Paul Rudd & Andre A-List-skuespillere, der fik deres start i gyserfilm

Indholdsfortegnelse:

Paul Rudd & Andre A-List-skuespillere, der fik deres start i gyserfilm
Paul Rudd & Andre A-List-skuespillere, der fik deres start i gyserfilm
Anonim

Har du nogensinde undret dig over, hvordan dine yndlingsskuespillere startede deres skuespillerkarriere og blev de store berømtheder, de er i dag? Nogle af dem skulle arbejde rigtig hårdt og optræde i super cheesy gyserfilm for at nå dertil, hvor de er nu. Selvom ikke alle de gamle gyserfilm er cheesy (nogle af dem er ret skræmmende selv nu), vil de fleste af dem bare få dig til at grine.

Hrrorfilm som Psycho Beach Party, Critters og My Boyfriend's Back er nogle af de bedste eksempler på cheesy gyserfilm. De får dig nok ikke engang til at hoppe, men de introducerede os for nogle af de største skuespillere i vores levetid. Fra Jennifer Aniston til Leonardo DiCaprio, her er 10 skuespillere på listen, der fik deres start i gyserfilm.

10 Amy Adams

Amy Adams er en af de mest populære og hyppigst Oscar-nominerede skuespillerinder i Hollywood. Hun har netop medvirket i et nyt hit kaldet The Woman in the Window, som nåede de ti bedste film på Netflix. Hun er også kendt for sine roller i Arrival and Enchanted. De fleste mennesker ved ikke, at den berømte skuespillerinde fik sin start i den cheesy gyserfilm, Psycho Beach Party.

9 Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz er en anden populær skuespillerinde i Hollywood. Hun var kun omkring otte år gammel, da hun begyndte sin karriere med gyserfilmen The Amityville Horror. “Genstarten af gyserklassikeren i 2005 var hendes første spillefilmrolle. Hun spillede sammen med den daværende up-and-coming skuespiller Ryan Reynolds,” ifølge Insider. Chloë har været med i et par gyserfilm siden da, inklusive Greta og 2013-versionen af Carrie.

8 Paul Rudd

Paul Rudd fik sin popularitet ved at spille hovedrollen i sjove komediefilm som I Love You, Man, The 40-Year-Old Virgin og Knocked Up. Selvom han har haft stor succes i komedie, er gyserfilm det, der lancerede hans karriere. Ifølge ScreenRant, "Før han blev Amerikas kæreste, ville den elskelige Paul Rudd starte sin karriere med at spille hovedrollen i den kritisk panorerede Halloween: The Curse Of Michael Myers. Denne femte efterfølger til den langvarige franchise var et produktionsmareridt, og det endelige produkt viser det… Selvom denne film var en fiasko, ville Rudd finde berømmelse senere samme år for sin rolle i Clueless."

7 Johnny Depp

Johnny Depp er berømt for sine roller i Charlie and the Chocolate Factory, Alice in Wonderland og Pirates of the Carribean-serien. Han spiller mest i eventyr- og fantasyfilm nu, men hans første store film var en gyserfilm. “Nightmare On Elm Street er en gyserklassiker på så mange måder. Det introducerede også verden til Johnny Depp, en af de mest unikke og talentfulde skuespillere i denne generation, ifølge ScreenRant. Han spiller Glen, som er kæresten til den ikoniske hovedperson, Nancy.

6 Matthew McConaughey

Matthew McConaughey har været hjerteknuseren i en masse romantiske komedier, herunder How to Lose a Guy in 10 Days, Ghosts of Girlfriends Past og Failure to Launch. Men han var med i gyserfilmen, My Boyfriend's Back, før nogen vidste, hvem han var. Ifølge Insider, "Før hans breakout-rolle i Dazed and Confused, havde McConaughey en mindre rolle som 'Guy 2' i denne 90'er-gyserkomedie."

5 Seth Rogen

Sammen med Paul Rudd er Seth Rogen en anden berømt skuespiller, der er kendt for sine roller i komediefilm. De medvirkede begge i Knocked Up og The 40-Year-Old Virgin sammen. Seth har også været med i en masse andre film, inklusive gyserfilmen Donnie Darko, som var en af hans første skuespillerroller. Ifølge ScreenRant, "Mens han havde sin start i den kortvarige Freaks and Geeks tv-serie, ville hans første filmrolle være i 2001 horror/sci-fi kulthittet, Donnie Darko, hvor han spiller din typiske high school bølle.. Rickys karakter er ikke så afgørende for plottet, og Rogen fik meget lidt skærmtid."

4 Leonardo DiCaprio

Alle Titanic-fans ved, hvem Leonardo DiCaprio er. Før han var med i den ultimative kærlighedshistorie, var han i en lavbudget gyserfilm, da han var 17. Ifølge ScreenRant, Selvom han måske er en af de største skuespillere, der arbejder i dag, havde Leonardo DiCaprio faktisk sin filmdebut som Josh i Critters 3, en direkte-til-video-efterfølger til horror-komedieserien. Det eneste, han havde gjort før dette, var en ukrediteret rolle i Roseanne.”

3 Ben Affleck

Ben Affleck laver norm alt drama- og thrillerfilm, men han lavede en rolle i Buffy The Vampire Slayer, da han først startede. "For ikke at forveksle med det populære tv-show, varede en af Afflecks første roller på det store lærred i kun sekunder i denne gyserfilm fra begyndelsen af 90'erne," ifølge Insider. Det var også Hilary Swanks første spillefilm, men hun havde en meget større rolle end Ben og spillede Kimberly Hannah, som var en af Buffys venner.

2 Katherine Heigl

Katherine Heigl har skabt sit navn i Hollywood ved at medvirke i flere romantiske komedier, såsom 27 Dresses, Killers, The Ugly Truth og Knocked Up. En af hendes første store roller var overraskende i en gyserfilm. Hun spillede Jade i Bride of Chucky, som bliver taget som gidsler af Chucky og Tiffany (Chuckys brud) med sin kæreste.

1 Jennifer Aniston

Hvis du ikke har set gyserfilmen, Leprechaun, vidste du sandsynligvis ikke, at Jennifer Aniston ikke startede sin succesfulde skuespillerkarriere på Friends. Det viser sig, at hun var Tory, før hun var Rachel. Ifølge Insider, "Før Aniston fik sin ikoniske rolle som Rachel på Friends, fik Aniston sin filmdebut som den førende dame i denne nu fan-favoritfilm om en hævngerrig leprechaun på udkig efter sin stjålne gryde med guld."

Anbefalede: