15 Overraskende BTS-fakta om Chandler On Friends

Indholdsfortegnelse:

15 Overraskende BTS-fakta om Chandler On Friends
15 Overraskende BTS-fakta om Chandler On Friends
Anonim

Betragtet af mange som den største amerikanske sitcom nogensinde, følger "Friends" seks 20-åriges liv, mens de navigerer i personlige og professionelle problemer på Manhattan. Efter showet blev sendt på NBC i september 1994, vandt det hurtigt en massetilhængerskare, da seere over hele verden forelskede sig i den unikke rollebesætning af skæve og relaterbare karakterer.

En almindelig fan-favoritkarakter er Chandler Bing, som ofte bliver døbt sitcom-kongen af sarkasmen. Portrætteret af Matthew Perry, Chandler bringer til bordet et væld af bidende bemærkninger og sjove selvironiske vittigheder, med linjer som 'Jeg er håbløs og akavet og desperat efter kærlighed. Han charmerer også publikum med sit indtagende venskab med Joey Tribbiani og langvarige romantiske forhold til Monica Geller. Her tager vi et kig på 15 overraskende fakta bag kulisserne om Chandler, som du måske ikke kendte til.

15 Han var ikke i den originale fire-personers cast af venner

The Cast Of Friends
The Cast Of Friends

Før skuespillerne blev castet, skabte forfatterne oprindeligt kun fire hovedpersoner til showet. Dette omfattede Ross, Rachel, Joey og Monica. Phoebe og Chandler skulle være bifigurer med meget mindre skærmtid, end de til sidst endte med. Matthew Perry og Lisa Kudrow formåede dog heldigvis at charmere producenterne med deres unikke komiske evner.

14 Han blev næsten spillet af en anden end Matthew Perry

Jon Favreau og Courteney Cox
Jon Favreau og Courteney Cox

Ifølge Telltales Online så andre kendte skuespillere også på det tidspunkt Chandler Bing og Joey Tribbiani. Dette inkluderede Jon Favreau, der endte med at blive castet i sæson tre af showet som Monicas millionærkæreste. Favreau gik faktisk til audition til rollen som Chandler, men det er overflødigt at sige, at forfatterne så Perry som det sidste perfekte match.

13 Han er den bedst bet alte ven

Chandler Bing på arbejde
Chandler Bing på arbejde

Med et kontorjob inden for statistisk analyse og omkonfiguration af data forbliver Chandler karakteren med det højest betalende job i hovedrollen. Denne frynsegode kan komme med en pris, da han flere gange har nævnt, at han afskyr sit eget job, og endda går så langt som at prøve forskellige erhverv i et afsnit af sæson ni.

12 Han var stærkt inspireret af Matthew Perry

Chandler Bing
Chandler Bing

Som indrømmet af forfatterne af showet, var karakteren Chandler stærkt inspireret af ingen ringere end Matthew Perry selv. Dette kan især ses gennem den løbende joke om, at Chandler er akavet omkring kvinder, da Perry selv har indrømmet at være utrolig selvbevidst omkring medlemmer af det modsatte køn.

11 Han og Monica havde paralleller til Courteney Cox og hendes daværende mand David Arquette

Chandler og Monica
Chandler og Monica

I de sidste par sæsoner inkluderede showet en dramatisk historie, hvor Chandler og Monica kæmper for at blive gravide med deres første barn. Denne idé afspejlede sig i virkeligheden, da Courteney Cox og hendes daværende ægtemand David Arquette på samme måde havde svært ved at gøre Cox gravid.

10 Mange fans spekulerede i, at han var homoseksuel

Chandler Bing
Chandler Bing

Mange fans spekulerede i Chandlers seksuelle præference, da showet begyndte, og troede, at han var homoseksuel. Denne forvirring udvidede sig også til medlemmer af rollebesætningen, hvor Lisa Kudrow blev chokeret ved det første bord, der blev læst for at erfare, at karakteren ikke var homoseksuel. Ifølge Factinate måtte showskaberen David Crane endelig afgive en offentlig erklæring for at opklare tingene.

9 Hans stjernetegn er Tyren

Chandler Bing
Chandler Bing

På grund af showets store tilhængerskare har mange fans formået at udlede hver karakters stjernetegn fra fødselsdagene, der blev vist i visse afsnit. Chandlers menes at være Tyren, et faktum, der i høj grad svarer til hans egen personlighed, da han har ry for at være stædig, men i sidste ende er en dedikeret og loyal ven.

8 Han havde en kontroversiel scene, der blev klippet på grund af timingen af 9/11

Chandler Bing
Chandler Bing

I afsnittet 'The One Where Rachel Tells Ross' tager Monica og Chandler ud på deres bryllupsrejse med fly. Ifølge The Whisp blev der optaget en scene, hvor Chandler joker med, at der var bomber på flyet, en joke, der ikke ville være landet godt i kølvandet på 9/11. Efter flykapringerne i september blev episoden derefter ændret for at eliminere scenen med vittigheden.

7 Hans og Joeys hvide keramiske hund tilhørte faktisk Jennifer Aniston

Matthew Perry og Jennifer Aniston
Matthew Perry og Jennifer Aniston

Chandler og Joeys massive hvide keramikhund, som ofte kan ses i deres fælles lejlighed, tilhører faktisk skuespillerinden Jennifer Aniston. Hun lånte hunden til showet som en scenerekvisit, som hun fik som held og lykke fra en veninde, da optagelserne til "Friends" begyndte.

6 Både hans og Matthew Perrys forældre er skilt

Chandler Bings far
Chandler Bings far

Matthew Perry har nævnt, at han tilbragte sin barndom i Canada, efter at hans forældre søgte skilsmisse. Dette er en af de mange ligheder mellem ham og hans karakter, da Chandlers forældre også gik fra hinanden, da han var meget ung. Chandlers far viser sig senere at være homoseksuel i afsnittet "The One With Chandler's Dad".

5 Hans vægtudsving skyldtes en stofmisbrug i det virkelige liv

Matthew Perry og Julia Roberts
Matthew Perry og Julia Roberts

Chandlers vægtudsving gennem serien har en overraskende mørk baggrund. Perry kæmpede faktisk med stofmisbrug i flere år, og indrømmede endda, at han ikke var i stand til at huske at filme de fleste af seriens mellemsæsoner. Han gik til sidst til genoptræning i 1997 og 2001 for afhængighed af alkohol og receptpligtig medicin.

4 Chandler blev et populært fornavn efter showet blev sendt

Chandler Bing
Chandler Bing

Chandler var ikke et populært eller velkendt fornavn, før showet blev sendt. Forfatterne gjorde endda grin med karakterens navn i en episode og sagde, at det ikke betyder noget. Navnet er faktisk baseret på en stearinlysfremstilling og blev populær, efter at showet begyndte at få anerkendelse.

3 De fleste af hans replikker blev skrevet af Matthew Perry selv

Matthew Perry
Matthew Perry

Ifølge Cinema Probe var forfatterne så imponerede over Perrys vid og intelligens, at de ofte tillod ham at sidde sammen med dem under brainstormsessioner til showet. Mange af Chandlers vittigheder var derfor Perrys egne gags og forslag, en kendsgerning, der står som et vidnesbyrd om skuespillerens multitalents alsidighed.

2 Nummeret på hans lejlighed blev ændret halvvejs gennem showet

Lejlighed
Lejlighed

Ifølge Mental Floss ændrede producenterne numrene på Monicas og Chandler & Joeys lejligheder midt i serien. Dette skyldtes erkendelsen af, at Monica skulle bo på en etage højere end nummer 5. Hendes lejlighed blev ændret til nummer 20, mens Chandler og Joeys lejlighed blev ændret fra nummer 4 til 19.

1 Han og Monica skulle kun være et one night stand

Monica og Chandlers bryllup
Monica og Chandlers bryllup

Det romantiske forhold mellem Chandler og Monica skulle kun være begrænset til et one night stand i London i sæson fire. Fans af showet var dog så investerede i parret, at producenterne besluttede at udvide og skrive forholdet ind i manuskriptet som et stort underplot.

Anbefalede: