Hvad skete der med 'Christina On The Coast'?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med 'Christina On The Coast'?
Hvad skete der med 'Christina On The Coast'?
Anonim

Christina On the Coast har været på i fire sæsoner med en femte sæson på vej engang i år. Serien har gjort det utroligt godt gennem årene på grund af, hvor relateret den er. Serien sætter fokus på både Christinas personlige og professionelle rejser. Dette er noget, der typisk ses på HGTV-shows såsom Fixer Upper. Som mange andre HGTV-shows er Christina on the Coast blevet spekuleret i at være muligvis falsk. Uanset HGTV-fans kan ikke få nok af Christina Haack og hendes realityshow.

Fans nyder dog at se Christina gøre det hele. Hun jonglerer med travlt familieliv, en krævende designvirksomhed, forfatter bøger og udvider sit brand. Alligevel har Christina også været i stand til at finde tiden til at bevare sit fysiske velvære. Hun har også overvundet sin skilsmisse fra Ant Anstead. Christina har også været modig nok til at slå tilbage mod sine trolde, fordi hun fandt ny kærlighed.

Christina Haack håber på en frisk start efter sin skilsmisse

Christina Haack har undgået at tale om sin skilsmisse fra Ant Anstead og gå ind i den nye sæson som en frisk start for sig selv. Christina var et andet sted i slutningen af sæson 4, end hun var i begyndelsen af sæsonen. Hun har fokuseret på at ombygge sin klients hjem og investeret i et feriehus i Tennessee. Christina og Ant vil være i hinandens liv og forblive venlige til at være forældre til deres barn Hudson. Ant har endda fort alt, hvor glad han er for Christina, og hvordan det i sidste ende er den bedste beslutning at komme videre fra deres fælles hjem. Hvilken bedre måde for Christina at komme videre og få den nødvendige friske start end ved at adoptere en hvalp. Christina adopterede en yndig Rottweiler-hvalp ved navn Biggie. Biggie skal bo på fuld tid hos Christina, mens familiens franske bulldog Cash vil blive spildt mellem Ant og Christina.

En stor ændring, Christina har foretaget efter sin skilsmisse fra Ant, er at tage sit efternavn tilbage. Efter Christina og Ant blev gift, skiftede hun sit efternavn til sin mand, som mange ægtepar gør. Da skilsmissen var afsluttet, ændrede Christina sit efternavn tilbage til sit pigenavn. Skilsmissen gav Christina virkelig muligheden for at indse, at hun ikke behøver at tage livet så alvorligt. Hun har også brugt mere tid og fokus på sine børn og især på sit helbred og velvære. Mens Christina arbejder på at få sin friske start, vil fans gerne vide, hvor det efterlader hendes show, Christina, på kysten.

Hvad sker der med Christina On The Coast?

Christina on the Coast Sæson 3 begyndte at blive sendt i begyndelsen af august, inden hun tog en kort pause. De hentede så igen i slutningen af september. På grund af de personlige forhold, Christina havde været igennem, forblev Christinas skæbne på kysten usikker. Der var en sæson 4 af Christina on the Coast, bare med nogle nye ændringer. På trods af ændringerne har Christina holdt fast i at være en af de rigeste HGTV-stjerner stadig. Det er uden tvivl, at en ændring er, at hendes eksmand Ant Anstead ikke vender tilbage til showet.

Bedømmelserne af sæson fire var ikke så gode som hendes tidligere tre sæsoner. Nogle fans mener, at de ændringer, Christina lavede, og hendes desperat ønske om at starte på en frisk for sig selv, kan have været årsagen. Uanset årsagen påvirkede det ikke, at serien blev aflyst. Christina on the Coast forventes at blive fornyet for en sæson 5, og en hel del beviser kan bevise det. Christina har lavet en casting til sin nye sæson. De caster alle husejere, der ønsker at ombygge deres forældede hjem.

Fans er begejstrede for at se Christina on the Coast vende tilbage til en ny sæson. Men fans er kede af at se slutningen af Christinas andet HGTV-show Flip or Flop, en serie hun deler med sin eks Tarek El Moussa. Kun ægte fans af Christina Haack ved, at hun tidligere var gift med Tarek, før hun blev skilt og gik videre til Ant Anstead. Ligesom hendes forhold til Ant, har Christina og Tarek forblevet et godt venskab for at holde deres show i gang og være forældre til deres børn Brayden og Taylor. Christina og Tarek har nydt at prale med deres kemi On Flip or Flop og drillede fans. Drillerierne fik fans til at forblive håbefulde, at de ville finde sammen igen, hvilket bare aldrig vil ske. Tarek er blevet gift igen, og Christina blev for nylig forlovet med Joshua Hall. Selv Ant Anstead er gået videre for at finde kærligheden med Renée Zellweger.

Anbefalede: