Gik Christian Bale sin forberedelse til 'Maskinisten' for langt?

Indholdsfortegnelse:

Gik Christian Bale sin forberedelse til 'Maskinisten' for langt?
Gik Christian Bale sin forberedelse til 'Maskinisten' for langt?
Anonim

At forberede sig til at påtage sig en film- eller tv-rolle kan være lige så intenst, som en kunstner ønsker, og for det meste vil en skuespiller simpelthen øve sig og lave noget research. Andre har dog rykket deres grænser og har gjort ting for at forberede sig til en rolle, som en tilregnelig person aldrig ville drømme om at spille.

Christian Bale har været kendt for at gennemgå drastiske fysiske transformationer for sine største roller, og når man ser tilbage på The Machinist, vil nogle måske synes, at skuespilleren tog tingene alt for langt.

Lad os se tilbage på, hvordan Bale forberedte sig til rollen, og om han gik overbord.

Han tabte 60 pund. For Maskinisten

Christian Bale Maskinmesteren
Christian Bale Maskinmesteren

Christian Bale er kendt for mange ting, og at gennemgå sindssyge fysiske transformationer for sine roller er helt sikkert tæt på toppen af listen. For The Machinist ville Bale gennemgå en af sine mest intense og farlige transformationer til dato ved at tabe 60 lbs. på bare et par måneder.

At være parat til at gøre hvad som helst for en rolle kan kun tage en skuespiller indtil videre, så det er en god ting, at Bale rent faktisk kan levere, når kameraerne ruller. Til sin vægttabsrejse for The Machinist brugte kunstneren ifølge Men's He alth en diæt, der fik ham til at indtage sort kaffe, et æble og en dåse tun hver dag.

Når han taler med Esquire UK, ville Daniel O'Shaughnessy afsløre, at "dette er mindre end 200 kalorier om dagen, så det er slet ikke sundt. En ekstrem diæt som denne vil ødelægge dit stofskifte og forårsage en masse af stress på kroppen."

Bale ville dog synge en interessant melodi, når han taler om vægttabet.

“Det er en fantastisk oplevelse at gøre det. Når du er så tynd, at du næsten ikke kan gå op ad en trappe … er du ligesom dette væsen af ren tanke. Det er som om du har forladt din krop. Det er den mest zen-lignende tilstand, jeg nogensinde har været i mit liv, sagde kunstneren.

For Bale var det fysiske aspekt af transformationen simpelthen en del af rejsen til at blive til karakteren. Det var dog ikke det eneste, skuespilleren ville sætte sig igennem for at føle sig tilstrækkeligt forberedt til rollen.

Han gennemgik også andre seriøse forberedelser

Christian Bale Maskinmesteren
Christian Bale Maskinmesteren

At tabe sig for meget for tidligt ved næsten ikke at spise noget var ikke det smarteste træk at tage for Christian Bales helbred, og for at sammensætte tingene ville han også udsætte sig selv for mærkelige psykologiske hændelser.

“To timers søvn, læser en bog i 10 timer i træk uden at stoppe … utroligt. Du kunne ikke skræmme mig op. Ingen rutschebane af følelser. Så snart du begynder at putte maden tilbage i maven, kommer rutsjebanen tilbage."

At være i et chokerende lavt kalorieunderskud vil allerede være svært nok, men at tilføje psykologisk stress til denne situation kunne ikke have været sjovt. Selvfølgelig t alte Bale meget om situationen, men for den gennemsnitlige person kan noget som dette have en ødelæggende indvirkning. Bale har imidlertid også forvandlet sig selv ved at tage overvægt eller muskler på, og på dette tidspunkt er han mindre tilbøjelig til at foretage disse transformationer.

“Jeg er blevet lidt mere kedelig nu, fordi jeg er ældre, og jeg føler, at hvis jeg bliver ved med at gøre det, jeg har gjort tidligere, så dør jeg. Så jeg vil helst ikke dø,” fort alte skuespilleren til E!.

Han fik anerkendelse for rollen

Christian Bale Maskinmesteren
Christian Bale Maskinmesteren

Alt det ofre, Christian Bale lagde på at transformere for The Machinist, endte med at betale sig i det lange løb. Filmen var en beskeden økonomisk succes, men den fik ros fra både seere og kritikere.

Bale modtog ros for sin præstation, men mange mennesker var simpelthen fikseret på den fysiske transformation, han gennemgik for filmen. Han så syg og nedslidt ud, hvilket tilføjede et lag af dybde til hans præstation, som simpelthen ikke ville have været der ellers. Bale ville dog se drastisk anderledes ud til sin næste film.

Når han var færdig med at filme The Machinist, ville Christian Bale pakke på 100 lbs. at spille Batman på det store lærred. Dette endte med at veje for meget, og Christopher Nolan ville få Bale til at tabe 20 lbs. til rollen.

“Jeg var direkte til pizza og is og spiste fem måltider på én gang. Min mave udvidede sig virkelig hurtigt. Jeg blev meget syg i den tid, men jeg nød at blive syg. Jeg gad det overhovedet ikke,” sagde Bale.

Christian Bale gik overbord med sin maskinmesterforberedelse, og selvom han har forvandlet sig mange gange, ser det ud til, at de dage måske er forbi for ham. På dette tidspunkt er det nok det smarteste valg.

Anbefalede: