Denne 'Modern Family'-skuespiller kom til audition til 'Dawson's Creek

Indholdsfortegnelse:

Denne 'Modern Family'-skuespiller kom til audition til 'Dawson's Creek
Denne 'Modern Family'-skuespiller kom til audition til 'Dawson's Creek
Anonim

Fra kærlighedstrekanten mellem Pacey, Joey og Dawson til den meget triste seriefinale har Dawson's Creek gjort en enorm indflydelse i teenagedramaernes verden. Fans taler stadig om karaktererne og den måde, tingene blev pakket op på, og det er altid nostalgisk at gå tilbage og se seriens seks sæsoner igen.

Det er fascinerende at høre om Hollywood-auditionsprocessen, især for en rolle så berømt som Dawson Leery. En moderne familie-skuespiller var engang til audition for Dawson's Creek. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvem det var.

Dawson Leerys rolle

Selma Blair kunne have spillet Joey, og rollebesætningen kunne også have inkluderet en skuespiller, som alle kender og elsker fra Modern Family.

Jesse Tyler Ferguson gik til audition for Dawson's Creek: ifølge Entertainment Weekly fort alte han, at han havde været til audition for Dawson.

Ferguson postede et billede på sin Instagram-konto med James Van Der Beek og skrev: "Trivia & Fun Facts: En af disse fyre gik på audition til rollen som 'Dawson' på Dawson's Creek og fik IKKE rollen."

Dette er virkelig sjovt at høre om, og ifølge Cosmopolitan gik Adrian Grenier også til audition for Dawson. Publikationen bemærker også, at Joshua Jackson læste for rollen som Dawson. Jackson forklarede: "[Netværket] sagde: 'Vi elsker denne fyr - han er ikke Dawson'. Og jeg gik ud af døren, og jeg kan huske, at jeg sad på parkeringspladsen, og jeg sagde: 'Nå, han kan være Pacey så. Han må være Pacey.'"

Jesse Tyler Fergusons karriere

Eric Stonestreet som Cam og Jesse Tyler Ferguson som Mitch klædt ud i jakkesæt på Modern Family
Eric Stonestreet som Cam og Jesse Tyler Ferguson som Mitch klædt ud i jakkesæt på Modern Family

Udover at have fået rollen som Mitchell Pritchett på Modern Family, spillede Ferguson Richie i tv-programmet The Class, som blev sendt fra 2006 til 2007. Han spillede Larry i et par afsnit af showet Forstyr ikke i 2008, og han var med i et par afsnit af Web Therapy.

Ifølge House Beautiful voksede Ferguson op i New Mexico og var involveret i Albuquerque Children's Theatre. Han gik derefter på American Musical and Dramatic Academy i NYC og optrådte i genoplivningen af stykket On The Town i 1998.

Publikationen bemærker, at udover Fergusons skuespillerkarriere, har han netop udgivet en kogebog kaldet Food Between Friends med Julie Tanous, og han er også vært for Extreme Makeover: Home Edition. Tanous og Ferguson har en madblog sammen kaldet Julie og Jesse Cook.

Ferguson delte, at han nyder teater: I et interview med Vanity Fair bemærkede han, at når man sammenligner tv og teater, er "lønnen" ved at spille hovedrollen i et tv-program, hvad der skiller sig ud. Han forklarede, at han startede med teater og sagde: "Alle mine rødder er Broadway. Jeg fik mit Equity Card til et Broadway-show, og min første kærlighed er teater." Ferguson sagde også: "Jeg elsker det øjeblikkelige svar, du skal give med tv. Når du først gør det, og når det først er på film, er det øjeblik væk, og du er nødt til at gå videre til det næste. Det holder dig mere i live."

Spiller Mitch And 'Extreme Makeover'

Jesse Tyler Ferguson er elsket for at portrættere Mitch på Modern Family, den smarte advokat, der bekymrer sig meget og bygger en familie sammen med sin vidunderlige mand Cam. Det ville være fantastisk, hvis en populær sitcom kunne forblive i luften for evigt, men den skal selvfølgelig slutte, og i det mindste fik fans 11 sjove sæsoner.

Ferguson delte med Hollywood Life, at det var trist at sige farvel til Modern Family. Han forklarede, hvor tæt castet var kommet: "Dette cast har arbejdet sammen i over et årti, så det bliver ikke nemt at sige farvel til showet."Vi er virkelig en familie. Ikke kun rollebesætningen, men besætningen, hvoraf mange har været med os siden begyndelsen." Han sagde, at det ville tage lidt at vænne sig til at ikke se alle hele tiden.

Efter at han havde afsluttet sin tid på denne elskede sitcom, var Ferguson vært for Extreme Makeover: Home Edition. Han delte med Goldderby.com, at da han er skuespiller, havde han ikke bildt sig selv ind i et reality-tv-program, men han kaldte showet "feel good TV", og det lyder som om han vidste, at det ville være rigtig positivt. Det er altid sjovt at se en elsket skuespiller eller sanger være vært for et reality-program, så hans fans var bestemt begejstrede for at tune ind.

Ferguson kaldte dette job "en af de mest dybsindige oplevelser i min karriere" og sammenlignede det med at give "10 julemorgener til folk."

Det ville have været fantastisk at se Jesse Tyler Ferguson spille Dawson Leery på Dawson's Creek, men selvfølgelig var han utrolig på Modern Family, så det ser ud til, at alt fungerede.

Anbefalede: