Christian Bales vægtøgning i 'American Hustle' fik ham næsten fyret fra denne film

Indholdsfortegnelse:

Christian Bales vægtøgning i 'American Hustle' fik ham næsten fyret fra denne film
Christian Bales vægtøgning i 'American Hustle' fik ham næsten fyret fra denne film
Anonim

Hvis du kun har set fem Christian Bale-film, er chancerne for, at du sandsynligvis har set på første hånd, hvad han er villig til at gøre ved sig selv for en rolle. Selvom du kun har set ham i Christopher Nolans Batman-trilogi, vil du have set, hvordan han forvandler sig fysisk.

Han er en af Hollywoods eksperter i fysisk transformation og slutter sig til skuespillere som Russell Crowe, der konstant tager på og taber sig til roller, og Jared Leto, der har gjort det samme for stort set hver eneste film, han nogensinde har været med i.

Nogle siger, at Bale nogle gange går lidt for vidt, især for film som The Machinist og Vice, hvor han spillede en overvægtig Dick Cheney, men Bale var ret glad for at tage på og tabe sig gentagne gange for sine film. Ellers ville han ikke have gjort det, vel?

Der har kun været én gang, hvor Bale ikke helt gav filmskabere den ønskede kropstype, de ledte efter. Vægten, som Bale tog på for American Hustle, var ikke præcis den samme vægt, som han skulle have til sin næste film, Exodus: Gods and Kings. Filmskabere var ikke tilfredse med, hvordan han så ud, da han slentrede ind på optagelserne den første dag, og det fik ham næsten fyret. Heldigvis var Moses i stand til at adskille Det Røde Hav til sidst.

Han var nødt til at tage 43 pund på for 'American Hustle'

Bale er vant til at tabe to tredjedele af sin kropsvægt for én film og få det hele tilbage og så noget for en anden, og omvendt. Nogle gange for på hinanden følgende film, der har optagelsesplaner ryg mod ryg.

Men han havde ikke helt tid til at gennemgå sin metode mellem American Hustle og Exodus: Gods and Kings. Det er nemt, hvis han går fra tynd til tyk, fordi han bare kan få proteser til at tilføje de ekstra kilo, som han ikke kunne få i tide. Men at gå fra chunky til buff er lidt sværere, især da Bale ikke bliver yngre.

For The Machinist fra 2004 tabte Bale 63 pund, da han levede af en kost bestående af æbler, kaffe og cigaretter. For Dicky Eklund i 2010's The Fighter tabte Bale igen vægt for at spille en bokser, der blev stofmisbruger. Men det var det værd; han vandt en Oscar for bedste mandlige birolle for sin rolle. Ind i mellem opretholdt han en brun fysik til de første to Batman-film.

Men i 2013 måtte Bale tage 43 pund på for 70'ernes svindler, der blev FBI-agent Irving Rosenfeld i American Hustle, den største vægt, han nogensinde havde fået for en film.

"Jeg spiste masser af doughnuts, en masse cheeseburgere, og hvad end jeg kunne få fat i. Jeg spiste bogstaveligt t alt alt, der kom min vej," fort alte Bale til People. "Jeg var omkring 185 og gik op til 228."

Du kan ikke rigtig se den dramatiske forskel i kropsvægt fra The Dark Knight Rises to American Hustle, når Irving har sit tøj på, men når han tager sit jakkesæt af, bemærker man virkelig forandringen. Bales kone havde ikke noget imod vægten, men hans otte-årige datter syntes, det var sjovt på det tidspunkt.

"Hun fandt det sjovt," sagde han. "Da hun havde en stor gammel mave og et skaldet hoved, slog hun den og drillede mig. Hun havde det meget sjovt og fandt det sjovt."

Selv om hun syntes, det var sjovt, var hun og hendes far kede af, at de mistede deres wrestlingpartner.

"Fordi noget af det, jeg elsker, er at løbe rundt og lege med min datter: brydning, klatring…Og jeg kunne ikke gøre det. Jeg havde det forfærdeligt," fort alte Bale til Esquire i 2014, efter at han havde tabt sig.. "Du sætter pris på det, når du kommer tilbage til et sted, hvor du kan bruge tid på en trampolin og ikke føle, at du skal dø."

I december 2013 fort alte Bale People, at han stadig forsøgte at tabe den vægt, han tog på for filmen. Hvilket ikke var godt, fordi han skulle spille en meget buff Moses i Exodus: Gods and Kings meget snart.

"Jeg tror bestemt, jeg er ved at blive ældre," fort alte Bale til USA Today. "Jeg troede, jeg ville tabe mig den vægt, jeg tog på for American Hustle. Jeg sagde, to måneder, fladt, det gør det. Jeg var 185, og jeg gik op til 228 for det. Og jeg arbejder stadig på det. ! Det er næsten seks måneder senere. Nu ved jeg, at da jeg var i begyndelsen af 20'erne, ville det have været to måneder, og det var det."

Han var nødt til at dyrke en masse cardio

Desværre for Bale brændte han ikke helt fedtet fra sin krop i tide til Exodus: Gods and Kings i tide. Det tog ham længere tid, end han troede, fordi han indså, at han ikke var i 20'erne længere. Men ser man på Bale i filmen, kan man næsten ikke bemærke, at han havde haft en massiv ølmave måneder før. Dog ikke ham, han var i stand til at spotte unøjagtighederne i hans fysik med det samme.

"Hvis du ser godt efter, kan du se, at min venstre arm er tyndere end min højre. Det kan du virkelig," fort alte Bale til Esquire. "Fordi jeg ikke havde været i stand til at bruge det i lang tid. Jeg mistede al min brug. Det var bare en slap ting, der hang."

Bale havde en motorcykelulykke i slutningen af 2012, der efterlod ham med nerveskader, så han favoriserede sin højre arm i Exodus. Han var glad for sit kostume i filmen, fordi det kunne dække hans langvarige tarm fra American Hustle.

Hans vægt fra den forrige film kostede ham næsten hans rolle i Exodus tot alt. Han var i stand til at slanke sig til sidst og bruge sin højre arm perfekt. Tilsyneladende skal Moses være buff for at befri slaverne fra Eygpt.

Hvis Bale syntes det var dårligt at tabe den vægt, han tog på for American Hustle, skulle han have t alt med sit fremtidige jeg, som tog yderligere 40 pund på for at spille Dick Cheney i Vice i 2018. Efter den rolle sagde han farvel til tager på i vægt for film, et solidt livsvalg og et, som Batman ville være stolt af.

Anbefalede: