Shang-Chi'-stjerne Simu Liu fortryder virkelig at spille denne rolle

Indholdsfortegnelse:

Shang-Chi'-stjerne Simu Liu fortryder virkelig at spille denne rolle
Shang-Chi'-stjerne Simu Liu fortryder virkelig at spille denne rolle
Anonim

Skuespiller Simu Liu er på nippet til at blive en af de største stjerner i the Marvel Cinematic Universe (MCU), mens han forbereder sig på at stå i hovedrollen på den kommende Marvel-film Shang-Chi og legenden om de ti ringe. Han er enormt stolt over at få rollen og har tydeligvis forberedt sig på den, og han har endda gennemgået et intenst træningsprogram for at få den rigtige form.

Før hans Marvel-casting havde Liu påtaget sig flere roller i film, tv og shorts i jagten på sin Hollywood-drøm. Desværre har skuespilleren sagt, at han også endte med at spille en karakter, som han fortryder i dag.

Simu Liu startede med at tage mindre skuespillerjob

For Liu havde vejen til stjernestatus været en hel kamp op ad bakke. Til at begynde med var Lius egne forældre imod ideen om, at deres søn skulle blive skuespiller i starten. Og derfor tog Liu beslutningen om at honorere sine forældres ønsker, idet han valgte at gå på handelsskole og sikre sig et job som revisor hos Deloitte. Det varede dog ikke længe. "Jeg troede, jeg fik et godt job, hvor jeg ville være i stand til at tage en pæn skjorte på hver dag, gå på arbejde, og jeg troede, det ville være tilfredsstillende, men det var det ikke," forklarede Liu, mens han t alte med NBC News. "Og meget hurtigt tror jeg, det begyndte at vise sig i min arbejdsindsats, og jeg blev fyret omkring otte måneder efter."

Efter at være blevet sluppet, indså Liu, at det var på tide at begynde at forfølge sine drømme. Det var dog lettere sagt end gjort. Ikke desto mindre arbejdede skuespilleren med det, vi kunne finde. Det førte ham til sidst til sættet af en stor sci-fi-film. "Det første sæt, jeg endte på, var Guillermo del Toros Pacific Rim, der blev optaget i Toronto, og de havde brug for en masse asiatiske statister, og af en eller anden grund satte de deres annonce på Craigslist," huskede Liu."Jeg samlede den op og dukkede op på settet og blev bare blæst bagover, fordi det var hundredvis af mennesker, denne store maskine, en film på $200 millioner dollars … men alle ville være der. Det var meget anderledes end at være på et regnskabskontor."

Liu tog derefter det job, han kunne få. Han arbejdede også på elevfilm. På et tidspunkt poserede Liu endda som den web-slyngende superhelt Spider-Man under en børnefødselsdag. Han ville lave flips og underholde de unge festdeltagere. Han formåede at blive ved med at udføre dette arbejde, så længe hans maske aldrig kom af. Skuespilleren påpegede trods alt, at "hele troværdigheden ville blive knust."

Udover dette arbejdede Liu mere som statist. For eksempel poserede han som desk officer for tv-serien Nikita. Senere var han pistolmand i tv-serien Played. Derudover har Liu også stillet op som tjener og bartender. Og midt i at lave forskellige statister, fik skuespilleren også en rolle i en actionfilm fra 2013.

Han kom til at fortryde at spille denne rolle

I den tidlige del af sin Hollywood-karriere blev Liu castet til at spille en mand ved navn Yakusa Koto i filmen Bike Cop: Begins. Ved at portrættere rollen fandt skuespilleren ud af, at han brugte en overdreven japansk accent, et træk, der kun fremmede asiatiske stereotyper yderligere. I dag ønsker Liu, at han aldrig havde gjort det. "Når jeg ser tilbage nu, ville jeg ønske, at jeg kunne slå mig selv i ansigtet," bemærkede skuespilleren, mens han t alte med Men's He alth.

Beslutningen om at tage denne rolle påvirkede heldigvis heller ikke Lius evne til at sikre sig flere dele. Faktisk ville skuespilleren fortsætte med at sikre sig sin breakout-rolle blot et par år senere.

Soon Enough, Simu Liu bookede regelmæssige koncerter, inklusive hans breakout-rolle

Efter at have arbejdet på Bike Cop: Begins påtog Liu flere mindre roller. Og så bookede han en rolle i tv-serien Blood and Water, som krævede, at han t alte både mandarin og engelsk. "Fordi de havde det krav til casting, var jeg den eneste fyr, der kunne gøre det, og de var nødt til at caste mig," forklarede Liu."Så jeg endte med at få min første regulære serierolle der." Indrømmet, Liu sagde, at "ingen så det." Ikke desto mindre sagde han, at hovedrollen i det show "bidrog til at booste min profil en lille smule." Og det hjalp ham med at få sin breakout-rolle.

For Liu var hans første show hans "billet ind", da det kom til at blive castet som en anden regulær serie. Faktisk gik co-showrunneren af Kim's Convenience endda ud af hans måde at mødes med Liu. "Jeg lavede et skuespil på det tidspunkt for The Factory Theatre i Toronto og Ins Choi, som skrev stykket og er co-showrunner af showet, dukkede op en dag for at øve og tænkte bare: "Hej, jeg ville bare gerne Mød dig," huskede skuespilleren. "Et par uger senere blev jeg ringet op til at komme ind."

Denne canadiske serie ville blive en stor succes på Netflix. Showet blev endda fornyet for en femte og sjette sæson tidligere. Desværre blev det dog for nylig offentliggjort, at showet var blevet aflyst efter sæson fem. Efter nyheden om aflysningen havde Liu tweetet, at "Jeg er knust. Jeg føler, at min rejse med Jung blev afkortet." I sin udtalelse sagde skuespilleren også: "Hvis Kim's Convenience kan stå for noget, så lad det være, at fantastiske ting kan ske, når du åbner portene og tillader mere forskelligartede og autentiske historier at blive fort alt." Det er i bund og grund, hvad Liu er ivrig efter at gøre hos Marvel.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings forventes at blive udgivet i september 2021. Og som det er tilfældet for alle Marvel-superhelte, er det sandsynligt, at Lius Shang-Chi også vil optræde i fremtidige MCU-film, så Det kan fans se frem til.

Anbefalede: