Undervurderede SNL-stjerner ifølge Seth Meyers

Indholdsfortegnelse:

Undervurderede SNL-stjerner ifølge Seth Meyers
Undervurderede SNL-stjerner ifølge Seth Meyers
Anonim

Saturday Night Live er en absolut jungle. Der er en grund til, at executive producer Lorne Michaels kommer til at bruge sin løn på 30 millioner dollars… Showet er et ratinghit, elsket af publikum og gør en masse dej.

Uden tvivl skylder alt dette forfatterne og de medvirkende i showet. Nogle af disse stjerner, som Kenan Thompson, Darrell Hammond, Seth Meyers, Tim Meadows, Fred Armisen og Kate McKinnon brugte år på dette show. Om de stadig er involveret i SNL eller ej er irrelevant for det faktum, at deres navne er blevet synonyme med det. Andre kunstnere brugte lidt tid der.

Uanset hvor lang tid de bruger på Saturday Night Live, er der et væld af kunstnere, der er frygteligt undervurderede. I betragtning af, at Seth Meyers arbejdede som rollebesætning og hovedskribent fra 2001-2014, ser han ud til at være en god person til at kommentere, hvem der præcist var tot alt undervurderet og fortjener mere opmærksomhed.

Seth Meyers weekendopdatering
Seth Meyers weekendopdatering

Seth synes, det er virkelig svært for nogle talentfulde mennesker til Saturday Night Live

Mens Seth Meyers blev interviewet i The Howard Stern Show i november 2019, gik Seth Meyers i detaljer om, hvem han synes var en undervurderet performer og personlighed på Saturday Night Live.

Men det hele startede med, at Howard Stern spurgte Seth, om han syntes, det var mærkeligt, at så mange talentfulde mennesker forlader Saturday Night Live, og der ikke sker noget for dem. Det er ikke ulig alle vinderne af American Idol, der fortsætter med at gøre absolut ingenting med deres karriere. Bortset fra, at det uden tvivl er endnu sværere for Saturday Night Live-cast-medlemmer.

"Jeg tror, at den sværeste færdighed i verden er, hvor du har evnerne til at få succes hos SNL, fordi du har brug for så mange forskellige ting," sagde Seth, forhåbentlig kun med henvisning til arbejde inden for underholdningsindustrien."Og nogle gange som, ja, det er næsten som om dit talent er for stort til at passe nogen steder.

Seth Meyers på Howard Stern Show
Seth Meyers på Howard Stern Show

Men hvem tror han var undervurderet?

Seth kom så nærmere ind på det. Hvem troede han virkelig var undervurderet?

"I slutningen af 90'erne var Chris Kattan en fende superstjernestjerne," forklarede Seth.

"Når han ville lave dansesegmentet, du ved, hvor de går til klubben for at hente piger, jeg mener, det er fysisk komedie, når det er bedst," svarede Howard.

Chris Kattan og Jim Carrey med Will Ferrel på SNL
Chris Kattan og Jim Carrey med Will Ferrel på SNL

"Ja, han var uden sidestykke," sagde Seth, da han gik ind i at diskutere de andre stjerner, som han føler er undervurderede SNL-stjerner. "Der er et par mennesker, som jeg ikke helt har lyst til at have gjort fra dengang. Ah, og Cheri Oteri er den anden."

Sjovt nok er det netop de to personer, som SNL-alumnen Tracy Morgan hævdede var slemme mod ham på settet. Hvis Tracys beretning er korrekt, har holdninger måske noget at gøre med, at både Chris og Cheris karrierer ikke stemte overens med det talent, de viste i programmet.

SNl cast fra 90'erne
SNl cast fra 90'erne

Alligevel siger Seth Meyers, at han ikke forstår, hvorfor folk havde sådan en blind plet for Chris og Cheri, efter de forlod SNL.

Seth nævnte også Molly Shannon, som er gået i gang med at spille hovedrollen i shows som Will & Grace, Wet Hot American Summer og Divorce. Hun har også lånt sin stemme til adskillige film som Hotel Transylvania og Igor. Alligevel blev hun ikke nær så stor af en stjerne, som hendes fremragende arbejde på Saturday Night Live antydede, at hun var blevet.

"Når hun smed sin krop fysisk hen over rummet i en gruppe stole, er jeg først og fremmest overrasket over, at hun ikke har store problemer med sin krop med hensyn til smerte," sagde Howard.

"Når du ser på, hvad Will [Ferrell], og Molly, og Cheri og Chris lavede, mener jeg, det var virkelig et sjovt, sjovt show," proklamerede Seth.

Ved en anden lejlighed har Seth også t alt om, hvordan Curb Your Enthusiasms J. B. Smoove var den bedste sketch-pitcher, han nogensinde har arbejdet med. J. B.'s sketches blev dog næsten aldrig valgt… Det er klart, at nogle menneskers talenter ikke er egnede til dette specifikke show.

Så t alte Seth om værterne for Saturday Night Live

Selvfølgelig var Eddie Murphys tid på Saturday Night Live kun begyndelsen på hans lange og berømte karriere. Men da Seth Meyers satte sig ned med Howard Stern i 2019, gik der ikke lang tid, før Eddie vendte tilbage som vært for Saturday Night Live; noget han lige har vundet en Emmy for.

Seth sagde, at han aldrig har set folk så begejstrede for en vært. Og vurderingerne af Eddies tilbagevenden ser ud til at tilføje legitimitet til Seths kommentarer.

Seth t alte også om, hvor stor Jim Carrey er som vært for NBC-sketchshowet.

"Som Eddie var [Jim] denne sketch-skuespiller, som vi alle er vokset op på"

"Hvor vildt er det, at Jim Carrey var til audition til Saturday Night Live og ikke kom med?" sagde Howard og gjorde klart en pointe om, at Saturday Night Live ikke betyder alt i det lange løb af nogle talentfulde menneskers karriere.

Alligevel, da stjerner som Chris Kattan, Cheri Oteri og Molly Shannon blev castet, væddede vi på, at de troede, at deres liv ville ændre sig for altid.

Anbefalede: