Jim Henson ville have 'The Muppets' til at blive Rated-R

Indholdsfortegnelse:

Jim Henson ville have 'The Muppets' til at blive Rated-R
Jim Henson ville have 'The Muppets' til at blive Rated-R
Anonim

The Muppets er uden tvivl en institution for børne-tv. Geni alt nok appellerer disse fantastisk udførlige og mærkelige karakterer også til voksne. Dette skyldes, at skaberen Jim Henson sørgede for, at hans dukke-/marionettekreationer med googly-øjede dukker havde dimension, hjerte og en ægte sans for humor.

Men Jim Henson så aldrig sine karakterer som et middel til børns uddannelse og familieunderholdning. Faktisk ønskede han dybest set, at Muppets skulle blive R-rated.

Her er den rigtige historie om, hvad Jim Henson havde til hensigt at gøre med karakterer som Kermit The Frog, Miss Piggy, Fozzy Bear, Gonzo, Animal og Beeker.

Sesame Street ændrede alt for Jim Henson

Ifølge en fantastisk mundtlig historie lavet af Slate Magazine, blev det afsløret, at The Muppets oprindeligt var designet til et ældre publikum.

De tidlige versioner af Jim Hensons kreationer begyndte at dukke op på varietéer i 1950'erne. Selvom de meget lignede nuttede karakterer, opførte de sig mere som børnene på South Park… Selvom det måske ikke var så modbydeligt… Det var trods alt 1950'erne.

Tidlig Jim Henson
Tidlig Jim Henson

Oprindeligt var det meningen, at The Muppets skulle underholde voksne med deres Borscht-bælte-humor på varietéshows og tidligt tv. Men da Sesame Street kom, blev alle Jim Hensons karakterer kendt som 'børnekost', ikke kun dem, han skabte til det langvarige tv-show. Naturligvis blev karakterer som Bert og Ernie udelukkende skabt til børn, selvom mange voksne stadig stiller spørgsmålstegn ved den sande natur af deres forhold. Oven i dette forsøger fans den dag i dag at korrumpere de rene Sesame Street-karakterer og endda parret dem med rollebesætningen fra Game of Thrones.

Alligevel var de for børn.

Tiltaget for at få The Muppets til at lide rollebesætningen på Sesame Street var en beslutning, som Jim Henson ikke var så begejstret for. Men det tog evigheder for ham at få sine karakterer med på en halv times show. Så han tog chancen for at rebrande.

Og, dreng, det bet alte sig!

Mens Jim døde på tragisk vis i 1990, fortsætter hans Muppet- og Sesame Street-karakterer med at leve på tv og i film… bare ikke, som han oprindeligt havde til hensigt.

Det, der sandsynligvis er sandt, er, at Jim Hensons karakter sandsynligvis ikke ville være blevet så indvævet i popkulturen, hvis han havde fået sit ønske.

Så, hvor R-vurderede Muppets oprindeligt?

Under den mundtlige historie for Slate, som indeholdt folk som præsidenten for The Jim Henson Company Lisa Henson (Jims datter), Jims biograf Brian Jay Jones og Gonzo performer/dukkefører Dave Goelz, en massevis af indsigt i Jim Hensons oprindelige hensigt blev delt.

"Skabelsen af Sesame Street er for mig en af de store absurditeter nogensinde," hævdede Michael Firth, den tidligere executive vice president og kreativ direktør for Jim Henson Productions. "Fordi Muppets på det tidspunkt udelukkende var voksenunderholdning. Det, de lavede, var at sprænge hinanden i luften og bide hinandens hoveder af, og sådan noget. Meget ikke-børneting."

På det tidspunkt blev The Muppetes brugt til mange brand-godkendelser og var effektive til at skabe brandbevidsthed. Men det gjorde de ikke med deres gode moral. Faktisk, hvis du ikke prøvede noget, som Kermit The Frog anbefalede, ville han sandsynligvis true med at skyde dig eller "trampe dig med vilde heste".

Ja, fyren var voldelig!

Sandheden er, at de fleste af Jim Hensons karakterer ikke blev skabt af ham helt alene.

"Henson skabte dem ikke af sig selv - han var mere som en blid hyrde og en virkelig talentfuld en. Det tog et hold af forfattere, kunstnere og performere at skabe og opføre The Muppet Show. Frith skabte mange karakterer selv, inklusive Fozzie Bear," sagde Sally Herships, producenten og fortælleren af The Muppets-dokumentaren.

"Cookie Monster blev oprindeligt skabt til General Foods. Og hunden Rowlf blev en pitchman for Purina. Henson arbejdede med sine dukker. De gik rundt i varietéshows som B-listeskuespillere, der forsøgte at bryde ind i Hollywood. Det gjorde de. gæsteoptrædener på The Ed Sullivan Show, The Tonight Show med Steve Allen og The Jimmy Dean Show," fortsatte hun.

Disse virksomheder ønskede, at Jim Henson's Muppets skulle repræsentere dem, fordi de appellerede til et ældre publikum. De var unikke, fordi Jim tydeligvis ikke forstod reglerne for tv og censorer. Det er trods alt rygter, at Jims oprindelige navn for Muppet Show var "The Muppet Show: Sex And Violence"…

Ikke så mærkeligt, at netværk i 50'erne, 60'erne og begyndelsen af 70'erne ikke ønskede at give ham sit eget show.

Mens dette startede hans karriere, forhindrede det ham også i at udvide til et bredere publikum og få et tv-show. Men så snart han faldt til ro i sin første vision, ændrede livet sig eksponentielt for ham og alle andre involveret i disse skøre, elskelige kreationer.

Anbefalede: