Jack Nicholson var Hannibal LecterNæsten

Jack Nicholson var Hannibal LecterNæsten
Jack Nicholson var Hannibal LecterNæsten
Anonim

Jack Nicholson er et navn, alle kender, og uanset om du kan lide ham eller ej, er han en skuespiller, der vil gå over i historien som en person med en uhyggelig evne til at portrættere karakterer, vi elsker at hade.

Med en karriere, der strækker sig over årtier, har Nicholson spillet i flere ikoniske film, såsom The Shining (1980), Batman (1989) og Anger Management (2003). Ja, Nicholson har bestemt en evne til at være den slemme fyr.

Det betyder dog ikke, at vi skal afvise hans evne til at få os til at grine. Om noget, så er han lige så sjov, som han er foragtelig, når han er på skærmen - og hans mange priser, som inkluderer tre Oscars, vidner om denne mands medfødte evne til at bringe sine karakterer til live på en så rig og ægte måde.

Billede
Billede

Du ved måske ikke, at Nicholson mistede lige så mange roller, som han vandt. Mens han var en shoe-in for Jack Torrence i The Shining og gjorde et fantastisk stykke arbejde som sindssyg, blev han også afvist for den nu ikoniske rolle som Hannibal Lecter i Silence of the Lambs, hvor han tabte til Anthony Hopkins.

Hopkins, som det viste sig, fortsatte også med at have sin egen utrolige karriere. Han fortsatte også med at gentage sin rolle i efterfølgeren til Silence of the Lambs, Hannibal, i 2001.

Begge mænd har haft utrolige karrierer, og uanset om Nicholson stadig spiller eller ej, vil hans fans aldrig glemme hans mest ikoniske roller. Og dem, han blev afvist for, uanset om beslutningen var korrekt eller ej, vil altid være anderledes, end de kunne have været uden Nicholson ved roret.

Anbefalede: