Alt, hvad Jennifer Beals har lavet siden 'The L Word

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Jennifer Beals har lavet siden 'The L Word
Alt, hvad Jennifer Beals har lavet siden 'The L Word
Anonim

Nogle kunstnere er ekstremt produktive i Hollywood, hvilket betyder, at de dybest set dukker op i alt. Dette kan være både godt og dårligt, da nogle stjerner kan blive overskredet. Andre kan forsvinde i et stykke tid, og nogle kaster endda håndklædet i ringen efter at have fundet succes.

Jennifer Beals har været i masser af succesfulde projekter, inklusive The L Word for år siden. I stedet for at trække sig tilbage for altid, har hun haft ret travlt, og det inkluderer et nyligt tv-program, der har stjålet overskrifter.

Lad os tage et kig på stjernen og se, hvad hun har lavet.

'The L Word' var enormt for Jennifer Beals

I 2004 fik The L Word sin officielle debut på den lille skærm, og den var ikke bange for at være præcis, hvad den skulle være. At kalde dette show forud for sin tid ville være en massiv underdrivelse, og det at være så foran kurven viste sig at være en fordel, mens det stadig var i luften.

Jennifer Beals blev castet som hovedrollen i showet, og hun, sammen med resten af ensemblebesætningen, var fantastiske i deres roller. I seks sæsoner og 70 afsnit bragte castet i serien liv i sine skarpe manuskripter hver uge, og fans kunne simpelthen ikke få nok af serien.

Siden den første serie blev et hit, har der været flere relaterede spin-off-projekter, hvilket betyder, at The L Word er blevet til sin egen lille skærm-franchise. Det hele var muligt takket være Beals og det originale cast.

Siden sin tid i showet har Jennifer Beals haft en fandens karriere.

She's Done Movies Like The Book Of Eli

Jennifer Beals Book of Eli
Jennifer Beals Book of Eli

Som mange ved, var Jennifer Beals faktisk en filmstjerne, før hun blev tv-stjerne, og det var takket være en lille film kaldet Flashdance tilbage i 80'erne. Så det burde ikke være for overraskende at se, at hun endte med at lande i masser af film gennem årene.

Hun har lavet en række mindre projekter på det store lærred, og det kan argumenteres for, at hendes største succes har været The Book of Eli, som var en hitfilm med Denzel Washington og Mila Kunis i hovedrollerne.

I et interview t alte Beals om sin rolle i filmen og sagde: "Claudia er på en måde en fordrevet dronning. Hendes egentlige mål er at holde sig i live og beskytte sin datter, Solara [spillet af Mila Kunis]."

"Atmosfæren er utrolig usikker og mandsdomineret. Hun og hendes datter har et mantra: en dag mere. Bare for at holde sig i live en dag mere," fortsatte hun.

Jennifer Beals kan lidt af hvert, men der sker noget helt særligt, når hun fokuserer sin opmærksomhed på den lille skærm. I de seneste år har skuespillerinden gjort noget seriøst arbejde på tv.

Hun var for nylig på 'The Book Of Boba Fett'

Det fantastiske ved at spille hovedrollen i et populært tv-program er, at andre muligheder åbner sig, når det første hit når en konklusion. Dette har været tilfældet for Jennifer Beals, som har gjort en række solide optrædener på den lille skærm, siden The L Word sluttede.

Beals er blevet til i shows som Castle, The Mob Doctor, The Night Shift og Taken.

Som om det ikke var imponerende nok, begyndte skuespillerinden netop sin tid på The Book of Boba Fett, som karakteren Garsa. Det er overflødigt at sige, at fans var begejstrede for at se skuespillerinden optræde i hver af seriens to første afsnit.

Da Beals t alte om at være med i det nye show, sagde Beals: "Jeg er så begejstret. Jeg har lige set det første afsnit for to timer siden. Mit hjerte kørte bare … jeg blev virkelig følelsesladet, og jeg sendte en sms til Jon [Favreau] med det samme for at fortælle ham, at jeg elsker episoden så meget. Den er så filmisk. Han får [Boba Fett] til at lide, som enhver god helt skal lide, og til sidst begynder vi at se ham komme ud af det. Jeg var ligesom, 'Åh, gud, jeg kommer til at være i denne verden.'"

Det er stadig at se, hvor ofte hun optræder i The Book of Boba Fett, men der er håb om, at hun vil være med i noget tid. Hun passer så naturligt ind i den verden, og det ville være klogt at have hende rundt, især i betragtning af hvor interessant hendes karakter allerede har været.

Jennifer Beals har haft en fed karriere, og hun får stadig store ting til at ske med jævne mellemrum.

Anbefalede: