Før 'Frozen' udt alte Kristen Bell næsten endnu en Disney-prinsesse

Indholdsfortegnelse:

Før 'Frozen' udt alte Kristen Bell næsten endnu en Disney-prinsesse
Før 'Frozen' udt alte Kristen Bell næsten endnu en Disney-prinsesse
Anonim

Disney er det største animationsstudie på planeten, og de har stort set domineret animationens verden i årtier. Nok har de haft nogle stød og blå mærker undervejs, men de holder sig på toppen af en række årsager, herunder brugen af fantastiske talenter i deres film. Det er ikke let at lande en rolle i en Disney-animeret film, hvilket gør disse roller utroligt eftertragtede.

Kristen Bell har været i branchen i årevis, men på trods af hendes succes er selv hun gået glip af enorme muligheder. For år siden var Bell klar til en hovedrolle som Disney-prinsesse, men hun endte med at gå glip af koncerten.

Så, hvilken Disney-prinsesse gik Kristen Bell til audition for? Her er et hint: langt hår, fantastisk musik og et strejf af magi.

Kristen Bell gik til audition for Rapunzel

Det er ikke hver dag, at en stjerne kommer til audition for at spille en Disney-prinsesse, men muligheden dukkede op for Kristen Bell for år siden, da hun fandt sig selv klar til rollen som Rapunzel i Tangled.

På det tidspunkt i sin karriere havde Kristen Bell udvidet det skuespiludvalg, som vi alle er kommet til at elske. Men de fleste mennesker havde absolut ingen anelse om, at hun havde en gylden stemme. Bell havde faktisk brugt årevis på scenen på at finpudse sine færdigheder, før hun gik over til Hollywood, og hun ville være i stand til at bruge sin vokale dygtighed på det store lærred ned ad linjen.

Disney har gjort nogle fantastiske ting med originale egenskaber, men Tangled skulle påtage sig en velkendt historie med karakteren Rapunzel. Der var ganske enkelt ingen garanti for, at studiet ville trække et stort hit op af hatten, men det tager ikke væk fra, at det at få rollen som Rapunzel ville have topprioritet for dem, der var til audition.

Men på trods af at hun havde masser af succes og talent, ville Bell finde sig i en konkurrence om rollen.

Mandy Moore Got The Part

At caste en rolle i et stort projekt handler om at finde den rigtige person til jobbet, og mens Kristen Bell kunne have været fantastisk i hovedrollen, cementerede Mandy Moore sig til sidst som den bedste person til at spille Rapunzel.

Beslutningen om at caste den talentfulde Moore som Rapunzel endte med at blive et geni alt træk af Disney. Tangled ville fortsætte med at blive en succes ved billetkontoret og tjene 592 millioner dollars, ifølge Box Office Mojo. Dette var en stor sejr for Disney, og det hjalp Rapunzel med at nå ud til en helt ny generation af fans. Ikke nok med det, men filmen har været en stor del af den enorme succes, studiet har haft i det, der er blevet døbt Disney Revival-æraen.

Tangled endte med at få succes nok til, at Disney kunne lande sit eget show på Disney Channel, endda gå så langt som at bruge samme rollebesætning som filmen. Showet varede i 60 afsnit i løbet af tre sæsoner, og fans elskede, hvad det var i stand til at gøre med deres yndlingskarakterer.

Det er aldrig nemt at gå glip af en chance for at spille en karakter i en kæmpefilm, men det er en del af naturen ved at være i Hollywood. Selvom Kristen Bell ikke fik rollen som Rapunzel, havde hun tilfældigvis et es i ærmet.

Bell får til sidst rollen som Anna

Bell ville fortælle Paste, "[Tangleds casting-instruktør] sagde til mig, 'Se, hvis det her ikke lykkes, vil jeg virkelig gerne have, at du møder Chris Buck, som instruerer den næste Disney-film'. Så jeg satte mig ned med Chris efter auditionen i Disneys kommissær, og han fort alte mig, at den næste film ville være en meget mere traditionel Disney-musical. Jeg tror, han appellerede til det faktum, at jeg har en mere traditionel musikteaterstemme."

Den traditionelle musical endte med at blive en lille film kaldet Frozen, som endte med at blive et af de største hits i Disneys historie. Filmen blev et fænomen, der tog verden med storm og blev til sidst en af de største film nogensinde.

Som om det ikke var fantastisk nok, ville filmens efterfølger, Frozen 2, gøre endnu større forretninger ved billetkontoret end sin forgænger. Disse film har tilsammen tjent milliarder af dollars, mens de også har givet Disney-elskere nogle af de mest populære karakterer i studiets historie. Det viste sig, at den forpassede mulighed for at spille Rapunzel endte med at fungere fint for Kristen Bell.

Mens hun kunne have udmærket sig i Tangled, endte Kristen Bell med at blive involveret i noget meget større.

Anbefalede: