Hvorfor Jennifer Aniston tabte sig før hun spillede Rachel på 'Friends

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Jennifer Aniston tabte sig før hun spillede Rachel på 'Friends
Hvorfor Jennifer Aniston tabte sig før hun spillede Rachel på 'Friends
Anonim

Alle kender og elsker Jennifer Aniston som den charmerende skuespillerinde bag Rachel Green, en af de elskelige hovedkarakterer på Friends. Det er sikkert at sige, at sitcom tot alt ændrede hendes liv. Hun begyndte at få bet alt $1 million for hvert afsnit, fik den berømte klipning, som alle associerede med hende, og begyndte at medvirke i store film.

I disse dage venter fans af programmet på HBO Max-genforeningen og indhenter gamle afsnit, når stemningen slår til. Men der er stadig meget at vide om den tid, som skuespillerne brugte på at arbejde på showet. Som det viser sig, har Jennifer Aniston en interessant historie om, hvad der skulle til for at blive castet som Rachel Green: hun tabte 30 pund. Hvorfor? Lad os tage et kig.

Tab 30 pund

Jennifer Anistons ikoniske sitcom-karakter er bestemt stadig genstand for en masse snak. Der er tonsvis af Rachel Green-fanteorier, og folk kan ikke lade være med at elske, hvor omhyggelig men sød hun er.

Jennifer Anistons agent fort alte hende, at det at tabe 30 pund var måden at få rollen som Rachel Green, ifølge Generation Friends: An Inside Look at the Show that Defined a Television Era af Saul Austerlitz. Ifølge Cinema Blend forklarer denne bog: "Hun måtte tabe tredive pund, hvis hun ville blive i Hollywood. Los Angeles var et hårdt sted at være skuespillerinde - det var et hårdt sted at være kvinde - og Jennifer Anistons agent var modvilligt jævnes med hende."

jennifer aniston som rachel green på venner, der står i lejlighedens køkken og taler i telefon
jennifer aniston som rachel green på venner, der står i lejlighedens køkken og taler i telefon

Det må være svært at høre de ord, men ifølge Harper's Bazaar t alte Aniston om dette i et interview med Rolling Stone fra 1996, og hun var okay med det. Hun forklarede: "Min agent gav mig det lige. Den bedste ting, han nogensinde har gjort… Det modbydelige ved Hollywood - jeg fik ikke mange job, fordi jeg var for tung."

Jennifer Anistons sundhedsrejse

Selvfølgelig lyder det ret barskt at få at vide, at det at tabe 30 pund (eller en hvilken som helst vægt overhovedet) er den eneste måde at blive castet på i et tv-program. Men skuespillerinden har t alt om, at hun ikke spiste ordentligt på det tidspunkt i sit liv, og så hun syntes virkelig, det var positivt for hende at ændre, hvad hun spiste.

Aniston sagde: "Men min kost var forfærdelig. Milkshakes og pommes frites med sovs. Det var en god ting at begynde at være opmærksom," ifølge Harper's Bazaar.

Interviewet med Rolling Stone fra 1996 siger, at Aniston holdt op med at spise hvidt brød, smør og mayo og brugte Nutri/System.

Jennifer Aniston er helt sikkert nu forbundet med sund livsstil, og Insider.com bemærker, at hun altid har en masse produkter ved hånden. Mens hun engang brugte Nutri/System, spiser hun nu æg og avocado til sit morgenmåltid eller har en smoothie og fokuserer på rigtig mad. Hun sagde i et 2016-interview med Yahoo! Mad, "Det er ret klart: spis så meget økologisk frugt og grøntsager som du kan, hold sukkeret lavt, drik tonsvis af vand og få en god søvn."

Da Courteney Cox blev interviewet af Los Angeles Times sagde hun engang, at hun og hendes veninde og medspiller i rollen ville spise lækre salater sammen. Hun sagde: "Vi havde altid det samme - en Cobb-salat. Men det var ikke rigtig en Cobb-salat. Det var en Cobb-salat, som Jennifer lavede op med kalkunbacon og garbanzobønner, og jeg ved ikke hvad. Hun har en måde med mad, som virkelig hjælper."

Playing Rachel Green

Jennifer Aniston blev meget hurtigt castet som Rachel Green på Friends. Hun fort alte Rolling Stone: "Det skete så hurtigt. Jeg gik ind, læste manuskriptet, grinede højt, kom hjem og spillede en time senere."

Graziadaily.co.uk bemærker, at Jennifer Aniston blev interviewet af Empire Magazine og delte, at det er både godt og dårligt, at hun har dette ry for at spille sin ikoniske karakter. Hun forklarede: "'Det er en velsignelse og en forbandelse. Det gav os alt, men det giver dig også en større udfordring, at forme folks opfattelse af dig." Hun sagde, at folk forbinder skuespillerne med deres karakterer, "så det er svært for folk overhovedet at tro, at vi spiller andre mennesker. Det er bare at tage blide små skridt og give dine fans mulighed for at vokse med dig."

Selvom det er ret vildt at forestille sig, at Jennifer Aniston taber 30 pund for at blive castet som Rachel på Friends, er det rigtigt, at tingene lykkedes for stjernen. Hun begyndte at leve en sund livsstil og spise ægte, hel mad, og hun har haft en meget lang tv- og filmkarriere. Det er bestemt umuligt at forestille sig at se showet, uden at hun og Ross forelsker sig og bliver sammen igen og diskuterer hele den "pause".

Anbefalede: