Berømte skuespillere afslører deres værste auditionhistorier

Indholdsfortegnelse:

Berømte skuespillere afslører deres værste auditionhistorier
Berømte skuespillere afslører deres værste auditionhistorier
Anonim

Selv de største stjerner i Hollywood skal igennem auditionprocessen, og de kan nogle gange mislykkes. Meryl Streep, en af de bedste skuespillerinder nogensinde, måtte høre, at hun var for grim til en rolle. År senere delte hun detaljerne under et interview, og historien gik vir alt.

Streep var ikke den eneste skuespiller, der havde en dårlig audition. Tingene kan være endnu værre, når skuespillere gør noget dumt, såsom at fylde bh'en med toiletpapir eller drikke for meget aftenen før. Selvom de fleste af dem ikke fik rollen, har de i det mindste en god historie at fortælle.

10 Henry Cavill var for buttet til at spille James Bond

Henry Cavil ser ud til at være en perfekt skuespiller til at spille James Bond, og han forsøgte at få rollen én gang. Under sin audition skulle han genopføre en scene fra den første James Bond-film, hvor Sean Connery træder ud af et badeværelse kun iført et håndklæde. Cavill siger dog, at han kunne have forberedt sig bedre på scenen.

"Jeg kan huske, at instruktøren, Martin Campbell, sagde: "Jeg ser lidt buttet ud der, Henry," sagde Cavill. "Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle træne eller diæt. Og jeg er glad for, at Martin sagde noget, fordi jeg reagerer godt på sandheden. Det hjælper mig med at få det bedre." Tingene fungerede ikke som James Bond, men han blev castet til at spille Superman, karakteren, der har ændret hans karriere.

9 Meryl Streep var for grim til en rolle

Meryl Streep har et rekordstort antal Oscar-nomineringer og regnes for sin generations bedste skuespillerinde. Så mange mennesker ville blive overrasket over at vide, at selv Streep havde en frygtelig oplevelse under en audition.

I 1975 gik en 26-årig Meryl Streep til audition til hovedrollen i King Kong. Da Streep kom ind i lokalet, sagde instruktøren Federico De Laurentiis på italiensk: "Hvorfor bringer du mig denne grimme ting?" Hvortil Streep svarede, også på italiensk: "Jeg er ked af, at jeg ikke er smuk nok til at være i King Kong."

8 Tom Holland kunne ikke holde op med at grine

Tom Holland prøvede en rolle i Star Wars: The Force Awakens. Tidligere hans år huskede skuespilleren den sjove audition. "Jeg kan huske, at jeg lavede denne scene med denne dame, velsign hende, og hun var bare en drone," sagde han. "Så jeg lavede alt det her som: 'Vi skal tilbage til skibet!' og hun sagde bare: 'Bleep, Bloop, Bloop, Bloop Bloop.' Jeg kunne bare ikke lade være med at grine. Jeg fandt det så sjovt. Og jeg havde det virkelig dårligt, fordi hun virkelig prøvede at være en overbevisende android eller drone eller hvad de nu hedder."

Det er ikke overraskende, at Holland ikke fik rollen, og skuespilleren indrømmer, at auditionen ikke var et af hans bedste øjeblikke.

7 Drew Barrymore havde en audition i en kælder

Drew Barrymore sagde, at hun blev ringet op en søndag, og hun blev inviteret til en audition i en kælder. "Det var en scene, hvor jeg skal gøre denne mundtlige ting med denne fyrs hånd, og ingen var der, så jeg var nødt til at gøre det mod mig selv. Det var langt den mest ydmygende oplevelse," sagde hun.

Skuespillerinden indså, at det ikke var det fineste øjeblik i hendes karriere. "De tror, jeg er sådan s--t, at jeg er her på en søndag med assistenten og giver mig selv fingeren i munden. Det er et lavpunkt," sagde Barrymore.

6 Matt LeBlanc led en skade før en audition

Matt LeBlanc besluttede at tage et par drinks med en ven en dag før hans vens audition. Han vågnede midt om natten med tømmermænd og gik på toilettet. "Jeg rejste mig for hurtigt, og jeg kan ikke tro, jeg fortæller det her, men jeg sortede lidt - som du gør - og faldt med ansigtet først ned i toilettet, slog min næse i bunden af toiletsædet, og en kæmpe luns kød kom fra min næse. Og jeg kigger i spejlet, det bløder, og jeg siger: 'Åh, min Gud. Jeg er nødt til at gå ind for det store tilbagekald, og [der er] en stor grim sårskorpe på min næse," sagde han.

Skaden viste sig dog som noget positivt. Da LeBranc fort alte historien under auditionen, troede soens skaber, Marta Kaufmann, at det var noget, der kunne være sket for Joe Tribbiani, og han fik rollen.

5 Nicholas Hoult og hans spanske accent

Nicholas Hout mener, at hans audition til Prince Caspian-rollen i Narnia var en af de værste i hans karriere. Under auditionen bad producenterne Hoult om at lave en spansk accent, svarende til Puss in Boots i Shrek.

"Jeg lavede scenen, men i mit hoved, før jeg sagde hver linje, prøvede jeg at gøre mit Antonio Banderas-indtryk ved at sige [med desperado-stemme] "Jeg er Prins Caspian!" Det var forfærdeligt. Det lød mere som Borat," sagde han under et interview.

4 Felicity Huffman følte sig ydmyget

Felicity Huffman afslørede, at lige før auditionen følte han, at kjolen ikke var "bryst" nok, og hun besluttede at fylde sin bh med toiletpapir. Auditionen var forfærdelig, men hun kunne ikke forestille sig, at tingene kunne blive værre.

Jeg lænede mig ned for at hente min taske, og på en eller anden måde kom armen af toiletpapir - det var Guds vittighed - og gik sådan ud af min kjole. Så jeg var nødt til at samle mit ego og mit toiletpapir op og gå ud af rummet, sagde hun.

3 Ryan Reynolds bliver nervøs, når han skal synge

Ryan Reynolds er måske en af de mest talentfulde skuespillere i sin generation, men han er klar over, at han har nogle svage punkter. "Jeg har aldrig været en god audition. Men jeg havde en, hvor jeg skulle synge, og jeg er en nervøs sanger," sagde han engang.

Reynold afslørede ikke, hvilken film han var til audition til, men han gav nogle detaljer om sin præstation."Så jeg lavede en audition, hvor jeg skulle synge, og det var ret dårligt. Det er en af de auditions, der var så dårlige, at jeg ser tilbage, og jeg tænker: "Hvad nu hvis det bånd dukker op på et tidspunkt? Det bliver min død.'"

2 Jake Gyllenhaal fik en hård feedback

Selv Jake Gyllenhaal måtte håndtere hårde tilbagemeldinger under auditions. Da han gik til audition til hovedrollen i Ringenes Herre, var skuespilleren forvirret over instruktionerne. Agenterne i lokalet var ikke imponerede over hans præstation.

"Peter Jackson var bogstaveligt t alt som, [ansigtshåndflade], forklarede han. "[Han sagde:] 'Du er den værste skuespiller, jeg nogensinde har set. Var der nogen, der fort alte dig, at du skulle have en accent?'" Ikke overraskende fik han ikke rollen, og Elijah Wood blev valgt til at spille Frodo.

1 Dakota Johnson blev for involveret i scenen

Dakota Johson er en intens skuespillerinde, og hun bliver virkelig involveret, når hun er på et projekt, og hun har mange film under bæltet. Under et interview med The Hollywood Reporter afslørede 50 Shades of Grey-stjernen, at hun blev revet med under en audition. "Jeg havde en audition, og jeg gik virkelig ind i det, kom virkelig ind i scenen, og det var virkelig dramatisk, og jeg tog min trøje af, og så behøvede du ikke at gøre det," sagde hun.

Det ser ud til, at alle i lokalet var overraskede. "Og så bagefter sagde de, 'Øh, det var fantastisk. Det var virkelig rart', og jeg tænkte 'tak', og jeg måtte tage min skjorte op fra gulvet og stadig tale med dem og lægge den. tilbage. Det var upassende. Og også stadig pinligt, og jeg er mere flov over, at jeg lige har fort alt den historie."

Anbefalede: