10 dyr, der ligner The Avengers nøjagtigt

Indholdsfortegnelse:

10 dyr, der ligner The Avengers nøjagtigt
10 dyr, der ligner The Avengers nøjagtigt
Anonim

Marvel's Avengers-film har taget underholdningsverdenen med storm med fantastiske præstationer. Alle fire Avengers-film har gjort det usædvanligt godt i billetkontoret. Faktisk har hver Avengers-film krydset en milliardindsamling på verdensplan.

Mens film har vist mange medlemmer af Avengers, er nogle medlemmer endnu ikke afsløret fra tegneserier. En række Avengers-medlemmer har outfits eller looks, der er inspireret af dyr. Derfor er der slående ligheder mellem nogle dyr og nogle Avengers-medlemmer. Lad os finde ud af sådanne ti dyr og Avengers, der ligner hinanden.

10 Loke: Bull

LOKI TYRE
LOKI TYRE

Loki viste sig at være en af de essentielle karakterer i Marvel Movie Universe, der optrådte i i alt seks film, inklusive The Avengers-serien. Loki var skurken i den første Avengers-film, der blev udgivet i 2012.

Med et mål om at herske over jorden eller Asgard, selvom Loke var en skurk, ændrede han til sidst sin personlighed og gik sammen med The Avengers. 'The God of Mischief' bærer en grøn kjole med horn på hovedet, hvilket bestemt passer ham som asgardianer. Loke har en lighed med en tyr på grund af hans horn på hjelmen.

9 Captain America: Turtle

KAPTAJNSKJÆLD
KAPTAJNSKJÆLD

Kaptajnen på The Avengers er bestemt en af de populære karakterer i Marvel-universet. Captain America har ikke kun været med i hans solofilm, men også fra den allerførste Avengers-film. Han er manden til at samle heltene, som kaldes Avengers.

Med sin overmenneskelige kraft er det uforgængelige skjold den karakteristiske del af Captain America. Skjoldet har hjulpet ham til at vinde mange kampe, og det ligner en skildpaddes skal, der også fungerer som et beskyttende skjold.

8 Falcon: Bird

FALCON AVENGERS
FALCON AVENGERS

Falcon er et nøglemedlem af The Avengers med sin evne til at flyve. Sam Wilson, der er kendt som Falcon, har optrådt i Captain America-film såvel som Avengers-film.

Falcon ligner mekaniske vinger, hvilket får ham til at ligne en fugl. Faktisk er hans navn, falken, afledt af falkefuglen. Udover at flyve som en fugl, har han også evnen til at forbinde sig med fugle.

7 Ant-Man: Ant

MYRE MAND
MYRE MAND

Nå, navnet giver allerede et fingerpeg om Ant-Mans lighed med en myre. Siden han udgav sin egen solofilm, har Ant-Man skabt sig et navn i Marvel Cinematic World.

Han er blevet en del af Avengers og har medvirket i Captain America: Civil War og Avengers: Endgame. Ant-Man har ikke en superkraft, men han kan ændre sin størrelse ved hjælp af teknologi. Mens han kan opnå en gigantisk størrelse, kan han også blive til størrelsen af en myre. Ant-Mans kostume og hjelmen er præcis som en myre.

6 hveps: bi

VEPS AVENEGRS
VEPS AVENEGRS

Wasp er endnu ikke med i Avengers-filmen, men hun er et vigtigt medlem af superheltene i Marvel-tegneserier. Wasp er ikke kun det første kvindelige medlem, men også medstifter af Avengers. I mellemtiden har karakteren allerede medvirket i Ant-Man-filmen.

Wasp's kraft ligner Ant-Man, da hun kan ændre sin størrelse effektivt.

Udover at skifte størrelse har hveps vinger, hvilket får hende til at ligne en bi. Hendes sorte kostume kan sammenlignes med en bi.

5 Black Widow: Black Widow

sort enke
sort enke

Black Widows rolle i Avengers-film har gjort hende til en fan-favorit blandt de kvindelige karakterer. Hun har været i Marvel Cinematic Universe i et årti ved at optræde i alle Avengers-film. Hun har måske ikke nogen superkraft, men hun er en fremragende leder og dygtig i hånd til hånd kamp eller endda med våben.

Black Widow bærer en skinnende sort kjole og har farverige øjne. Hendes navn stemmer overens med det insekt, hun bliver sammenlignet med.

4 Thor: Lion

THOR AVENEGERS
THOR AVENEGERS

Thor, tordenguden, er uden tvivl den mest magtfulde superhelt fra The Avengers. Desuden har Chris Hemsworths fremragende skildring af denne karakter gjort ham endnu mere bemærkelsesværdig.

Mens alle Thor-film har haft succes, har han også været The Avengers' kraftcenter. Med en velbygget fysik og langt blondt hår ser den græske gud ud som en løve. Det er overflødigt at sige, at han også er lige så glubsk som kongen af junglen.

3 Black Panther: Black Panther

SORT PANTER
SORT PANTER

Black Panthers navn er ikke kun inspireret af dyret, men også det samlede look. Den første filmoptræden af Black Panther var i Captain America: Civil War, hvor han gjorde et bemærkelsesværdigt første indtryk med sine kampevner. Senere fik han sin selvbe titlede solofilm og blev set i de sidste to Avengers-film.

Black Panther bærer et sort Vibranium-jakkesæt og en maskelignende en Black Panther. Hans overmenneskelige smidighed, reflekser og kraft gør ham til en menneskelig version af det vilde dyr.

2 Hulk: Gorilla

HULK
HULK

Hulk er The Avengers' muskelkraft, der står højt med sin størrelse og styrke. Bruce Banners alter ego har skabt flere problemer for hans fjender, og han er simpelthen ustoppelig, når han er vred.

På samme måde har Hulk været afgørende for The Avengers i alle Avengers-film.

Hulks rå styrke og enorme størrelse minder om en gorilla. Hulk slår også sit eget bryst som en gorilla, når han er rasende.

1 Spider-Man: Spider

SPIDER MAN
SPIDER MAN

Da Spider-Man har modtaget sin kraft fra et edderkoppebid, er han forpligtet til at være den samme som en edderkop. Han ligner en edderkop, og han besidder også en edderkops kraft.

Spillet af Tom Holland, hans version af Spider-Man har konsekvent været med i Avengers-film. Spider-Man svinger med sit edderkoppespind, og han har også edderkoppesansen. Det traditionelle røde og sorte jakkesæt retfærdiggør perfekt hans navn. De symbolske hvide øjne på Spidermans maske ligner en edderkops øjne på mikroskopet.

Anbefalede: