Gossip Girl og andre fantastiske shows, der startede som bøger

Indholdsfortegnelse:

Gossip Girl og andre fantastiske shows, der startede som bøger
Gossip Girl og andre fantastiske shows, der startede som bøger
Anonim

Hvor kommer fantastiske tv-serier og serier fra? De opstår ikke bare fra den klare blå himmel! Nogle af de bedste shows derude er baseret på bøger. Der er masser af fantastiske tv-shows, der startede som romaner eller bogserier, og vi er her for at nævne nogle af de mest utrolige!

Det er fantastisk, når en bog er i stand til at blive omdannet til en film, men desværre kan film ses på én gang. Film er typisk ikke længere end to timer, og hele historien er lagt ud lige der. Når en bog forvandles til et tv-program, betyder det, at vi er i stand til at se historien udfolde sig i intervaller på 30 minutter til timelange!

15 Pretty Little Liars – romanserie skrevet af Sara Shepard

Pretty Little Liars er helt sikkert et af de største shows i denne generation. Den handler om fire teenagepiger, der lyver… Meget. På grund af det faktum, at de lyver så meget, er de nødt til at gøre skøre ting for at holde deres løgne hemmelige. Dette show er baseret på en række romaner skrevet af Sara Shepard.

14 Gossip Girl – Romanserier skrevet af Cecily Von Ziegesar

Gossip Girl er et af de største tv-shows nogensinde, og det var baseret på en række unge voksenromaner skrevet af Cecily von Ziegesar. Hun fik sine bøger udgivet mellem 2002 i 2011. Bøgerne og et show fokuserer på teenagere på Manhattan, som er meget velhavende, meget velstående og meget involveret i drama.

13 13 Reasons Why– Bog skrevet af Jay Asher

Når det kommer til Netflix' originale tv-shows, bliver 13 Reasons Why ofte betragtet som et af de mest kontroversielle shows, der findes! Det er et show baseret på en bog skrevet af Jay Asher. Bogen blev udgivet i 2007, men showet havde først premiere i 2017. Det sidste afsnit får premiere i 2020.

12 The Vampire Diaries – Romanserier skrevet af L. J. Smith & J. L. Miller

The Vampire Diaries er endnu et fantastisk tv-program at se om vampyrer, varulve, hekse, dobbeltgængere og andre overnaturlige elementer. Showet er baseret på en romanserie af L. J. Smith og J. L. Miller. Bøgerne falder inden for mange genrer … gyser, fiktion, fantasy og romantik. Showet bevarer den samme energi.

11 Netflix' DIG– bog skrevet af Caroline Kepnes

En anden original Netflix-tv-serie, som mange mennesker har tunet ind på i disse dage, hedder YOU, og den har Penn Badgley i hovedrollen. Første afsnit havde premiere i 2018, og vi venter utålmodigt på tredje sæson. Den er baseret på en bog, der er skrevet af Caroline Kepnes. Den tredje sæson skulle forhåbentlig være lige så intens som de første to sæsoner var.

10 Game Of Thrones– Bogserie skrevet af George R. R. Martin

Selvfølgelig skal vi inkludere Game of Thrones på denne liste! Det er seriøst et af de største og bedste programmer nogensinde (bortset fra slutningen selvfølgelig)… George R. R. Martins bedst sælgende bogserie, A Song of Ice and Fire, er det, der inspirerede HBO's Game of Thrones til at komme til live i første omgang.

9 The 100– Roman Series Skrevet af Kass Morgan

The 100 er en romanserie skrevet af Kass Morgan. Der er fire bøger i alt, udgivet mellem 2013 og 2016. Bogserien inspirerede tv-programmet af samme navn! Bøgerne og showet handler om, hvad der ville ske med civilisationen på jorden, hvis atomkrig fandt sted. Indtil videre har der været syv sæsoner.

8 veninders guide til skilsmisse– Bog skrevet af Vicki McCarty Iovine

Girlfriends Guide to Divorce er et fantastisk show at se, fordi det er så relateret. Det giver så meget mening for os, at dette show er baseret på en bog, fordi titlen i sig selv lyder som titlen på en bog. Showet er baseret på bøger skrevet af Vicki McCarty Iovine. Showet taler om alt fra forældreskab, til graviditet, til skilsmisse.

7 Orange Is The New Black– Memoir skrevet af Piper Kerman

Orange is the New Black er en af de mest fantastiske Netflix originale tv-serier, der findes, og den er baseret på en bog skrevet af en kvinde ved navn Piper Kerman. Interessant nok deler hovedpersonen i serien samme navn som kvinden, der skrev bogen. Bogen var faktisk hendes erindringer, og den blev udgivet i 2010.

6 Shadowhunters– Bogserie skrevet af Cassandra Clare og Joshua Lewis

Shadowhunters er endnu et fantastisk show, der er baseret på en bogserie. Forfatterne er Cassandra Clare & Joshua Lewis og i alt skrev de seks bøger. Den første bog udkom i 2007 og den sidste bog udkom i 2014. At de kunne arbejde sammen og få skrevet så mange bøger er meget imponerende.

5 Fresh Off The Boat– Memoir skrevet af Eddie Huang

Leder du efter et sjovt program at se? Frisk fra båden er nok en god mulighed. Det er et show, der er baseret på en erindringsbog af Eddie Huang. Erindringsbogen blev udgivet i 2013 og var så vellykket, at den blev lavet til et tv-program! Dette er en af de tv-serier, der helt sikkert kan få dig til at grine.

4 Big Little Lies– Bog skrevet af Liane Moriarty

Big Little Lies er et show baseret på en bog, der er skrevet af Liane Moriarty. Bogen blev udgivet i juli 2014 af Penguin Group forlag. Det faktum, at hun var i stand til at skrive denne fantastiske bog og få den nomineret til priser, er meget imponerende! Selve showet er også ret vanedannende.

3 En række uheldige begivenheder– Bogserie skrevet af Lemony Snicket

A Series of Unfortunate Events er et show baseret på bøger skrevet af Lemony Snicket. Bøgerne kan faktisk være mere populære end showet på dette tidspunkt, fordi bøgerne var bare så episke og fantastiske. De var fyldt med så meget flere detaljer, end showet var i stand til at give.

2 Sweetbitter– Roman skrevet af Stephanie Danler

Sweetbitter kan ses på Amazon Prime og er baseret på en bog, der er skrevet af forfatteren Stephanie Danler. Hun skrev bogen baseret på sine sande oplevelser som servitrice i New York City. Showet fokuserer på en 22-årig pige, der flytter til New York City og får et job som servitrice i en højt profileret restaurant.

1 The Handmaid's Tale– Bog skrevet af Margaret Atwood

The Handmaid's Tale er endnu et fantastisk show, som vi ikke kunne udelade fra denne liste. Den er baseret på en bog skrevet af den canadiske forfatter Margaret Atwood. Bogen blev udgivet helt tilbage i 1985 og er netop blevet et tv-program i 2017. Vi er spændte på at se mere af dette program, fordi det er så spændende.

Anbefalede: