10 ting om Tom Cavanaghs tid på 'The Flash

Indholdsfortegnelse:

10 ting om Tom Cavanaghs tid på 'The Flash
10 ting om Tom Cavanaghs tid på 'The Flash
Anonim

Du har måske set ham i Ed, Love Monkey eller Trust Me, men det var hans portrættering af antihelten Reverse-Flash i The Flash, der slyngede Tom Cavanaghs karriere til et helt nyt niveau. Queen's University-alumnen kom fra Ottawa i Canada og lavede larm i Broadway-samfundet, før han fik sit store gennembrud som Doug the Dog Guy i Providence.

Relateret: Alt hvad Madeline Zima har lavet siden 'The Nanny'

Men for nylig har stjernen lige sagt op med The Flash. Det kom som en ret chokerende nyhed for mange, da programmet netop har afsluttet sin syvende sæson og er på vej til sæson otte. For at fejre hans syv år med at spille den kaotiske antihelt, er her de ti fakta om Tom Cavanaghs tid i The Flash.

10 Han sluttede sig til 'The Flash' i 2014

I løbet af dens syv års embedsperiode havde Tom Cavanagh været en af seriens stamgæster, siden The Flash første gang kom på skærmen på The CW i oktober 2014. I det afsnit spillede han Dr. Harrison Wells fra S. T. A. R. Labs, der hjælper Barry Allan med at kontrollere sin overvældende hastighed og bruge den til det bedste.

9 Han tjente som instruktør af flere afsnit

Tom Cavanagh viste også sine instruktionsevner i løbet af sin tid med The CW. Han fungerede som instruktør af tre afsnit: "The Once and the Future Flash" fra sæson 3, "Elongated Journey Into Night" fra sæson 4 og "What's Past Is Prologue" fra sæson 5.

Når det er sagt, var det dog ikke første gang, den canadiske skuespiller instruerede et afsnit til en serie. Tilbage i begyndelsen af 2000'erne havde han også tre instruktionsfilm i Ed.

8 Desværre har antallet af seere pr. afsnit i USA været faldende

Desværre, på trods af al dens hype og summende promovering, var det ikke alle tidlige seere af The Flash, der tunede ind på de seneste sæsoner. Mens debutafsnittet scorede historie som streaming-netværkets mest sete premiere siden The Vampire Diaries i 2009, bliver tallene ved med at falde hver sæson. Ifølge Nielsen Media Research oversteg sidste afsnit af sæson 7 ikke engang 1 million amerikanske seere ved udgivelsen.

7 Han portrætterede også sin karakter i flere crossover-episoder

Tom Cavanagh portrætterede også sin karakter i flere crossover-afsnit i andre DC-serier. Han har adskillige crossover cameos på Supergirl, Arrow og Legends of Tomorrow som hans karakter, Harrison Wells.

"Jeg vil kalde det respekt for tegneserieverdenen, for de mennesker, der holder vores show i live, for fansene," huskede skuespilleren om den musikalske crossover. "Det er ligesom, 'Se, vi sidder ikke tilbage og gentager piloten', så jeg gætter på, at du kan argumentere for, at det at have en sangepisode blot er endnu en version af os, der flytter tingene og bevæger os fremad."

6 Han var ikke involveret i nogen store studiefilm for at fokusere på 'The Flash'

I løbet af sin tid med The CW besluttede Cavanagh imidlertid at sætte en pause på sin filmkarriere. Siden Matt Osterman instruerede den dystopiske film 400 Days i 2015, har han ikke medvirket i nogen store studiefilm. Da han har afsluttet sit Flash-kapitel, forventer mange, at skuespilleren fortsætter, hvad han havde ladet være med i sin karriere.

5 Han indrømmede, at det var svært at portrættere flere karakterer

At portrættere en karakter er én ting, men at efterligne flere personligheder i én serie/film er en anden. Det var det, der gjorde, at Cavanaghs job i The Flash var unikt og hårdt, fordi han fik portrætteret Harrison Wells mange personligheder, hvilket ifølge ham selv er en udfordrende ting at gøre.

"At få en mulighed for at være med i et show, der i bund og grund ser ud til at være et langvarigt show, og ikke at skulle spille den samme karakter igen og igen, jeg mister aldrig af syne, at det er et enormt privilegium, " han t alte meget om showet.

4 Han var 'glad', at han ikke blev kastet som blinken

Selv om det er sådan en ære at spille den titulære helt, for Tom Cavanagh, er han glad for ikke at blive castet som The Flash, men som hans antihelt i stedet.

"Grant [Gustin] har brede skuldre, og han vil efter min mening være spektakulær som Barry Allen. Men det er ikke let," sagde stjernen meget om sin medstjerne Grant Gustin i et interview med Blastr.

3 Før 'The Flash' var han allerede en god ven med Greg Berlanti, The Showrunner

Hvis du undrer dig over, hvordan Tom Cavanagh fik sin rolle i serien, er det på grund af hans mangeårige venskab med showrunneren, Greg Berlanti. De to fandt sammen helt tilbage i 2004, da Cavanagh portrætterede den homoseksuelle, stofafhængige bror i et afsnit af Jack & Bobby. De to mødtes igen under sættet af Eli Stone, hvor den canadiske skuespiller portrætterede den titulære helts far.

2 Hans hensigt om at forlade

Som nævnt ovenfor har Tom Cavanagh nu forladt showet efter syv sæsoner med at portrættere antihelten. Det var ikke kun ham, der forlod showet, men Carlos Valdes, skuespilleren fra Cisco Ramon/Vibe, havde også fulgt samme bane.

"Begge er utrolige talenter, der skabte elskede karakterer, som fans og publikum rundt om i verden er kommet til at elske. Derfor holder vi med glæde døren åben for tilbagevendende optrædener," sagde showrunner Eric Wallace, som bemærket af Variety, mens de antyder deres fremtidige comeback til serien.

1 Selvom den oprindelige plan dog var at forlade efter sæson 6

Interessant nok har han planlagt sit exit helt tilbage i sæson 6. Ifølge rapporten skulle han afslutte sin kontrakt som regulær serie i sæson 6, men han insisterede på at afslutte historien i de første par afsnit af sæson 7 i stedet på grund af pandemien.

Anbefalede: