Halsey trækker fokus i risikable outfit til Harry Styles-koncerten

Halsey trækker fokus i risikable outfit til Harry Styles-koncerten
Halsey trækker fokus i risikable outfit til Harry Styles-koncerten
Anonim

Harry Styles var ikke den eneste stjerne ved Love On Tour-forestillingen i New York City i aftes!

Longtime Styles-fan og håbefulde samarbejdspartner Halsey blev set danse med til "Watermelon Sugar"-sangerinden ved hans Madison Square Garden-show mandag aften, hvor Halsey endda formåede at distrahere nogle af deres egne fans undervejs.

Halsey, der fødte sønnen Ender Ridley Aydin for bare tre måneder siden, så tonet og trimmet ud i stramme sorte læderbukser, der var fremhævet med røde ridsemærker. De parrede de lave underdele med en beskåret hvid tanktop, der viste sangerens sorte undertøj. "Castle"-sangerinden forsynede deres risikable outfit med korsformede smykker og en sort Louis Vuitton-pung.

De lagde en selfie af sig selv på Instagram og sagde "Denne skifergrå About Face Beauty-øjenmaling er noget, der bare er så personligt for mig", og henviste i spøg til det makeup-mærke, de ejer. Fans af Halsey var imponerede over sangerens look efter graviditeten, og deres tilstedeværelse gik heller ikke ubemærket hen af Styles.

Mens han fremførte sin hitsang "Kiwi", lykkedes det Styles at omarbejde nogle af teksterne i sangen for at give en shoutout til den nye forælder. Skifter sangteksten "Jeg får din baby" til "Du har lige fået en baby!" Styles kunne ses løbe hen over scenen og pege direkte på Halsey i øjeblikket, som har fået fans af de to kunstnere til at skrige efter et samarbejde.

"Hvordan får vi en Harry Styles og Halsey-turné og/eller samarbejde efter i aftes?" spurgte en fan, mens en anden tilføjede "anmodning om, at Halsey og Harry Styles endelig skulle samarbejde. Ikke et ønske, men et behov."

Halsey har været populær på Twitter tirsdag efter at have deltaget i koncerten, men de er ikke det eneste berømte ansigt, der har set Styles på turné. Lige aftenen før havde Disney-stjernen Joshua Bassett og hans rygtede partner Sabrina Carpenter hovedet vendt om ved optræden søndag aften, mens Styles' ubekræftede kæreste Olivia Wilde befandt sig i hænderne på trolde efter at have "danset dårligt" ved flere af hans shows.

Halsey kan næste gang ses som den særlige musikalske gæst i Saturday Night Live på kommende lørdag den 9. oktober.

Anbefalede: