Hvorfor Milo Ventimiglia ikke troede, han fik rollen i 'This Is Us

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Milo Ventimiglia ikke troede, han fik rollen i 'This Is Us
Hvorfor Milo Ventimiglia ikke troede, han fik rollen i 'This Is Us
Anonim

I sin femte sæson vil fans ikke have, at 'This Is Us' slutter snart. Karaktererne gør showet til det, det er, og vi kan virkelig ikke forestille os rollen som Jack tilhører nogen anden, bortset fra Milo Ventimiglia. Som han udt alte i et nyligt interview, virker hans nuværende koncert i showet som et nødvendigt job, "Andre job, jeg har udført, følte jeg, at jeg var underholdende. Dette job føles som om det er vigtigt, nødvendigt arbejde. Det føles som noget, som verdens behov. [Vi har] den yderste venstrefløj og den yderste højrefløj politisk, racemæssigt, i enhver form for religion, socioøkonomisk [status], seksuel præference: Det føles som et show, der inkluderer alt, håbefuldt og iboende godt [er hvad vi brug] lige nu. Vi har brug for udfoldelser af venlighed og hengivenhed og familie og at vide, at vi alle er forskellige, og i vores forskelligheder er vi faktisk en bedre verden, og hvis vi bare kan have lidt sympati og kammeratskab og finde fællesskab, så bliver vi forhåbentlig lidt bedre."

Tro det eller ej, da Milo forlod auditionslokalet, var han ikke så selvsikker. Faktisk troede han, at netværket ville have et helt andet udseende til rollen som Jack.

Milo var noget andet

milo dette er os screenshot
milo dette er os screenshot

Ifølge hans interview med Variety var hans udseende ikke præcis, hvad showet ledte efter på det tidspunkt, de havde en helt anden vision for rollen. Selv da han gik ind i lokalet, havde casting-teamet et forvirret blik i deres ansigter: "De ville have en helt anden," fort alte han. "Jeg gik ind med mit skæg og mit lange hår og satte min motorcykelhjelm ned, og de gik, 'Hvem er denne fyr?'"

Milo indrømmer, at de så noget andet i ham, hvilket var årsagen til hans casting, "Jeg tror, de så bare noget andet end nogen, der havde øvet ordene, og de valgte mig," sagde han. Skuespilleren ville også indrømme, at castingen til showet fandt sted på det perfekte tidspunkt i hans karriere, især i betragtning af den måde, hans personlige liv forløb på det tidspunkt, "Det er en slags kunst, der efterligner livet," sagde han om at have "This Is Us"” rolle poppe op. "Jeg prøvede bare at være en mand, der eksisterede som en mand, og her er denne mand, der bare forsøger at forsørge sin kone og sin familie og alt det der. Det var så enkelt og smukt, at jeg tænkte: 'Jeg ville bare elske at gøre det. Jeg ville elske at være en del af det."

Skuespilleren var beregnet til rollen, og vi kan ikke forestille os nogen anden sammen med Mandy Moore. Showet er virkelig komplet med de to, og i virkeligheden vil det fortsætte i mange flere sæsoner. Det er den feel-good type show, fans ikke kan få nok af.

Anbefalede: