Hvorfor George Clooney fort alte Ben Affleck ikke at spille Batman

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor George Clooney fort alte Ben Affleck ikke at spille Batman
Hvorfor George Clooney fort alte Ben Affleck ikke at spille Batman
Anonim

Mens Robert Pattinson snart skal spille The Dark Knight i sin egen serie af film, anses Ben Affleck stadig for at være den vigtigste Batman i DCEU Uanset om du er fan af Bens portrættering i de film, han er med i eller ej, kan næsten alle blive enige om, at han er en meget bedre Batman end George Clooney. Misforstå os ikke, George Clooney er en af de bedste skuespillere i sin generation. Hans roller i O'Brother Where Art Thou, Syriana, Up in the Air og den fuldstændig undervurderede Michael Clayton placerede ham i stratosfæren af fænomenale kunstnere. Men han var en frygtelig Batman.

Det er dog mest fordi hans Batman-film, Batman & Robin fra 1997 var en fuldstændig katastrofe. Selv filmens forfatter, Akiva Goldsman, har undskyldt for filmen. Selvom han for at være retfærdig, har han siden skrevet nogle smukke stjernefilm, så han er i stand til at se tilbage og se, at ikke alle hans manuskripter var op til snusen. Selvom der er mange forfærdelige detaljer om den katastrofale Batman & Robin-film, er den vigtigste detalje, at den gjorde George Clooney elendig… Så meget, at han faktisk fort alte Ben Affleck ikke at tage rollen som Batman…

Her er, hvad der gik ned…

Ben rakte ud, og George fort alte ham præcis, hvad han tænkte… Og det var ikke godt

Mens han promoverede Midnight Sky på Howard Stern Show i december 2020, gik George i detaljer om sin oplevelse af at spille Batman i Joel Schumachers forfærdelige film, og hvordan han fort alte Ben Affleck at undgå kappen og kappen for enhver pris…

"Du nød ikke oplevelsen af at være Batman," sagde Howard til George under deres Zoom-opkald. "Ben Affleck ringede vel til dig og sagde 'Hey, de tilbyder mig Batman, skal jeg tage den?" Du var så nede over den oplevelse, at du sagde til ham: "Kom ikke i nærheden af det", ikke sandt?"

Ben lyttede selvfølgelig ikke til Georges advarsel om at spille Batman, men han virkede glad for, at han spurgte alligevel. George fort alte Howard Stern, at han ofte bliver ringet op for at få råd fra andre skuespillere. Det er fordi han har været omkring. Han har lavet en masse gode film, og han har lavet nogle stinkers; Batman og Robin er en af de mest stinkende i flokken.

"Det betyder ikke, at de lytter. Ben lyttede ikke til mig, og han endte med at gøre et godt stykke arbejde. Og jeg tog fejl, men jeg kan kun give min visdom ud fra min erfaring," forklarede George. "Jeg sagde lige: 'Du skal ikke have brystvorter på jakkesættet'."

I sidste ende var Georges oplevelse med Batman & Robin forfærdelig. Og han vidste, så snart han så brystvortens søn Batsuit, at tingene gik ned ad bakke. Men det faktum, at Batman & Robin ikke var god, har næsten alle involverede i filmen sagt på et eller andet tidspunkt. Ingen påstår, at det var en fantastisk film.

"Det er så slemt, at det faktisk gør ondt at se," fort alte George Howard Stern.

Mens George indrømmede, at han kunne have gjort tingene anderledes i nogle af sine andre stinkende film, var der ingen måde at redde Batman & Robin på. Det var dømt fra starten, og han sad fast på vej ned med skibet takket være en anstændig lønseddel og chancen for at arbejde med en række store stjerner, der alle blev fanget i togvraget.

Anbefalede: