også vist sine dramatiske koteletter som en del af shows som Transparent og Mrs. Fletcher. Endelig afslørede Hahn, at hun kunne spille en tegneserieskurk for første gang, da hun gav stemme til Doctor Octopus i 2018's kæmpehit Spider-Man: Into the Spider-Verse. Vi håber, at Hahn vender tilbage til Spider-Man: Into the Spider-Verse 2.

Anbefalede: