Har 'Firefly Lane'-stjernen Sarah Chalke en høj nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Har 'Firefly Lane'-stjernen Sarah Chalke en høj nettoværdi?
Har 'Firefly Lane'-stjernen Sarah Chalke en høj nettoværdi?
Anonim

Mange tunede ind på Firefly Lane på Netflix, da det begyndte at streame i februar 2021, og det dramatiske og bevægende show følger bedstevennerne Kate Mularkey og Tully Hart spillet af Sarah Chalke og Katherine Heigl.

Netflix har ikke fornyet showet for sæson to, men seerne ville bestemt elske at se flere af disse fantastiske venner.

Fil- og tv-fans har fulgt Sarah Chalkes karriere i et stykke tid, da hun har medvirket i mange populære sitcoms. Har hun en høj nettoformue? Lad os tage et kig.

$14 millioner nettoværdi og medvirkende på 'Scrubs'

Mens Katherine Heigls exit fra Grey's Anatomy var dramatisk, har det været fantastisk at se hende på Firefly Lane, og hendes nettoværdi er $30 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

Hvor høj er Sarah Chalkes nettoformue, og hvordan er den sammenlignet med hendes medstjernes?

Chalke har en høj nettoværdi på $14 millioner. Ifølge Celebrity Net Worth har hun optrådt, siden hun var otte år gammel. Hun blev interesseret i musikteater og som 12-årig blev hun castet som reporter på Kid's Zone. Hun spillede "Second Becky" på Roseanne, da den første skuespillerinde forlod showet, og hun brugte også mange år på at portrættere Dr. Elliot Reid på Scrubs.

Sarah Chalke Zack Braff Donald Faison On Scrubs
Sarah Chalke Zack Braff Donald Faison On Scrubs

Tallet for Sarah Chalkes Scrubs-løn er ikke tilgængeligt, men det er kendt, at Zack Braff helt sikkert blev bet alt meget for sin tid i showet. Ifølge Today.com tjente skuespilleren 350.000 USD for hver episode for sæsonen, der blev sendt i 2007 og 2008.

Chalke er måske ikke blevet bet alt ret meget, men da programmet blev sendt i 9 sæsoner, og hun var en stor karakter, er det sandsynligt, at meget af hendes nettoværdi kommer fra det program.

Andre hovedroller

Sarah Chalke er også berømt for at spille Stella på How I Met Your Mother. Fans vil huske, at hun og Ted var så seriøse, at de endda planlagde et bryllup, og hun besluttede i sidste øjeblik, at hun ikke kunne gifte sig med ham.

Chalke fort alte Metro.co.uk: "Jeg får stadig folk til at blive så sure på mig, fordi jeg efterlod Ted ved alteret på sociale medier og nogle gange på gaden!"

Chalke optrådte i mange afsnit af sitcom, så det ville have bidraget til hendes høje nettoformue.

Chalkes Roseanne-rolle ville også have indbragt nogle penge. Ifølge Gazette Review siger folk, at hun blev bet alt $85.000 for hver episode i den ottende sæson. Det tal er ikke bekræftet, men hun medvirkede i tre sæsoner af serien, så det ville helt sikkert lægge sammen.

'Firefly Lane'

Det vides ikke, hvad Sarah Chalke blev spillet for at spille som Kate på Firefly Lane, men folk siger, at Netflix betaler sine stjerner ret meget. Ifølge Cheat Sheet tjente Winona Ryder $100.000 for hver episode af Stranger Things.

Da Chalke var en af hovedstjernerne og optrådte i alle ti afsnit af den første sæson, ser det ud til, at hun ville have gjort det meget godt.

Chalke delte, at der var "udfordringer" med at spille Kate. Hun fort alte Decider.com: "Dette job fulgte også med så mange udfordringer, der var så spændende for mig. På den samme dag, du danser på bordet, laver du en scene, hvor du hulker over smerten af din skilsmisse, og måske svømmer du nøgen i en pool om natten om vinteren i Canada."

Chalke fort alte Entertainment Weekly, at hun var tiltrukket af rollen, fordi hun og Katherine Heigl er venner med Dulé Hill, og efter at Heigl blev castet, betød det, at hun skulle filme i Vancouver. Da Chalke er fra Vancouver, syntes Hill, at de skulle lære hinanden at kende.

katherine heigl som tully og sarah chalke som kate i firefly lane tv-show netflix
katherine heigl som tully og sarah chalke som kate i firefly lane tv-show netflix

Chalke delte, at efter at hun og Heigl begyndte at snakke, modtog hun Firefly Lane-manuskriptet og følte, at det var så perfekt.

Chalke sagde, at hun var begejstret for at få chancen for at spille Kate: "Jeg blev forelsket i rollen som Kate, og hvor heldigt det var at komme til at spille nogen gennem disse årtier, og hvordan hun ændrede sig og gik fra at være akavet og genert og sårbar over for virkelig at finde sig selv og finde en stemme i det, hun ville. Det hele trak mig til det, og selvfølgelig firserne og tøjet og musikken og håret og parykkerne!"

Ifølge UPI fort alte Sarah Chalke, hvor meget hun nød at filme Firefly Lane. Hun sagde: "Vi havde det sjovt. Det cast er så sjovt sammen, og besætningen - fordi de arbejdede sammen i otte år, og de kom tilbage og lavede disse to film - var et af de mest stramme hold, jeg nogensinde har arbejdet med. Det var så sødt. De brød ind i sang hver halve time."

Anbefalede: