Hvem er den rigeste skuespiller fra 'Malcolm In The Middle'-castet i 2021?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er den rigeste skuespiller fra 'Malcolm In The Middle'-castet i 2021?
Hvem er den rigeste skuespiller fra 'Malcolm In The Middle'-castet i 2021?
Anonim

Familie-sitcomen Malcolm in the Middle havde premiere på Fox i januar 2000, og den blev straks en stor succes. Showet fulgte en dysfunktionel lavere middelklassefamilie, og det endte med at køre i imponerende syv sæsoner. Desværre sluttede showet i maj 2006, og det er sikkert at sige, at fans har savnet Malcolm, Francis, Reese, Dewey og deres forældre meget.

I dag tager vi et kig på, hvor godt castet i showet klarer sig i 2021. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvilket rollebesætningsmedlem i Malcolm in the Middle der i øjeblikket er den rigeste - så fortsæt med at rulle til find ud af det!

9 Craig Lamar Traylor - nettoværdi $2 millioner

Craig Lamar Traylor
Craig Lamar Traylor

Kicking listen off er Craig Lamar Traylor, der spillede Stevie Kenarban i den populære sitcom. Udover denne rolle er Traylor bedst kendt for at optræde i film som Dance Fu, Fred & Vinnie og This Bitter Earth, samt showet ER. Ifølge Celebrity Net Worth er Craig Lamar Traylor i øjeblikket anslået til at have en nettoværdi på $2 millioner.

8 Erik Per Sullivan - nettoværdi $3 millioner

Erik Per Sullivan
Erik Per Sullivan

Næste på listen er Erik Per Sullivan, der portrætterede Dewey på Malcolm i midten. Udover denne rolle er skuespilleren bedst kendt for at optræde i film som The Cider House Rules, Joe Dirt og Christmas with the Kranks - samt shows som Meatball Finkelstein og Black of Life. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Erik Per Sullivan i øjeblikket at have en nettoværdi på 3 millioner dollars.

7 Emy Coligado - nettoværdi $4 millioner

Emy Coligado
Emy Coligado

Lad os gå videre til Emy Coligado, der spillede Piama Tananahaakna i den populære familie-sitcom. Bortset fra denne rolle er Coligado bedst kendt for at optræde i film som Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, Don't Come Knocking og The Three Stooges, samt shows som CTRL og Crossing Jordan.

Ifølge Celebrity Net Worth estimeres Emy Coligado i øjeblikket at have en nettoværdi på $4 millioner.

6 Jane Kaczmarek - nettoværdi $9 millioner

Jane Kaczmarek
Jane Kaczmarek

Jane Kaczmarek, der spillede Lois på Malcolm in the Middle, er den næste på vores liste. Udover denne rolle er Kaczmarek bedst kendt for at optræde i shows som Playing House, Jake and the Never Land Pirates, Raising the Bar og Equal Justice - samt film som 6 Balloons, Wolves at the Door og The Boat Builder. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Jane Kaczmarek i øjeblikket at have en nettoværdi på 9 millioner dollars.

5 Justin Berfield - nettoværdi $10 millioner

Justin Berfield åbner top fem på dagens liste, der portrætterede Reese på Malcolm in the Middle. Udover denne rolle er Berfield bedst kendt for at optræde i film som Max Keeble's Big Move og Invisible Mom 2, samt shows som Unhappily Ever After, The Good Life og The Boys Are Back. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Justin Berfield i øjeblikket at have en nettoværdi på $10 millioner.

4 Christopher Masterson - nettoværdi $10 millioner

Christopher Masterson
Christopher Masterson

Lad os gå videre til Christopher Masterson, der spillede Francis i den populære familie-sitcom. Bortset fra denne rolle er Masterson bedst kendt for at optræde i film som Beneath the Leaves, Made for each Other og Intellectual Property, samt shows som The Road Home, That '70s Show og Haven.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Christopher Masterson i øjeblikket også at have en nettoværdi på $10 millioner - hvilket betyder, at han deler sin plads med Justin Berfield.

3 Hayden Panettiere - nettoværdi $15 millioner

Hayden Panettiere åbner op for top tre på dagens liste, som kort portrætterede Jessica på Malcolm i midten. Udover denne rolle er Panettiere bedst kendt for at optræde i film som Remember the Titans, Raising Helen og Racing Stripes - samt shows som Heroes, Nashville og Guiding Light. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Hayden Panettiere i øjeblikket at have en nettoværdi på 15 millioner dollars.

2 Frankie Muniz - nettoværdi $30 millioner

Den andenplads på dagens liste er Frankie Muniz, der spillede Malcolm i den populære familie-sitcom. Udover denne rolle er Muniz bedst kendt for at optræde i film som Big Fat Liar, Agent Cody Banks og Racing Stripes, samt shows som Moville Mysteries, Fillmore! og alt det. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Frankie Muniz i øjeblikket at have en nettoværdi på $30 millioner.

1 Bryan Cranston - nettoværdi $40 millioner

Og endelig, afslutter listen på førstepladsen Bryan Cranston, der spillede Hal på Malcolm in the Middle. Udover denne rolle er Cranston bedst kendt for at optræde i shows som Seinfeld, Breaking Bad og Your Honor - samt film som Saving Private Ryan, Little Miss Sunshine og Drive. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Bryan Cranston i øjeblikket til at have en nettoværdi på $40 millioner.

Anbefalede: