Dette er de bedste og værste Pete Davidson-film ifølge IMDb

Indholdsfortegnelse:

Dette er de bedste og værste Pete Davidson-film ifølge IMDb
Dette er de bedste og værste Pete Davidson-film ifølge IMDb
Anonim

Pete Davidson er berømt for at få os til at grine i årevis på Saturday Night Live, og fans taler altid om Petes liste over berømte ekskærester. Men selvom Pete bestemt ser ud til at forelske sig meget, elsker komikeren også at handle. Han har haft små roller i store film og store roller i mindre film, som ikke alle har set, men Pete giver altid alle projekter. Den film, der skiller sig mest ud, er The King Of Staten Island, da Pete var med til at skrive filmen og også medvirker i den. Pete mistede på tragisk vis sin brandmandsfar i 9/11, og denne film er meget meningsfuld.

Mens nogle Pete Davidson-fans vil se alt, hvad han optræder i, og andre filmfans nogle gange ser en af hans film, hvis historien appellerer til dem, er én ting sikker: Pete Davidsons skuespillerkarriere er interessant og unik. Men mens nogle af Petes film har været store hits, og fans elsker dem, har andre ikke fået ret meget ros. Fortsæt med at læse for at finde ud af de bedste og værste Pete Davidson-film, ifølge IMDb.

6 Bedst: Big Time Adolescence (7.0)

Pete Davidsons film The King Of Staten Island er en personlig historie, og fans kunne også lide Hulu-filmen fra 2019 Big Time Adolescence. Udover at få en vurdering på 7 ud af 10 på IMDb, fik den en 83 procent publikumsscore på Rotten Tomatoes. Som tiden går, har Pete Davidsons karakter Zeke og Griffin Glucks karakter Mo problemer med at komme sammen, og de er ikke sikre på, at de kan forblive venner. Selvom historien bestemt er mørk, kan den også relateres.

Reddit-bruger thiswillown sagde "hit virkelig tæt på hjemmet, da jeg har været nødt til at tage beslutningen om at efterlade venner for at vokse som person og ikke blive vægtet ned."

5 Værste: Konfigurer det (6.5)

Pete Davidsons film The King Of Staten Island er en personlig historie, og skuespilleren spillede også karakteren Duncan i Netflix rom-com Set It Up. Fans elskede ikke denne film på IMDb og gav den en bedømmelse på 6,5 ud af 10.

Da vi diskuterede Set It Up på Reddit, var nogle fans enige om, at det er en sød romantisk komedie, så selvom den ikke fik den højeste IMDb-vurdering, lyder det som om, at nogle mennesker synes, det er en dejlig film at bruge en aften med. Reddit-brugeren RedHerringxx sagde "havde nogle sjove og søde øjeblikke, og det er ikke et fuldstændigt spild af en datefilm." Cleanslate2018 "Det er en perfekt sidde derhjemme og se film, perfekt til Netflix! Det er en solid 8/10 romcom." Med en publikumsscore på 68 procent på Rotten Tomatoes er det tydeligt, at mange mennesker synes, denne film er charmerende, og den skiller sig ud blandt andre.

4 bedste: The King Of Staten Island (7.1)

Med en 83 procent publikumsscore på Rotten Tomatoes og 7,1 ud af 10 rating på IMDb er The King Of Staten Island en af Pete Davidsons mest populære film. Flere Reddit-brugere elskede Pete Davidsons præstation, og Reddit-bruger prolelol sagde, at han har "en af årets bedste præstationer."

Pete skrev manuskriptet sammen med Judd Apatow og Dave Sirus, og filmen fortæller historien om Scott (spillet af Pete), der sørger over tabet af sin brandmandsfar. Scott vil være tatovør, og han gør sit bedste for at følge sine drømme, mens han finder ud af, hvem han er.

3 Værst: The Jesus Rolls (4.4)

2019-filmen The Jesus Rolls fik en særlig lav vurdering på IMDb, hvor fans vurderede den til 4,4 ud af 10.

Denne film har stjernekraft, da Bobby Cannavale og Susan Sarandon begge har store roller, og Pete Davidson spillede karakteren Jack Bersome. John Turturro skrev og instruerede filmen og optræder også i den. Filmen er en spin-off af den populære film The Big Lebowski, men den vandt bestemt ikke kritikernes anerkendelse og ros af originalen.

2 Bedst: Suicide Squad (7.3)

Pete Davidson havde en lille optræden i Suicide Squad, og filmen fik en vurdering på 7,3 ud af 10 på IMDb. Pete lejede en biograf ud på Long Island, hvor han kommer fra, så fans kunne se filmen gratis, ifølge Independent.co.uk. Pete gik med til Suicide Squad, fordi James Gunn sagde, at hans karakter hedder Dick Hertz. Pete sagde, "han var sød nok til at lade mig være med."

Fans kunne lide at se Pete Davidson i Suicide Squad, hvor Reddit-brugeren Gato1980 sagde, at selvom han havde en lille del, var han fantastisk: "Jeg ville ønske, at Pete havde mere skærmtid, men for det beløb, han gjorde, var han fantastisk Han så også ud til at have det rigtig sjovt."

1 Værst: Skoledans (4.6)

Delt billede af Bobb'e J. Thompso og Kristinia DeBarge og Kristinia DeBarge i skoledansfilm
Delt billede af Bobb'e J. Thompso og Kristinia DeBarge og Kristinia DeBarge i skoledansfilm

En anden lavt vurderet Pete Davidson-film er School Dance. Filmen udkom i 2014 og blev skrevet og instrueret af Nick Cannon.

Pete Davidson spiller Stinkfinger i denne film om teenager-danse, der konkurrerer, og Jason, der forsøger at vinde over Anastacia, som han er forelsket i. Denne film fik ikke så meget buzz som nogle af Pete Davidsons andre film og fik en publikumsscore på 73 procent på Rotten Tomatoes. Filmen fik heller ikke mange positive anmeldelser.

Anbefalede: