Quentin Tarantino afslører, hvilken af hans film der er hans værste

Indholdsfortegnelse:

Quentin Tarantino afslører, hvilken af hans film der er hans værste
Quentin Tarantino afslører, hvilken af hans film der er hans værste
Anonim

Quentin Tarantino fik sin debut som instruktør tilbage i 1992 med filmen Reservoir Dogs. Siden da har den ansete filminstruktør været hjernen bag nogle af branchens mest ikoniske film fra Kill Bill, Pulp Fiction og Once Upon A Time In Hollywoo d, som markerer en af Tarantinos sidste film.

Hollywoodlegenden har haft sin store andel af op- og nedture gennem hele sin karriere, men han er altid blevet rost af kritikere og selvfølgelig akademiet, når det kommer til hans mange udmærkelser.

Mens filminstruktøren har afsløret, hvad en af hans yndlingsfilm er, har Quentin også delt, hvilken af hans film der er hans værste. Selvom det kan være svært at tænke på en dårlig Tarantino-film, lykkedes det den to gange Oscar-vindende instruktør at finde på en!

Quentin Tarantinos værste film

Quentin Tarantino gik fra at arbejde i en videobutik tilbage i Californien til at blive en af de mest kommercielt succesrige filminstruktører i historien, hvilket gør det klart, at han er en legende! Stjernen har sat et godt mærke, når det kommer til uafhængige film, og cementerer sin status i Hollywood for… nogensinde!

Quentin Tarantino fik sin debut som instruktør tilbage i 1992, men det tog ikke for lang tid, før han arbejdede med store navne, herunder Uma Thurman, Brad Pitt, Samuel L. Jackson og John Travolta, for at nævne nogle få. Gennem hele sin karriere har Tarantino stået som hjernen bag nogle af hans mest utrolige stykker såsom Pulp Fiction, Kill Bill, Django Unchained og Once Upon A Time In Hollywood, for at nævne nogle få, og scorede sig selv 8 Oscar-nomineringer og 2 sejre!

På trods af at han har et væld af mesterværker under bælte, er Quentin Tarantino ikke fan af alle sine egne film! Ifølge instruktøren selv er en af hans mindst yndlingsfilm Death Proof, som var en del af dobbeltfilmen, Grindhouse, en film, han deler med Robert Rodriguez.

Tarantino delte sine meninger om Death Proof under sit interview med The Hollywood Reporter og hævdede, at "Death Proof må være den værste film, jeg nogensinde har lavet! Og for en venstrehåndsfilm var det ikke så slemt, okay? Så hvis det er det værste, jeg nogensinde får, har jeg det godt," sagde Quentin.

Instruktøren gjorde det klart, at for ham handler det " alt om filmografien", og selvom han tidligere har skabt vidundere, er Death Proof bare ikke en af dem, det er efter hr. Tarantinos mening, som mange fans er uenige. Selvom Quentin ikke er fan, har filmen en score på næsten 70 % på Rotten Tomatoes, hvilket gør det tydeligt, at den stadig er en stor fanfavorit, på trods af at den er Quentin Tarantinos mindste!

Quentin Tarantinos pensionering

Da det blev annonceret, at Quentin Tarantino ville instruere Once Upon A Time In Hollywood, som medvirkede store navne som Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie og Al Pacino, blev det også afsløret, at dette ville være en af Quentins sidste film!

Selv om han ikke træder tilbage endnu, gjorde Quentin Tarantino det klart, at efter næsten 4 årtier i branchen, ville han officielt gå på pension. Fans begyndte at spekulere på, hvad hans sidste film ville indebære, og lige da han ville fortsætte med at udgive den, holder Tarantino fans på tæerne, og det med rette, i betragtning af at Once Upon A Time stadig er en hot film.

Når det kommer til hans arbejde i rampelyset, har skuespilleren instrueret utallige hitfilm, men Tarantino delte i år, at han officielt vil være færdig efter sin tiende film! Selvom han ikke har givet en sand grund til, hvorfor han vil forlade Hollywood, er fans sikre på, at det endelig er for at få ham til at hvile, og vi er sikre på, at han har brug for det.

Anbefalede: