Robert Pattinson tilbragte to måneder isoleret i en kælder for en buste, der knap tjente $4 millioner

Indholdsfortegnelse:

Robert Pattinson tilbragte to måneder isoleret i en kælder for en buste, der knap tjente $4 millioner
Robert Pattinson tilbragte to måneder isoleret i en kælder for en buste, der knap tjente $4 millioner
Anonim

I 2017 medvirkede Robert Pattinson i lavbudgetkrimien Good Time. Den blev instrueret af Safdie-brødrene, Josh og Benny, som er kendt for at ansætte ukendte skuespillere i deres "rømmerealisme"-film. På det tidspunkt havde Twilight-skuespilleren allerede lavet sin overgang til arthouse-biograf. Han mente ikke at bryde væk fra storfilmprojekter. Han sagde, at han simpelthen blev tiltrukket af uafhængige film, fordi de er "så uforskammet sig selv. Man kan mærke, at de er ekstremt personlige for instruktørerne. De forsøger ikke at behage nogen."

Selvom hans præstation som Connie Nikas i Good Time fik ros fra kritikere, tjente den kun $4.1 million. Filmen modtog dog en 6-minutters stående ovation på filmfestivalen i Cannes og har en imponerende 92% rating på Rotten Tomatoes. Fans mener endda, at den nye Batman burde have fået en Oscar for den rolle. Selvfølgelig velsignede det os i det mindste med en af de mest ikoniske memer nogensinde. Men det er stadig en skam, at Pattinsons alvorlige indsats for at spille sådan en forskruet karakter blev afvist. Her er hvorfor.

Den ukonventionelle måde, hvorpå Pattinson blev castet i 'Good Time'

Under hele Twilight-manien sendte Pattinson Safdie-brødrene en tilfældig e-mail. Han tiggede om at blive involveret i et hvilket som helst kommende projekt, de havde. Direktørerne var chokerede. De kunne ikke tro, at nogen i en enorm Young Adult-tilpasning nogensinde ville have set deres psykologiske drama fra 2014, Heaven Knows What - som kun tjente $84.417.

Som det viste sig, havde skuespilleren ikke rigtig set filmen, og "foregik udelukkende på en eller anden sjette sans reaktion, han havde på et stillbillede af dens stjerne Arielle Holmes' pink-oplyste ansigt," ifølge The Guardian. I første omgang tænkte Safdie-brødrene ikke på at sende et svar. Med henvisning til e-mailen sagde Josh: "Det virker ikke engang så legendarisk, fordi … ved du hvorfor? Jeg mener ikke at sige dette nedsættende til ham, men hele Twilight-tinget? Det er ikke engang tæt på min periferi."

Han fortsatte: "Da det foregik, husker jeg sådan set, at folk t alte om det. Men ikke engang i virkeligheden. For mig var han bare en interessant fyr, der jagtede interessant arbejde. Det var bare en e-mail, ved du? Men jeg vidste, at han var en megastjerne, det vidste jeg." Han indrømmede også, at de var "så single-track-minded i det øjeblik", at de ikke vidste, hvad de skulle gøre med e-mailen. De var fokuseret på den senere udgivne Uncut Gems med Adam Sandler i hovedrollen - en større produktion, der tjente 50 millioner dollars. Til sidst rådede deres producenter dem til at skrive tilbage, og resten er historie.

Pattinsons forpligtelse til rollen

Ifølge Benny ville Tenet-stjernen "ønske, at folk skulle se på ham i filmen, som om han var blevet castet på gaden. Han ønskede at forsvinde." Faktisk mente kritikere, at skuespilleren lykkedes med det. Mens han filmede, ville han strategisk undgå paparazzier ved at bruge lejebiler for at komme ind i delens on-the-run-tilstand. Karakteren er en lavmælt røver, hvis ment alt handicappede bror ender i fængsel efter et job, der er gået g alt. Gennem hele filmen forsøger han desperat at betale sin kaution, mens han undviger sin egen arrestation.

Pattinson fordybede sig også i et af de mest beskidte kvarterer i New York. "Jeg boede bogstaveligt t alt i den samme kælderlejlighed [som karakteren] i Harlem. Jeg åbnede aldrig mine gardiner, skiftede ikke lagnerne hele tiden, jeg var der, i de to måneder, og jeg sov bare i mit tøj, " afslørede han. "Der var en kvinde, der boede ovenpå, og hun blev ved med at prøve at se, hvad der foregik, fordi hun troede, jeg var sådan en mærkelig. Jeg holdt virkelig mærkelige timer, og jeg løb ind og lukkede hurtigt gardinerne."

The Lighthouse-stjerne sagde, at han "var som denne freak, der boede i bunden af kælderen."Det var heller ikke en sund livsstil at opretholde. "Jeg var for mig selv hele tiden," sagde han. "Jeg spiste kun dåser tun hele tiden. Jeg har sandsynligvis kviksølvforgiftning nu, fordi jeg spiste det lige ud af dåsen. Det var alt, hvad der var der: tun, varm sauce og Nespresso-kapsler." Selvfølgelig gjorde den internationale anerkendelse for filmen det hele værd. Da han blev spurgt om publikums reaktion i Cannes, sagde han: "Det var vanvittigt. Folk græd."

Han tilføjede, "denne film specifikt var sådan et langskud. Jeg er virkelig stolt af den. Det er en virkelig dejlig følelse." Han var også optimistisk over, at hans rolle ville ændre den måde, folk opfattede ham på i Hollywood. "At udføre en rolle som denne giver dig mere frihed på det næste job. Forhåbentlig vil folk tænke: 'Jeg vil tage en risiko på ham'," sagde han. "Før det var sådan, 'Alle tror, du er s--t', og instruktøren ville sige: 'Nej. Ingen ville tro dig i den slags rolle.'" Nu skal han medvirke i The Batman, klar til at bevise, at han er troværdig i den slags rolle.

Anbefalede: