Ozark' Cast: Current Ages, Relationship Statuses, & Net Worths

Indholdsfortegnelse:

Ozark' Cast: Current Ages, Relationship Statuses, & Net Worths
Ozark' Cast: Current Ages, Relationship Statuses, & Net Worths
Anonim

Netflix' tv-serie Ozark er et rystende drama med kendte berømtheder, herunder Jason Bateman, Laura Linney og Julia Garner. I øjeblikket venter hengivne fans spændt på seriens fjerde og sidste sæson for at se, hvordan det ender for familien Byrde.

Mens seerne kan gense seriens tre sæsoner på Netflix for at gøre sig bekendt med, hvad der allerede skete med Marty og resten af familien, før sæson fire udkommer, hvorfor så ikke tage et dybere kig på livet for skuespillerne bag filmen tegn? Hvad er nogle af hovedskuespillernes og skuespillerindernes virkelige alder, forholdsstatus, og hvem tjener flest penge i Hollywood?

10 Jason Bateman: Alder 52, gift med Amanda Anka, $30 millioner

Jason Bateman rød løber
Jason Bateman rød løber

Skuespiller Jason Bateman spiller hovedrollen som Marty Byrde i Netflix-serien Ozark, og for sin rolle blev Bateman nomineret til en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle i et tv-seriedrama og vandt en Primetime Emmy Award for fremragende instruktion for en dramaserie i 2019 for at instruere serien.

Som 52-årig har Bateman været med i adskillige film og tv-shows med sine mest fremtrædende roller i showet Arrested Development og filmen Horrible Bosses sammen med Jennifer Aniston. Bateman er gift med Amanda Anka, som også er skuespillerinde og har i øjeblikket en nettoværdi på $30 millioner.

9 Laura Linney: Alder 57, gift med Marc Schauer, $10 millioner

laura linney fra Ozarks
laura linney fra Ozarks

Skuespillerinde Laura Linney, som i øjeblikket er 57 år gammel, spiller hovedrollen som Jason Batemans kone Wendy Byrde i Netflix-dramaet. Linney har været i Hollywood i et stykke tid, med hovedrollen i Showtime-serien, The Big C, som vandt hende hendes fjerde Emmy, og har været med i adskillige film, herunder 2000's You Can Count On Me, som hun modtog en Oscar-nominering for.

Linney har været gift med sin mand Marc Schauer siden 2009, og hendes nuværende nettoformue er $10 millioner.

8 Julia Garner: Alder 27, gift med Mark Foster, $3 Million

julia garner fra ozarks
julia garner fra ozarks

Julia Garner fik stor ros for sin rolle som Ruth Langmore i Ozark. Garner vandt to på hinanden følgende Primetime Emmy-priser for fremragende birolle i en dramaserie.

Garner er i øjeblikket 27 og er gift med Mark Foster, en musiker, der er bedst kendt som forsanger i gruppen Foster the People. Ifølge Celebrity Net Worth har Garner en nettoværdi på $3 millioner.

7 Sofia Hublitz: Alder 21, Dating muligvis David Gagliardi, $500, 000

sofia hublitz fra Ozarks
sofia hublitz fra Ozarks

Den 21-årige skuespillerinde Sofia Hublitz spiller hovedrollen som Jason Bateman og Laura Linneys datter, Charlotte Byrde, i krimidramaet. Ifølge IMDb vil den unge skuespillerinde udover at arbejde på fjerde sæson af Ozark spille hovedrollen som Darla Walker i 2021's action/thriller Ida Red.

Celebrity XYZ rapporterer, at Hublitz har været kærester med musikeren David Gagliardi, men der har ikke været meget nævnt om deres forhold, da dette blev skrevet. Hun har en aktuel nettoværdi på 500.000 USD.

6 Lisa Emery: Alder 69, single, $1,9 millioner

lisa emery fra ozarks
lisa emery fra ozarks

Den 69-årige skuespillerinde Lisa Emery er bedst kendt for sin rolle som Darlene Snell i Netflix-showet, men teaterinteresserede vil genkende stjernen fra flere skuespil, herunder Relatively Speaking, The Women og The Matchmaker.

Emery var gift med skuespilleren Josh Pais fra 1990 til 2003, men hun er i øjeblikket single. Ifølge Net Worth Post har Emery en nettoværdi på $1,9 millioner.

5 Skylar Gaertner: Alder 17, Single, $200, 000

skylar gaertner fra Ozark
skylar gaertner fra Ozark

17-årige Skylar Gaertner har hovedrollen som Jason Bateman og Laura Linneys unge søn, Jonah Byrde i serien, og ser gennem hans skuespilkreditter, har Gaertner arbejdet som skuespiller, siden han var fire.

I øjeblikket ser det ikke ud til, at Gaertner ser nogen og angiveligt har en nettoværdi på $200.000.

4 Janet McTeer: Alder 59, gift med Joseph Coleman, $4 millioner

janet mcteer fra Ozark
janet mcteer fra Ozark

Skuespillerinden Janet McTeer spiller hovedrollen som Navarro-narkokartellets advokat Helen Pierce i Ozark og blev en regulær serie efter at have haft en tilbagevendende rolle i sæson 2. Skuespillerinden er i øjeblikket 59 år gammel og er gift med ægtemanden Joseph Coleman.

McTeer har vundet adskillige priser som skuespillerinde, herunder en Golden Globe Award for sin rolle i filmen Tumbleweeds fra 1999. McTeer har i øjeblikket en nettoværdi på $4 millioner.

3 Charlie Tahan: Alder 22, single, $1 Million-$5 Million

Charlie Tahan fra Ozark
Charlie Tahan fra Ozark

Charlie Tahan er bedst kendt for sin rolle som Wyatt Langmore i Netflix-serien, men han har også lavet andre store skuespilprojekter, herunder at give udtryk for Victor Frankenstein i animationsfilmen Frankenweenie og spille hovedrollen som Zac Efrons yngre bror i Charlie St. Cloud.

Den 22-årige skuespiller menes at være single i øjeblikket og har en nettoværdi på mellem $1 million og $5 million.

2 Peter Mullan: Alder 61, gift med Robina Qureshi, $1 Million

Peter Mullan fra Ozark
Peter Mullan fra Ozark

Skuespiller Peter Mullan spillede hovedrollen som Jacob Snell i de første to sæsoner af Ozark, men har en masse kommende projekter på vej efter hans afgang fra serien, herunder en rolle i den kommende Amazon Prime-streaming-tv-serie, The Lord of the Rings og The Underground Railroad.

Mullan er i øjeblikket 61 år gammel og har været gift med sin kone Robina Qureshi siden 2007. Han har en nettoformue på $1 million.

1 Tom Pelphrey: Alder 38, single, $12 millioner

Tom Pelphrey fra Ozark
Tom Pelphrey fra Ozark

Skuespiller Tom Pelphrey spiller hovedrollen som Laura Linneys karakters bror ved navn Ben Davis, som slutter sig til Ozark-castet i sæson tre. Han er dog også bedst kendt for at spille rollerne som Jonathan Randall og Mick Dante i CBS-seriens Guiding Light og As The World Turns.

Den 38-årige stjerne er angiveligt single, da dette skrives og har en nettoværdi på $12 millioner takket være hans mange anerkendte roller.

Anbefalede: