Hvorfor Josh Brolin blev irriteret på sættet af 'Sicario

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Josh Brolin blev irriteret på sættet af 'Sicario
Hvorfor Josh Brolin blev irriteret på sættet af 'Sicario
Anonim

Alle filmfans ser frem til at se Timothee Chalamet pryder skærmen i Denis Villeneuves kommende version af Dune. Mens vi spændt venter på dette sci-fi-klik, bør vi bruge lidt tid på nogle af Denis' tidligere film såsom Incendies, Arrival, Enemy og, selvfølgelig, Sicario.

For dem, der ikke kan huske, er Sicario en vild tur. Den beskæftiger sig med korruption, prisen på hævn og den komplicerede karakter af narkokrigen på grænsen… Det visuelle er fuldt ud, filmen er violet, partituret er nervepirrende, og det er fuldstændig højtideligt. Kort sagt, det er ikke en let film. Og alligevel var der en stemning, som skuespilleren Josh Brolin følte, som ikke var så alvorlig… Faktisk, ifølge et interview med HitFix, var denne følelse noget, der faktisk irriterede ham.

Der er mange ting om Josh Brolin, som fans ville blive overrasket over at lære, men det faktum, at han er en virkelig seriøs fyr, er bestemt ikke en af dem. Seriøst, grunden til, at Deadpool 2 fungerede så godt, er, at Josh Brolins naturlige højtidelighed let afspillede Ryan Reynolds' sans for humor og hensynsløse opgivelse..

Så vi ved, at Josh er en hård som metal-type fyr, men hvorfor var det så ondt for ham at arbejde på Sicario?

Josh Brolin i Sicario med Emily Blunt
Josh Brolin i Sicario med Emily Blunt

Josh blev irriteret over sin karakters livlighed

I Josh Brolins 2015-interview med HitFix hævdede intervieweren, at hans yndlingsdel af filmen var, hvor kavaler Josh Brolins karakter var. Publikum syntes at være enige med ham, da Josh Brolins karakter (Matt Graver) brugte denne følelse af letsind til i sidste ende at manipulere Emily Blunts karakter (Kate Macer) og samtidig publikum. Denne afslappede følelse af at være var i stor kontrast til, hvor intens alting og alle andre var.

Josh-Brolin-og-Graver-in-Sicario
Josh-Brolin-og-Graver-in-Sicario

"Han er lederen. Han skal være manipulatoren," forklarede Josh til intervieweren. "Han skal være lokkende. Han skal være charmerende. Og jeg ved, han er lidt arrogant, men der er noget, for mig, virkelig attraktivt ved ham."

Josh fortsatte med at beskrive, hvor fokuseret Matt Graver var på det mål, han satte sig for at nå. Hvordan han var fokuseret på at manipulere Kate til at gøre, hvad hun gjorde, så hans gruppe kunne gøre, hvad de vil.

Men valgene i manuskriptet om karakteren irriterede Josh på en helt anden måde, mens han filmede Sicario i Albuquerque, New Mexico.

"Hele den følelse af ligesom, folk sagde, 'du så ud som om du havde det sjovt i filmen'. Og jeg var ligesom 'Jeg var irriteret i Albuquerque', og jeg tror, det var på grund af den letsindighed," Josh forklarede.

Norm alt spiller Josh meget seriøse roller, men han ender med at have det sjovt på settet. På settet af Sicario skete det modsatte. Han havde det sjovt som karakteren, men i mellem optagelserne var han ikke så glad.

"Der var så meget letsind på det, at jeg blev irriteret uden for sættet. Jeg var irriteret over Albuquerque. Jeg var irriteret over, jeg ved ikke hvad. Så ville jeg komme til sættet og letsindigheden. var der. Og jeg tænker "hvor kan jeg finde et øjeblik til at kunne lide livet?" Og det var ligesom tunge løft. Det føltes som tunge løft."

Hvis dette var Josh Brolins oplevelse på settet til Sicario, undrer vi os over, hvad han syntes om arbejdet med Deadpool 2, som er en afgjort mere afslappet film. Måske fandt han en måde at akklimatisere sig til energien i det sæt på en bedre måde end på Sicario. Uanset hvad, så klarede Josh det i begge roller.

Sicario radi CIA Josh Brolin
Sicario radi CIA Josh Brolin

Selv om han var irriteret over oplevelsen, vidste Josh, at han lavede en fantastisk film?

Selvom Joshs oplevelse på settet af Sicario var udfordrende for ham, erkendte han, at han lavede en meget speciel film med en fantastisk instruktør.

Han sagde også, at han ikke helt kunne finde ud af, hvorfor han følte, at Denis' film ville blive så spektakulær. Men på sættet kunne han mærke det…

"Jeg tror, han skabte en stemning, hvor den var fuldstændig kollektiv, fuldstændig kommunikativ, men heller ikke gav dig en følelse af præstation. Hvilket jeg synes er i filmen. Når du ser filmen, er du bare lidt urolig. Du er trukket ind. Men noget, du ved, er g alt. Du ved? Og det var sådan, det føltes at lave filmen," beskrev Josh. "Så da vi så filmen, tænkte jeg: 'WOW! Jeg anede ikke!'…"

Det er klart, at Josh er dybt stolt af det arbejde, han lavede på Sicario, hvilket sandsynligvis er grunden til, at han vendte tilbage til rollen for efterfølgeren, Sicario: Day Of The Soldado. Måske ser vi endda en tredje Sicario-film?

Anbefalede: