Jim Carrey blev trænet af CIA til denne rolle

Indholdsfortegnelse:

Jim Carrey blev trænet af CIA til denne rolle
Jim Carrey blev trænet af CIA til denne rolle
Anonim

Jim Carreys karriere i Hollywood er legendarisk. I betragtning af Jims traumatiske oprindelse er det virkelig forbløffende, at han har været med i en række banebrydende, elskede og prisværdige film. Selvfølgelig er Jim nok mest kendt for, hvordan han fysisk kaster sig ind i sine karakterer, forvrider sit ansigt og ændrer sin stemme for at få de mennesker, han bor, til at føle sig søde, rørende eller direkte absurde. Ifølge The Hollywood Reporter er dette et træk, der var til stede i hans tidlige dage med stand-up og fortsætter med at være tilfældet med hans nyere værker såsom Kidding, Sonic The Hedgehog, og selv når han spillede præsident Joe Biden lørdag aften Direkte.

Men Jim lægger også meget forberedelse i sit arbejde. I tilfælde af en rolle søgte Jim Carrey hjælp fra CIA. Nej, han spillede ikke en agent eller forhørsleder… Ifølge Pedestrian. TV havde Jim faktisk brug for hjælp fra CIA for at klare den store mængde ubehag, som en af hans karakterer forårsagede ham…

Og den karakter var…

Grinchen

Ja, Jim Carrey havde faktisk brug for CIA's hjælp for at spille The Grinch i Ron Howards How The Grinch Stole Christmas tilbage i 2000. Nej, det var ikke fordi Grinchen var så hjerteløs og modbydelig, det var den kostume og make-up var bare et mareridt at tage på.

Hele processen gik ud på at få proteser sammensat på hans ansigt med forfærdelig lim, yak-hår fastgjort til alle dele af hans krop, inklusive hans hænder, hvilket gjorde dem temmelig ubrugelige og havde hans øjeæbler dækket. Hele processen var pinefuld for Jim.

Den hovedansvarlige for Jims kvaler var Rick Baker, manden Ron Howard hyrede til makeup med specielle effekter.

"Rick har bevist sig selv, år efter år, film efter film, den bedste," sagde Ron Howard om Rick Baker i en dokumentarfilm bag kulisserne om How The Grinch Stole Christmas.

I den samme dokumentar hævdede Rick, at han lavede en makeup-test på sig selv for at sikre sig, at han ikke udsatte Jim for meget i helvede. Men Rick gjorde dette kun en håndfuld gange. Jim, på den anden side, skulle igennem denne besværlige make-up-proces hver dag, i timevis, i flere måneder.

Jim Carrey Grinchen
Jim Carrey Grinchen

Dette førte til flere udbrud på sættet. I et interview med Vulture hævdede en af makeupartisterne, at Jim var 'ond' over for alle. Men når du hører Jims side af historien, kan du helt sikkert forstå, hvorfor han mistede den.

Der er blevet t alt meget bag kulisserne om, hvordan det var at arbejde med Jim Carrey på The Grinch. I betragtning af den utrolige smerte, han gik igennem for at få det berømte grønne Grinch-kostume på, er det forståeligt, hvorfor han kunne have været gnaven. Heldigvis fik han bet alt en latterlig sum penge for at bringe karakteren til liv.

Hvor CIA kom ind

Emnet om Jims bureauhjælp til The Grinch dukkede op, mens han promoverede Dumb and Dumber To med Jeff Daniels på The Graham Norton Show i England.

"Måske er det ikke sandt, men du, Jim, trænede med Navy Seals? Var det fundet på?" Graham Norton spurgte Jim.

"Nej," startede Jim noget snævert. "Jeg trænede ikke med Navy Seals. Men det, det kunne hentyde til, er, da jeg lavede Grinchen, var jeg… bogstaveligt t alt var makeuppen som at blive begravet levende hver dag."

"Hvor lang tid tog [sminken]?" Jude Law, som også var med i The Graham Norton Show, spurgte.

"Den første dag var 8 og en halv time. Og jeg gik tilbage til min trailer og satte mit ben gennem væggen. Og jeg fort alte Ron Howard, at jeg ikke kunne lave filmen. Så kom [producer] Brian Grazer ind, som fix-it-mand, og kom på en genial idé, som var at ansætte en herre, der er uddannet til at lære CIA-agenter at udholde tortur. Så det var sådan, jeg kom igennem Grinchen."

"…God koncert," spøgte Jeff Daniels.

Med hensyn til det, CIA-træneren fort alte Jim, så var det mildest t alt interessant…

"Han sagde: 'Spis alt, hvad du ser. Og hvis du er ved at blive skræmt, og du begynder at gå nedad, tænd for fjernsynet, skift et mønster, få en, du kender, til at komme op og slå dig i hovedet. Slå dig selv i benet. Eller ryg… Røg så meget du overhovedet kan.' Så jeg var denne Grinch, der sad [efterlignede rygning og slog sig selv i benet]."

Selvfølgelig, når han rygede, måtte Jim bruge en lang cigaretholder for at beskytte yak-hårkostumet mod at brænde.

"Jeg lavede sminken 100 gange…" sagde Jim, stadig udmattet af tanken om det næsten to årtier senere. "Ved du, hvad [ellers] fik mig igennem det? The Bee Gees."

Anbefalede: