James Bonds Lashanna Lynch fører BAFTA 2022 "Rising Star Award"

Indholdsfortegnelse:

James Bonds Lashanna Lynch fører BAFTA 2022 "Rising Star Award"
James Bonds Lashanna Lynch fører BAFTA 2022 "Rising Star Award"
Anonim

No Time To Die-skuespillerinden Lashana Lynch og A Quiet Place's Millicent Simmonds fører stjernerne nomineret til BAFTA 2022 EE Rising Star Award.

Også nomineret i denne kategori er The King's Man-skuespilleren Harris Dickinson sammen med West Side Story's Ariana DeBose og The Power of the Dogs Kodi Smit-McPhee, som begge forventes at blive Oscar-nomineret i år,

Rising Award-vindere går videre til store ting

Tidligere vindere af prisen har inkluderet James McAvoy, Eva Green, Tom Hardy, Kristen Stewart, Tom Holland og Letitia Wright. Alle har de opnået stor international succes i branchen, Nogle har bemærket, at årets nominerede Smit McPhee allerede har betydelig succes i branchen efter at have medvirket i prominente film som The Road, Let Me In og Dawn of the Planet of the Apes. Han forventes at vinde den bedste mandlige birolle i år for sin rolle i Jane Campions cowboyfilm The Power of the Dog.

Lashana Lynch skrev historie som den første kvinde til at videreføre arven fra 007 i sin breakout-rolle som Nomi i No Time To Die. Hun gik glip af nomineringsceremonien, da hun i øjeblikket er ved at filme det historiske epos The Woman King i Sydafrika. Hun vil snart blive set i filmatiseringen af musicalen Matilda sammen med Emma Thompson.

Millicent Simmonds har skrevet historie som den første døve nominerede. Hun fandt verdensomspændende berømmelse med hovedrollen i 2018's A Quiet Place og 2021-efterfølgeren. I mellemtiden er DeBose, som allerede har vundet bedste kvindelige birolle ved Golden Globe Awards og modtaget en nominering fra Critics Choice Awards for sin rolle i West Side Story, stolt over at kunne præsentere sin latinamerikanske arv.

DeBose kommenterede sin BAFTA-nominering og sagde: 'Jeg er yderst ydmyg over at slutte mig til den talentfulde gruppe af skuespillere, der er blevet nomineret til EE Rising Star Award gennem årene. At sige, at jeg er spændt, er en underdrivelse, og jeg er så taknemmelig for denne anerkendelse. Virkelig blæst væk.'

BAFTA-nominerede annonceret i denne uge

De nominerede blev annonceret via en livestream-ceremoni tirsdag morgen, som var vært for sidste års Rising Star-vinder Bukky Bakray og tv-stationen Edith Bowman. De resterende BAFTA-nomineringer vil blive annonceret på torsdag forud for ceremonien den 13. marts i Royal Albert Hall.

EE Rising Star Award er nu i sit 17. år og er den eneste BAFTA-pris, som offentligheden har stemt frem. Det blev for nylig annonceret, at Rebel Wilson vil overrække den årlige prisuddeling.

Dette års jury bestod af formanden for BAFTA og tv Krishnendu Majum, skuespillerinde og instruktør Sadie Frost, skuespillerinde Michelle Dockery, casting-instruktører Lucy Bevan og Leo Davis, producer Uzma Hasan og talentagent Ikki El-Amriti.

Anbefalede: