Venner: Skuespillere, der næsten fik roller i showet

Indholdsfortegnelse:

Venner: Skuespillere, der næsten fik roller i showet
Venner: Skuespillere, der næsten fik roller i showet
Anonim

De seks vigtigste stjerner i sitcom Friends, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer, er ikoner. Vi er så vant til at kende dem som de berømte seks, at det er svært at tro, at nogen anden nogensinde har været med i kampen om at spille Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross. Men hundredvis af skuespillere gik til audition til de roller, der lancerede disse seks skuespillere til stjernestatus.

Mens nogle af dem fortsatte med at få succes i andre projekter, optrådte andre til sidst i showet i forskellige berømtheder. De fleste skuespillere, der gik glip af chancen for at spille på Friends, fortryder det, selvom nogle af dem, der optrådte i showet, såsom Tom Selleck, faktisk blev skræmt af det! Tjek disse skuespillere, der næsten fik roller på Friends.

15 Ellen DeGeneres afviste Phoebe Buffay

En overraskende kendsgerning, som ikke mange kender til Ellen DeGeneres, er, at hun faktisk var producenternes førstevalg til at spille Phoebe Buffay. Ifølge Metro var Ellen den, der takkede nej til rollen som Phoebe, som senere gik til Lisa Kudrow. Ellens liv kunne have været meget anderledes, hvis hun havde accepteret rollen!

14 Eric McCormack kunne have været Ross Geller

Vi kender alle Eric McCormack fra en berømt sitcom: Will & Grace. Men hvis tingene var gået anderledes, var han måske blevet castet på Friends i stedet for! Han var oprindeligt en stærk kandidat til rollen som Ross og gik til audition flere gange. Til sidst besluttede producenterne at gå sammen med David Schwimmer.

13 Vince Vaughn passede bare ikke til Joey Tribbianis del

I et interview med Huffington Post afslørede Friends casting-instruktør Ellie Kanner, at Vince Vaughn faktisk kom ind for at læse for rollen som Joey Tribbiani. Selvom hun mente, at han var en god skuespiller og var smuk og høj, passede han bare ikke til rollen som Joey på samme måde, som Matt LeBlanc gjorde.

12 Monica blev skrevet til Janeane Garofalo

Janeane Garofalo var ikke kun med i konkurrencen om at spille Monica Geller - rollen var faktisk skrevet med hende i tankerne. Oprindeligt skulle Monicas karakter være mere kantet, mørkere og mere snerpet for at passe til Garofalos personlighed. Men da Courteney Cox kom til audition, besluttede producenterne, at hendes Monica ville være mere behagelig for publikum.

11 Jon Cryer blev bedt om at komme til audition for Chandler Bing

Jon Cryer er en anden skuespiller, der næsten nåede op på Friends. Han blev ringet op og inviterede ham til audition for rollen som Chandler, mens han var i London og arbejdede på et teaterstykke. Men da hans videoaudition ankom til USA, var Chandler allerede blevet castet. Under alle omstændigheder endte han med en stor rolle på Two and a Half Men !

10 Tea Leoni blev stærkt overvejet for rollen som Rachel

Selv om det er svært at forestille sig andre end Jennifer Aniston spille Rachel Green, blev Tea Leoni stærkt overvejet til rollen. Hun valgte i stedet at påtage sig en anden rolle og skulle medvirke i en serie kaldet The Naked Truth. Dette er måske hendes største fortrydelse i livet, siden det show blev aflyst i sin første sæson.

9 Jon Favreau afviste rollen som Chandler

Skuespiller og instruktør Jon Favreau optrådte kortvarigt på Friends som Monicas rige kæreste Pete, der ville være burfighter. Men ifølge Hollywood.com kunne han have fået en meget større rolle. Han blev oprindeligt tilbudt rollen som Chandler, men afslog den for at fokusere på andre sysler.

8 Leah Remini kom til audition for rollen som Monica

En anden skuespiller, der ikke nåede frem til en af de seks vigtigste stjerner i serien, er Leah Remini, kendt for at spille hovedrollen som Carrie Heffernan i The King of Queens. Selvom hun ikke kom igennem auditionerne, blev hun senere castet som enlig mor, der fødte på samme hospital som Carol.

7 Jane Krakowski nåede ikke særlig langt i sin audition for Rachel

En berømt skuespiller, der næsten blev castet i den klassiske sitcom, er Jane Krakowski fra 30 Rock. I et interview med E! indrømmede hun, at hun gik til audition til rollen som Rachel og ville virkelig ønske, at hun havde fået den. Desværre kom hun ikke ret langt ind i audition-processen.

6 Kathy Griffin kom til audition for rollen som Phoebe

Vi kan helt se Kathy Griffin spille Phoebe (selvom vi er overbeviste om, at ingen kunne spille rollen som Lisa Kudrow!). I et interview med HuffPost Live afslørede hun, at hun gik til audition til rollen som Phoebe i Friends på samme tid, som mange af hendes venner i Hollywood var til audition.

5 Craig Bierko blev uddannet til at spille Chandler

Den tidligere præsident for NBC Entertainment, Warren Littlefield, indrømmede i et Vanity Fair-interview, at han trænede Craig Bierko til rollen som Chandler. Mens Matthew Perry var det foretrukne valg, kunne han ikke forpligte sig i begyndelsen, fordi han var bundet til en pilot for Fox. Til sidst blev Perry dog tilgængelig, og Bierko gik videre til andre skuespilsysler.

4 Tiffani Thiessen var for ung til at spille Rachel

Tiffani Thiessen, der er bedst kendt for at spille Kelly Kapowski i Saved by the Bell, gik også til audition til rollen som Rachel Green. Hun afslørede i et interview med SiriusXM, at selvom hun var lovende, var hun for ung til rollen. Især sammenlignet med sine medstjerner var hun bare for ung til at trække sig fra karakteren.

3 Nancy McKeon medvirkede næsten som Monica

Nancy McKeon ligner bestemt en Monica. Ifølge Cosmopolitan var casting-agenterne på NBC utroligt imponerede over hendes audition. Det kom ned til McKeon og Courteney Cox. Men i sidste ende besluttede forfatterne og præsidenten for NBC, at Cox passede bedre til rollen.

2 Elizabeth Berkley ville spille Rachel

En anden skuespiller, der næsten blev castet i Friends, er Elizabeth Berkley, der gik til audition til rollen som Rachel. Selvom hun har den karisma, der kræves til hovedrollen, klarede hun sig ikke gennem auditionerne. Hun fortsatte med at spille hovedrollen som Nomi Malone i Showgirls og optrådte også i The First Wives Club.

1 Jane Lynch gik på audition for rollen som Phoebe

Nu berømt for at portrættere Sue Sylvester på Glee, gik Jane Lynch til audition for rollen som Phoebe. Selvom hun ikke var helt rigtig til at spille gruppens finurlige mærkelige bold, endte hun med at spille Monica og Chandlers ejendomsmægler i den sidste sæson, som viser dem huse i forstæderne.

Anbefalede: