The Billion Dollar Film Chris Pratt fik afslag for, fordi han ikke havde "It"-faktoren

Indholdsfortegnelse:

The Billion Dollar Film Chris Pratt fik afslag for, fordi han ikke havde "It"-faktoren
The Billion Dollar Film Chris Pratt fik afslag for, fordi han ikke havde "It"-faktoren
Anonim

Chris Pratt at finde berømmelse virkede som et langskud, især da han droppede ud af community college i en yngre alder. Skuespilleren var usikker på, hvornår det kom til hans fremtid, og faktisk endte han hjemløs i en kort periode, mens han var i Maui, Hawaii. I sine teenageår arbejdede han som tjener for Bubba Gump, men langsomt men sikkert ville hans skuespillerkarriere begynde at tage fart.

Det er rimeligt at sige, at skuespilleren ikke kæmper for penge eller arbejde i disse dage. Han har en nettoformue på $60 millioner, sammen med at slå rekorder vedrørende hans nye løn.

Det var 'Parks And Rec', der gjorde ham til en kendt komedie i tv-verdenen. Men det var ikke let at gå over til film i starten, og han stod over for sin rimelige andel af afvisning.

Faktisk kunne Chris nemt have mistet håbet, gået glip af en kæmpe rolle og få at vide, at han bare ikke havde den "det"-faktor. Heldigvis afskrækkede den mislykkede audition ikke hans håb, da han et par år senere fik sin karrieres største rolle på det store lærred.

Det var ikke kun en rentabel rolle, men endelig så fans en anden side af ham, som var som hovedrolle i en actionfilm.

'Parks And Rec' Sæt ham på kortet

'Parks And Rec' blev showet, der ændrede hans karriere. I en stor del af tiden var han kendt af de fleste fans som Andy Dwyer. Showet var en stor succes, og dets værdi steg kun under pandemien, da fans nød genudsendelser af showet.

Sitcomen varede syv sæsoner sammen med 126 afsnit.

Sitcom havde en særlig plads i Pratts hjerte. Selv da filmrollerne begyndte at komme ind, havde han ingen interesse i at forlade showet, som han forklarede med IGN.

"Jeg er ligeglad med, hvor mange penge nogen ville tilbyde mig, eller hvad jeg kunne blive tilbudt, jeg ville ikke forlade skibet. Der er ingen fandens måde. Dette hold var fantastisk, og processen med at lave dette show t alte til mig og var så perfekt for mig som den måde, jeg godt kan lide at arbejde på. Som om det er løst, og det er sjovt, og du får prøve noget nyt hver gang, og du får mulighed for at få Amy Poehler til at grine eller få Adam Scott til at grine…"

Hans loyalitet er bestemt noget andet, da store roller kom til ham.

Det var ikke nemt at komme på 'Guardians Of The Galaxy'

Måske blev hans selvtillid rystet på det tidspunkt, da Pratt i starten ikke engang ønskede at komme på audition til rollen tro det eller ej.

Ifølge Sarah Finn, Marvel-casting-direktøren, tog det Pratt noget overbevisende at påtage sig rollen som Star-Lord. Som om det ikke var udfordrende nok, var James Gunn heller ikke så begejstret for auditionen i betragtning af Pratts fortid i sitcom-verdenen.

"De er alle udfordrende på deres egen måde, men jeg ville nok gå med Guardians of the Galaxy. James Gunn har været meget generøs omkring dette ved at sige, at jeg, til det punkt, hvor jeg irriterede ham, blev ved med at insistere at Chris Pratt var fyren til rollen, men Chris ønskede ikke at spille rollen og nægtede at komme på audition."

I sidste ende, så snart auditionen gik i gang, vidste Gunn, at Pratt var den perfekte mand til jobbet fra hans allerførste ord. Han gik i det mindste glip af en karriereskiftende rolle, men havnede under kort tid efter.

'Avatar' sagde nej

Filmen tjente milliarder ved billetkontoret, hvilket må have stukket Pratt så meget mere. Han kunne også have fået chancen for at arbejde sammen med James Cameron, endnu en mulighed han gik glip af.

Filmen 'Avatar' lukkede døren for Pratt og sagde, at han manglede "det"-faktoren.

"De sagde, at de ville have nogen, der siger 'den ting', den 'det-faktor'… Jeg gik ind i det rum velvidende, at jeg ikke havde den ting, og jeg gik ud og tænkte, at jeg aldrig ville have den ting, sandsynligvis."

Som om det ikke var svært nok at fordøje, afviste en anden stor franchise Pratt i form af Stark Trek.

Det kunne have været endnu en rolleskiftende rolle, men det var ikke meningen.

Fans kan alle blive enige om, at Pratt blev lavet til 'Guardians', og alle er tilfredse med den måde, tingene blev på. Han kunne nemt have holdt sig til tv efter afvisningen, men ære til Pratt for at holde humlen i live.

Anbefalede: