Her er, hvordan 'Twin Peaks'-stjernen Lara Flynn Boyle ser ud nu

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvordan 'Twin Peaks'-stjernen Lara Flynn Boyle ser ud nu
Her er, hvordan 'Twin Peaks'-stjernen Lara Flynn Boyle ser ud nu
Anonim

Twin Peaks er et superkreativt, interessant tv-drama, og et, der helt sikkert har nydt en stor fanskare, lige siden det havde premiere i 90'erne. David Lynch-serien har nogle fascinerende fakta bag kulisserne, og hver scene og hvert øjeblik føles så meningsfuldt.

Laura Palmers død rystede den lille by til dens kerne, og Lara Flynn Boyle blev berømt efter at have portrætteret Lauras bedste veninde Donna Hayward. Denne karakter ønskede intet andet end at opklare Lauras mord, og showet ville ikke føles det samme uden hende.

I disse dage tror mange Twin Peaks-fans slet ikke, at Lara Flynn Boyle ligner den samme. Nogle berømtheder som Michael Jackson har fået mange plastikkirurgiske procedurer, og det ser ud til, at skuespillerinden har gjort det samme. Sådan ser hun ud i dag.

The Plastic Surgery

Mange stjerner er faldet i fælden med at blive afhængige af plastikkirurgi, hvilket skete for The Hills-stjernen Heidi Montag, da hun havde for mange indgreb.

I 2014 begyndte folk at tale om Lara Flynn Boyles plastikkirurgi, og hvordan hun slet ikke så ens ud. Ifølge The Daily Mail ser der ud til at være to forskellige tidspunkter i hendes liv, hvor hun måske har fået noget arbejde gjort.

Efter hendes bryllup i 2016 med Donald Ray Thomas II, siger publikationen, at hun så ud, som om hun havde fået enten et ansigtsløft eller et øjenbrynsløft, fillers, læbeforstørrelse og/eller næseplastik. Tilbage i 2000'erne sagde folk også, at hun kunne have fået Botox og også gjort noget ved sine læber.

Ifølge Radar Online så skuespillerinden meget anderledes ud tilbage i 2017, og hendes ansigt så "hævet ud". Publikationen påpegede, at folk i flere år havde spekuleret på, om hun havde fået arbejdet udført.

Skuespillerinden blev set gå tur med sin hund i juni 2020, og mange bemærkede, at hun ikke så ud, som hun plejede. Folk ser ikke Lara Flynn Boyle ret meget længere, og hendes ansigt ser også ret oppustet ud på dette billede.

Føler sig usikker ved aldring

The Daily Mail siger, at skuespillerinden har t alt om at føle sig usikker på at blive gammel, især med hensyn til at få skuespillerroller.

Hun sagde: "Jeg ved, at jeg måske er ved at løbe tør for tid. Der er bare ikke så mange roller for ældre kvinder. På et forfængeligt niveau ser jeg slet ikke frem til at blive ældre - jeg synes, jeg ser smuk ud. godt nu."

I 2017 blev Lara Flynn Boyle interviewet af The Hollywood Reporter, og hun delte, at hun ved, at folk har skrevet alle mulige ting om hende gennem årene. Da reporteren spurgte: "Hvordan har du det på det personlige plan?" hun sagde: "Jeg er skuespillerinde, intet er personligt" og grinede, før hun fortsatte: "Det hele er åbenlyst."

Anbefalede: