Sandheden om Jon Favreaus mest risikable casting-beslutning

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Jon Favreaus mest risikable casting-beslutning
Sandheden om Jon Favreaus mest risikable casting-beslutning
Anonim

Hans karriere var fyldt med op- og nedture. Det kom dog dertil, at castingtalent blev betragtet som en større risiko end en belønning. Jon Favreau spillede i sidste ende en stor rolle i at genintegrere stjernen, men det kom ikke nemt.

Studioet ønskede ingen del af den nævnte skuespiller, og det krævede i sidste ende noget seriøst overbevisning. I sidste ende var det at gå med til at lave en skærmtest, der ændrede alt for både skuespilleren Jon.

De i rummet vidste med det samme, at han var manden til rollen, på trods af hans kontroversielle fortid. Beslutningen virkede, da filmen tjente milliarder af dollars takket være hans engagement.

Som vi kommer til at indse, kunne tingene være sunket længere ned for skuespilleren. Han var ikke det bedste sted, han kæmpede ikke kun med misbrug, men han stod også over for arrestationer, genoptræningsstop og tilbagefald. På trods af alt dette var han stadig en fantastisk skuespiller og en, der kunne klare opgaven. Ikke alene trivedes han med karakteren, men han fik sig selv sammen igen.

Lad os tage et kig på den risiko, Favreau tog for at få skuespilleren med om bord, sammen med hans screentest, der ændrede alles mening.

Marvel sagde nej

Hvis du først ikke lykkes, så prøv igen senere. Som han indrømmede med Rolling Stone, var det den nøjagtige tilgang, som Favreau tog, da han havde med Marvel. I starten ville de ikke vide noget om stjernen.

"Jeg kæmpede, jeg prøvede, jeg gjorde, hvad jeg kunne, det er ærgerligt og en skam, men det stopper desværre her."

Manden Jon pressede på, var ingen ringere end Robert Downey Jr. Favreau gjorde det klart for studiet, at han ville have den bedste person til rollen og ikke det oplagte valg.

I Jons opfattelse havde Downey Jr. elementerne af en perfekt Iron Man.

“Vi ville ikke bare gå med et sikkert valg. De bedste og værste øjeblikke i Roberts liv har været i offentlighedens øjne."

“Han var nødt til at finde en indre balance for at overvinde forhindringer, der gik langt ud over hans karriere. Det er Tony Stark. Robert bringer en dybde, der går ud over en tegneseriefigur, der har problemer i gymnasiet eller ikke kan få fat i pigen. Derudover er han simpelthen en af de bedste skuespillere, der findes."

Downey Jr. takkede heldigvis ja til en skærmtest, som nogle skuespillere takker nej til af stolthed. Beslutningen var den sande gamechanger.

En udfordrende proces

Sarah Finn spillede en stor rolle i at caste Downey til projektet. Sammen med hans baggrund indrømmede hun sammen med Total Film, at hans historie i actionfilm også var problematisk.

“Det var en noget udfordrende proces at caste Iron Man, fordi Robert Downey Jr. ikke var kendt som en actionhelt, og ærligt t alt også havde været i nyhederne på visse måder. Men han er en utrolig skuespiller."

Det skiftende øjeblik fandt sted ved skærmtesten. Hvis der var nogen tvivl, forsvandt det hele i samme øjeblik. Downey Jr. beviste, at han ikke kun var manden til jobbet, men ingen andre kunne spille rollen, som han gjorde.

"Han var villig til at screene for rollen for at fjerne enhver tvivl om, at der ikke var nogen andre, der kunne spille rollen. Han var entusiastisk og villig til at kæmpe for det, og han gik virkelig ind for at gøre det. en skærmtest og gik ud med delen."

"Jeg tror ikke, vi sagde det i rummet, men jeg tror, alle følte det. Hans audition er på internettet; han læste en scene som Iron Man. Og du vil se det, når han siger ord, det er tydeligt, at du er vidne til et øjeblik i historien."

Favreau tog en enorm risiko, og vi kan tydeligt sige, at det hele lykkedes. Jon indrømmer, at da han først skrev manuskriptet, var det som om det var lavet til stjernen.

"Alle vidste, at han var talentfuld… Helt sikkert, ved at studere Iron Man-rollen og udvikle det manuskript indså jeg, at karakteren syntes at stille op med Robert på alle de gode og dårlige måder. Og historien om Iron Man var virkelig historien om Roberts karriere."

Filmen fra 2008 steg i vejret ved billetkontoret og tjente 585 millioner dollars.

Den anden film indtjente næsten 625 millioner dollars og den tredje en cool 1 milliard dollars.

Vi kan ikke forestille os, at nogen anden skuespiller i stedet ser tilbage – han var en afgørende del af filmens succes. Risikoen var belønningen værd.

Anbefalede: