Buffy The Vampire Slayer': Hvad skete der med James Marsters efter hans rolle som Spike?

Indholdsfortegnelse:

Buffy The Vampire Slayer': Hvad skete der med James Marsters efter hans rolle som Spike?
Buffy The Vampire Slayer': Hvad skete der med James Marsters efter hans rolle som Spike?
Anonim

Hvis du føler dig nostalgisk over Buffy the Vampire Slayer, ligesom vi er, kan det måske hjælpe at binge hele syv-sæsonsserien igen og græde, grine og blive forelsket i den igen. Du vil måske endda også finde nogle ting, som du ikke oprindeligt fandt på.

Når du ser den elskede serie igen, har du måske nogle spørgsmål om, hvad castet i Buffy har gang i i dag. Efter seriefinalen i 2003 måtte castet videre og finde andre projekter, men en skuespiller fik faktisk spillet sin karakter lidt endnu, og fans elskede det.

Bare fordi Buffy sluttede, betød det ikke, at det ville være sidste gang, vi ville se Spike, selvom hans afslutning i showet sagde noget andet. Vi fik set Spike i en ekstra sæson, da hans spøgelsesagtige krop blev overført til L. A. for at hjælpe Angel i den sidste sæson af Buffy-spinoffen.

Men hvad skete der med James Marsters, efter han sagde farvel til Spike for altid?

At sige farvel til Spike var altid en mulighed

Det var aldrig meningen, at Spikes karakter skulle have en varig effekt på showet. Faktisk mente skaberen Joss Whedon aldrig, at han skulle holde mere end et par episoder. Men den overvældende kærlighed til karakteren fik Whedon til at gæte ham på anden vis.

Efter hans debut i sæson to af Buffy var vi aldrig rigtig sikre på, hvor længe Spike ville overleve i programmet, men efter sæson fire var han stort set låst inde som en tilbagevendende karakter. En, der gennemgik et væld af ændringer lige indtil han ofrede sig selv i den afsluttende kamp om Sunnydale.

Som vi ved, var Marsters i stand til at fortsætte med at spille Spike i den sidste sæson af Angel, og irriterede sin farfar som et snerpet spøgelse, indtil han blev kropslig igen og hjalp med at redde verden…igen.

Kort efter Angels seriefinale i 2004 sagde Marsters farvel til Spike, for alvor denne gang, da han besluttede at barbere sit platinblonde Spike-hår af for velgørenhed. Nu lignede han ikke Spike længere og var i stand til at gå videre til andre projekter.

Marsters forblev på fjernsynet og boltrede sig i film

Stort set lige efter endt Angel hoppede Marsters ombord på en anden populær WB-serie, Smallville, som Milton Fine, senere Brainiac. Marsters debuterede i originalserien af Superman i 2005 i fem afsnit og var praktisk t alt uigenkendelig uden hans platinlåse.

Marsters' karakter viste sig at være kroppen med kryptonisk kunstig intelligens eller Brain InterActive Construct. Ligesom tegneserierne forvandlede Marsters' karakter sig til superskurken Brainiac i løbet af hans 14-episode løb i programmet, men da han kom tilbage i 2010 som Brainiac 5, var han god og hjalp Clark Kent.

Under sine optrædener på Smallville havde Marsters et travlt 2007 og prøvede også at spille hovedrollen i film. Han spillede Jack i gyserfilmen, Shadow Puppets, som en af de otte mennesker, der tilfældigt vågner i et forladt anlæg og må kæmpe mod en skygge, der forsøger at dræbe dem.

Samme år var fans glade for at se Marsters i rom-com P. S. I Love You spiller John, den bedste ven og forretningspartner til Gerard Butlers karakter Jerry. Derefter optrådte han kort på Saving Grace, Without A Trace og Torchwood.

Han har også haft tilbagevendende roller i serier som Caprica, Warehouse 13, Witches of East End og Marvels korte show om Hulu, Runaways, hvor han sprang ind i skurkerollen igen.

I 2011 medvirkede han i et afsnit af Supernatural kaldet "Shut Up, Dr. Phil", med sin Buffy-medspiller, Charisma Carpenter.

For nylig har han lukket sin rolle som Victor Hesse på Hawaii Five-0, som han debuterede i 2010 og optrådte i fem afsnit i løbet af dens ti-årige løbetid.

Han har lånt sin stemme og gået ind i anime

Marsters har lånt sin stemme til Spike i Buffy-videospil, men han er også blevet ved med at stemme karakterer gennem årene. Han var også stemmen til Sergei i Spider-Man-tv-serien, Lex Luthor i Superman/Doomsday, Captain Argyus i Star Wars: The Clone Wars og Mr. Fantastic i The Super Hero Squad Show.

I 2009 spillede Marsters Lord Piccolo i live-action-filmen, Dragonball Evolution, og har for nylig udt alt Zamasu i flere Dragonball-serier og videospil, herunder Dragon Ball Super, Dragon Ball FighterZ og Dragon Ball Legends.

Hvad laver Marsters nu?

I år spillede Marsters Xavier i to afsnit af sæson to af Netflix' The Order. Xavier er leder af Sons of Prometheus, et rivaliserende magisk samfund af den titulære orden.

Selv om de fleste af Sons of Prometheus blev dræbt i slutningen af Marsters' to-delte cameo, overlevede Xavier, hvilket fik fans til at stille spørgsmålstegn ved, om han vil være tilbage i flere afsnit i næste sæson.

Under sine mange optrædener i tv og film har Marsters også haft en succesfuld musikkarriere, en han startede i sin tid på Buffy and Angel, og har udgivet mange soloalbum.

Selv om Marsters er blevet en fremtrædende del af alt sci-fi, vil han aldrig glemme sin tid som Spike på Buffy. Da Marsters t alte tilbage i 2018, sagde Marsters, at han helt ville være nede for at spille Spike igen i en Buffy-genstart, men at de ville have brug for nogle virkelig god belysning og specielle effekter, hvis de vil være i stand til at sælge punk-vampyrens tilbagevenden.

Anbefalede: