Wendy Williams hævder, at hun er godt nok til at lave tv-show og administrere sine penge

Indholdsfortegnelse:

Wendy Williams hævder, at hun er godt nok til at lave tv-show og administrere sine penge
Wendy Williams hævder, at hun er godt nok til at lave tv-show og administrere sine penge
Anonim

Wendy Williams taler endelig ud efter at have mistet sit talkshow i dagtimerne til Sherri Shepherd og afkræftet rygter om, at hun "ikke er sund i sindet" og ude af stand til at styre sin økonomi. Talkshowværten har lovet, at hun vil være tilbage "større og lysere" end nogensinde under et interview med Good Morning America, men indrømmede, at der stadig er "private ting", som hun skal håndtere.

Wendy Williams mener, at Wells Fargo har lavet en skør historie for at tage kontrol over hendes konti

Wendy har været fraværende fra sin berømte lilla stol på The Wendy Williams Show siden juli 2021, men i et overraskende telefoninterview med GMA-værten TJ Holmes henvendte chokjocken sig endelig til sine 'Wendy-watchers' og forsikrede dem om, at hun var næsten klar til at komme tilbage på arbejde.

Da hun blev spurgt, om hun var "sund sind", lo Wend og svarede, "absolut, er du?"

"Hvorfor skulle nogen nu antage, at du ikke er det?" TJ fulgte op.

"Nå, du ved, når folk vil have kontrol over deres konti, siger de hvad som helst, inklusive sådan noget skørt om mig," svarede Wendy. "De siger, at jeg har brug for nogen til at håndtere min konto, og det vil jeg ikke. Jeg vil have alle mine penge. Jeg vil se alle mine penge, som jeg har arbejdet hårdt for hele mit liv. Hele mit liv. ikke lyve, jeg snyder ikke, og jeg stjæler ikke. Jeg er en ærlig, hårdtarbejdende person."

Wells Fargo anmodede om et konservatorskab for talkshowværten i den tro, at hun kunne blive "offeret for unødig indflydelse og økonomisk udnyttelse." Wendy afviste på det kraftigste beskyldningen, men banken indefrøs alligevel hendes konti i to måneder og nægtede hende adgang til sine egne penge.

The Famous Shock Jock siger, at hendes helbred er 'meget godt', og at hun har sind og krop som en 25-årig

Wendy forsikrede seerne om, at hendes helbred var i bedring på trods af komplikationer fra graves' sygdom, der har holdt hende fra hendes show.

“Sundhed er meget godt. Og jeg har faktisk haft et par aftaler. Du ved, jeg er 57 nu. Og jeg har sind og krop som en 25-årig,” sagde hun.

Wendy siger, at hun er "meget komfortabel" med sin evne til at vende tilbage til arbejdet, og at "alle er klar." Folk, der arbejder med Wendy, har forsikret hende om, at hvis hendes helbred forbedredes til det punkt, hvor hun kunne vende tilbage, ville hun være tilbage på tv på samme tidspunkt.

"Giv mig omkring tre måneder," fortsatte hun. "Der er private ting, jeg skal forholde mig til, og så vil jeg være klar til at komme tilbage og være fri og klar til at gøre mine ting."

Anbefalede: