Forsatte Jonathan Taylor Thomas med at vokse sin nettoværdi efter 'Home Improvement'?

Indholdsfortegnelse:

Forsatte Jonathan Taylor Thomas med at vokse sin nettoværdi efter 'Home Improvement'?
Forsatte Jonathan Taylor Thomas med at vokse sin nettoværdi efter 'Home Improvement'?
Anonim

Når det kommer til 90'er-stjerner, er der masser af variation i, hvor succesfulde hver enkelt bliver som voksen. For nogle, som Drew Barrymore, var det at være en barnestjerne blot et blip på hendes radar. Berømtheder som Drew huskes mere for deres glow-ups end de roller, der gjorde dem berømte.

Men ikke alle børneskuespillere fra 90'erne har det samme held. Faktisk er mange blevet genstand for lidt triste 'hvor er de nu'-historier. Det skete så ofte for 'Matilda'-stjernen Mara Wilson, at hun bogstaveligt t alt skrev en bog om det.

Selv om fans med glæde ser tilbage på Jonathan Taylor Thomas' tid på 'Home Improvement', er det tydeligt, at han ikke er nær så berømt, som alle troede, han ville blive, efter showet sluttede. Et af de største spørgsmål ved hans karriere er, om han så nogen økonomisk succes, efter at showet, der gjorde ham berømt, endelig var afsluttet.

Hvor meget er Jonathan Taylor Thomas værd?

I disse dage er Jonathan Taylor Thomas et par millioner dollars værd. For at være specifik er hans nettoværdi omkring 16 millioner dollars, hvilket bestemt ikke er noget for den gennemsnitlige person at håne. Det kan måske ikke sammenlignes med, hvad Tim Allen henter ind, men det faktum, at Thomas forlod rampelyset tidligt, kan have noget at gøre med relativt hans lave indtjening.

Hvor meget tjente Jonathan Taylor Thomas på 'Home Improvement'?

Spørgsmålet om, hvorvidt Jonathan tjente nogen penge efter 'Home Improvement', handler om at finde ud af, hvor meget han tjente på showet, og så hvor meget han har tjent siden. Kilder tyder på, at han tjente omkring $8.000 per episode af sitcom, selvom det er uklart, om han tjente det samme beløb gennem de otte sæsoner, han optrådte på, eller om beløbet langsomt steg over tid.

Med hensyn til hans samlede pengestrøm fra 'Home Improvement' tog ' Jonathan Taylor Thomas' nettoformue tydeligt et løft, efter at han forlod serien med 177 afsnit under bælte.

Efter at have optrådt i 177 ud af i alt 204 afsnit, ville Thomas have samlet omkring 1,4 millioner dollars alene fra den koncert. Igen er det et skøn baseret på den gennemsnitlige løn pr. afsnit, men for en børnestjerne, der ikke engang var en lovlig voksen endnu, da han forlod serien, er det en anstændig stykke ændring.

Det kunne også have hjulpet Thomas med at planlægge sit liv efter 'Home Improvement'.

Tjente Jonathan Taylor Thomas nogen penge efter tv-serien?

Der var en masse drama omkring Jonathan Taylor Thomas' exit fra 'Home Improvement'. Faktisk sagde de voksne i programmet i interviews nogle akavede ting om teenagerens afgang fra den fiktive Taylor-familie.

Hans tv-mor sagde, at hans afsked var et "ømt punkt" for rollebesætningen, og Tim Allen bemærkede, at han havde sagt, at han var "forvirret" over, at Jonathan tog afsted (han sagde også, at teenageren ikke havde værdsat det kommentar). Men hvorfor alt det drama?

Som Patricia Richardson påpegede, dukkede teenageren ikke op til seriefinalen, og ikke alle var glade for det. Richardson sagde, at hun syntes, det faktisk var en god idé, at han ikke dukkede op, men andre følte sig tydeligvis svigtet.

Men påvirkede det Jonathan Taylor Thomas' nettoformue eller hans potentiale for at få lukrative koncerter efter hans afgang fra showet?

Hvorfor forlod Jonathan Taylor Thomas 'Home Improvement'?

Svaret på, hvordan showet påvirkede Thomas' nettoværdi kommer ned til, hvorfor han forlod, og hvad han gjorde bagefter. Det ser ikke ud til, at hans afsked havde noget med penge at gøre. Han havde åbenbart fort alt alle, at han ville på college i stedet for at fortsætte med serien.

Han var en teenager, der havde arbejdet på den samme sitcom i syv år allerede, så hvem kunne bebrejde barnet for at ville have en uddannelse og på en måde se verden hinsides settet? Men det viste sig, at Thomas ikke ligefrem holdt op med at handle helt, derfor Tim Allens "forvirring."

Hvad gjorde Jonathan Taylor Thomas efter 'Home Improvement'?

Samme år som han forlod 'Home Improvement' optrådte JTT i to film, og det næste år medvirkede han i yderligere to. Derefter arbejdede han konsekvent på film og shows som 'The Wild Thornberrys', 'Smallville', '8 Simple Rules' og endda 'Veronica Mars'.

Så hvis han ikke holdt op med at spille efter 'Home Improvement', selvom hans medstjerner var utilfredse, blev Jonathan Taylor Thomas bestemt ved med at tjene en indkomst. Og ser man på uoverensstemmelsen mellem hans estimerede 'Home Improvement'-indtjening og hans nuværende nettoformue, fortsatte JTT enten med at tjene penge i sine post-sitcom-projekter, eller også er han meget smart med at investere.

Anbefalede: