Ringenes Herre': Her er grunden til, at fans tror, at Timothée Chalamet ville gøre en god Frodo Baggins

Ringenes Herre': Her er grunden til, at fans tror, at Timothée Chalamet ville gøre en god Frodo Baggins
Ringenes Herre': Her er grunden til, at fans tror, at Timothée Chalamet ville gøre en god Frodo Baggins
Anonim

På trods af hans relativt nylige indtræden i underholdningsindustrien, har Timothée Chalamet opnået en del følgende. Selv hans Instagram har 9,5 millioner fans, og hans drengeagtige charme er en af grundene til, at så mange følgere er besatte af ham.

I dag er Timothée Chalamet et kendt navn. Men sådan har det ikke altid været. Før berømmelse levede den unge skuespiller et liv uden for rampelyset. Han nød en livlig barndom og masser af muligheder for at finde sig selv. Han finpudrede også sine skuespilfærdigheder og lærte lidt om antropologi i skolen.

Hvilket er en god ting, for han har lavet bølger lige siden han trådte i rampelyset. Timothée har skaffet sig opmærksomhed på flere måder: ved at date Madonnas datter Lourdes, pryde scenen i et selvbiografisk skuespil, portrættere kong Henry V, opnå en Oscar-nominering (en af de yngste nogensinde til at få æren) og bejle til Lily-Rose Depp.

Den sidste kan have skabt overskrifter, men Harper's Bazaar rapporterede også i april 2020, at parret var gået fra hinanden… Selvom fans er skuffede, er der lave odds for, at nogen vil savne at se de to nyde meget offentlig hengivenhed på en båd eller andre steder.

Men det er skuespillerens rækkevidde, der virkelig imponerer seerne. Hvilket betyder, at det ikke er overraskende, at fans tot alt sender Timothée som Frodo Baggins i enhver omskrivning af 'Ringenes Herre'.

Helt ærligt, ScreenRant opsummerer det bedst, når det kommer til skuespillerens æstetik, og siger, at Chalamets "karakteristiske indadvendte skrøbelighed" ville gøre ham til en ideel Frodo. Og da Amazon genopfinder LOTR på et tidspunkt i den nærmeste fremtid, er der odds, at Elijah Wood har for travlt til at påtage sig rollen som Frodo igen.

Omcasting af LOTR på dette tidspunkt ville kræve en vis strategi, da de originale skuespillere udførte deres roller så godt. Alligevel har den næsten perfektion af den originale LOTR-besætning ikke forhindret fans i at sende Gandalfs tilbagevenden via Morgan Freeman eller andre former for erstatninger.

Timothee Chalamet på sættet som kong Henry V
Timothee Chalamet på sættet som kong Henry V

Men kunne Chalamet virkelig blive Frodo Baggins? Tag et kig på hans CV (og imponerende IMDb-kreditter) og afgør selv.

Chalamet taler allerede fransk og engelsk (plus en smule italiensk takket være hans rolle i 'Call Me By Your Name', så han kunne sikkert nemt opfange et par Hobbit-dialekter.

Så, i "Hot Summer Nights", var Timothée en teenager, der blev narkohandler, og han handlede til perfektion. Han spillede også en soldat i 'Hotiles', hvilket ærligt t alt er den nærmeste rolle, han nok har haft til en LOTR debut. Frodo har trods alt set nogle ting.

Udover hans skuespilskoteletter er Timothée også en fanfavorit for hans delikate udseende. Hvis det ikke giver en perfekt Frodo, er casting-direktøren uheldig; ingen andre kunne komme i nærheden af Elijah Woods storøjede skildring af hobbitten.

Anbefalede: