Hvor meget blev Sharon Osbourne bet alt for at forlade 'The Talk'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget blev Sharon Osbourne bet alt for at forlade 'The Talk'?
Hvor meget blev Sharon Osbourne bet alt for at forlade 'The Talk'?
Anonim

Sharon Osbourne har vækket en del kontroverser på det seneste, som Osbournes'erne norm alt gør, men denne gang har det kostet Sharon hendes job!

Efter den nylige fiasko mellem Meghan Markle og Piers Morgan brød ud efter hertugindernes interview med Oprah Winfrey, har debacle ikke kun ført til, at Sharon trådte væk fra The Talk, men Piers Morgan trådte også tilbage fra Good Morning Britain.

I betragtning af at Sharon og Piers er meget nære venner, skabte den britiske talkshowvært en del røre, da emnet om Morgans afgang blev bragt på The Talk.

Osbourne og medvært Sheryl Underwood havde en meget ophedet meningsudveksling, der førte til en intern undersøgelse på showet, hvilket i sidste ende førte til Sharons afgang. Nu vil fans gerne vide, hvor meget stjernen blev bet alt for officielt at gå væk!

Hvor meget gik Sharon væk med?

Via I DAG
Via I DAG

Sharon Osbourne har været et varmt emne på det seneste efter hendes afgang fra det populære talkshow, The Talk.

Osbourne er vært for showet sammen med Sheryl Underwood, Carrie Ann Inaba, Amanda Kloots og Elaine Welteroth, men et øjeblik delt mellem hende og Sheryl havde skabt stor opsigt!

Efter Meghan Markles interview med Oprah Winfrey i marts sidste år, gik Good Morning Britain-værten, Piers Morgan, på en smædekampagne mod Markle og hendes bemærkninger gennem hele interviewet, noget han har gjort sig skyldig i mod Markle mange gange før.

Hans udbrud førte til, at stjernen trak sig fra sin rolle, hvilket fik damerne i The Talk i snak! I betragtning af at Sharon og Piers er meget nære venner, stod værten op for ham og gik op mod Sheryl Underwood, da forestillinger om racisme blev taget op.

Under den ophedede ordveksling kom Sharon efter Sheryl, som begyndte at tåre op og sagde til hende: "Jeg har spurgt dig i pausen. Og prøv ikke at græde, for hvis nogen skulle græde, det burde være mig. Sådan er situationen: Fortæl mig, hvor du har hørt ham sige racistiske ting. Uddan mig."

Via side seks
Via side seks

Sharons krav om at blive uddannet af Sheryl, i stedet for at tage sig tid til at reflektere og gøre det selv, faldt ikke i god jord hos publikum, og det gjorde hendes bemærkninger om, hvem der skulle græde, især i betragtning af, at dette ikke havde noget at sige. gøre med Osbourne i første omgang.

Efter duoens tv-argument, meddelte CBS, at de ville undersøge situationen yderligere, hvilket fik mange til at antage, at Osbourn enten ville blive fyret eller opfordret til at træde tilbage. Dette førte til et væld af rygter, der hævdede, at netværket ville gå så langt som at betale Sharon $10 millioner for at træde tilbage!

Dette ville dog være et enormt tal, som CBS bestemt har råd til! Selvom dette kan virke langt ude, er dette ikke noget nyt for store netværk, som konsekvent har udbet alt bestemte navne for at trække sig fra bestemte roller tidligere.

På trods af påstandene ser det ud til, at CBS faktisk ikke bet alte Sharon 10 millioner dollars for at forlade The Talk. Selvom de benægtede rapporterne, bekræftede eller afkræftede netværket ikke, at de ville betale hende mindre end det eller noget overhovedet. I betragtning af at Sharon har været med i programmet i 11 år, er vi sikre på, at hun ikke gik tomhændet derfra.

Anbefalede: