Netflix' nye gyserfilm 'His House' har premiere, og fans kan ikke få nok

Netflix' nye gyserfilm 'His House' har premiere, og fans kan ikke få nok
Netflix' nye gyserfilm 'His House' har premiere, og fans kan ikke få nok
Anonim

Dagen før Halloween udgav Netflix gyserfilmen His House til streaming på deres platform. Efter udgivelsen begyndte abonnenter at fable om den skræmmende thriller på tværs af sociale medier.

Skrevet og instrueret af Remi Weekes, har filmen Lovecraft Countrys breakout-skuespillerinde Wunmi Mosaku og Ṣọpẹ Dìrísù i hovedrollerne som Rial og Bol, et par fra Sydsudan, der søger asyl i Det Forenede Kongerige.

Filmen har modtaget udbredt ros efter sin debut på streamingplatformen. Hidtil har His House modtaget en vurdering på 100 procent med en publikumsscore på 85 procent på Rotten Tomatoes.

Efter at have set filmen, strømmede Netflix-abonnenter til Twitter for at dele deres ærlige meninger og rose det filmiske projekt. En fan af filmen med brugernavnet @jokoanwar sagde: "Wow. Wow. Wow! Hans hus er en knockout! Skræmmende, relevant og i sidste ende giver genklang. En gyserfilm, der giver en spændende tur og vil blive hos dig længe efter. Go se det seriøst nu."

En anden beundrer af thrilleren, @ciaraboniface, sagde: "Hans hus på Netflix var så godt. Jeg er her for flere gyserfilm som denne. Kraftig og afkølende. Se det!" “

Endnu en seer med brugernavnet @hannabunnyb sagde: "Hans hus på Netflix er efter min mening virkelig flot udført. Spøgelseshus, flygtning/migrant og et plottwist. Giv det et ur."

His House kan i øjeblikket streames på Netflix.

Anbefalede: