Fans glemmer, at Travis Scott bruger et falsk navn

Indholdsfortegnelse:

Fans glemmer, at Travis Scott bruger et falsk navn
Fans glemmer, at Travis Scott bruger et falsk navn
Anonim

I øjeblikket går det ikke så godt for Travis Scott. ' Astroworld ' skulle være et kæmpe vendepunkt i hans karriere, tilbage foran et levende publikum. Men som de fleste ved nu, blev det til en fuldstændig katastrofe, hvor flere fans oplevede alvorlige skader, sammen med adskillige ofre.

Den anden nat blev aflyst, og tilbageslaget fortsætter, hvor Scott taber forskellige godkendelsesaftaler, for ikke at nævne, at han også taber millioner på grund af den forglemmelige koncert.

Vi tager et skridt tilbage fra netop den dag og sætter fokus et andet sted. Nogle fans ved det ikke, men Scott går faktisk under et scenenavn. Vi vil diskutere, hvad hans rigtige navn er, sammen med hvem der var inspirationen bag navnet, Travis Scott.

Travis Scott havde en vanskelig barndom

Da han voksede op i Missouri City, Texas, var livet meget anderledes for Travis Scott før det skarpe lys i hans senere år. Scott afslørede, at han så, "mange ting går ned", leve livet i et lidt uroligt område af byen.

Derudover var familiedynamikken hård, da han afslørede sammen med Rolling Stone.

Ifølge rapperen besluttede hans far at sige sit job op og dyrke musik skabte nogle store spændinger derhjemme, især hos hans mor.

''Han sagde op. Eller pensioneret. Og lortet blev hårdt. Har ikke råd til lort. Og min mor er handicappet. Jeg har aldrig set hende bøje benet - hun har gået på krykker hele mit liv. Pins og lort. Hun tager medicin, der knepper med hele hendes tilstand. Hun har fået slagtilfælde og lort. Jeg tror, hun cyklede i en grøft eller noget skørt, da hun var ung. Og stadig passede hun på mig, mine brødre, søster, min far, der holdt ud med mit lort. Stærk kvinde. Det er derfor, jeg bevæger mig, som jeg bevæger mig. Intet stopper mig, bror.”

Tingene ville gå til det bedre, da Scott i sine senere år sørgede for sine forældre, på en måde, de ikke selv kunne, og købte dem et nyt smukt hjem.

Ikke desto mindre, før hans berømmelse, kendt som Travis Scott af millioner af fans, gik han efter noget helt andet. I sandhed tror vi ikke, at dette kunstnernavn ville have fungeret…

Scott Went af Jacques Bermon Webster II

Før hans store udbrud takket være Kanye West, var Scott bare en normal fyr, der prøvede at klare sig i branchen. Han startede i New York, og da fremskridtene gik langsomt, flyttede han til LA. Endnu en gang var livet i LA ikke lovende, da han ikke havde noget sted at bo på grund af at være blevet forladt af sine venner.

På det tidspunkt var Scott fuldstændig afskåret af sine forældre, da han ikke havde noget sted at bo. Til sidst flyttede han tilbage til Houston, og så igen ville han vende tilbage til LA, selvom tingene denne gang var anderledes, da han blev set af T. I.s repræsentanter.

Det var på det tidspunkt, hvor hans karriere endelig begyndte at ændre sig, og i 2012 ville han udgive sit første mixtape.

At ændre sit navn til Travis Scott viste sig at være en klog beslutning. Før hans berømmelse gik Scott efter Jacques Bermon Webster II, som i virkeligheden ikke har samme appel som hans nuværende navn.

Hans efternavn Webster blev dog brugt meget. Datteren Stormis efternavn er faktisk Webster, hvilket holder arven og efternavnet i live.

Han ændrede sit scenenavn til Travis Scott som en hyldest til sin onkel

Så dette inviterer til det næste spørgsmål, hvor kom navnet Travis Scott fra. Som det viser sig, var det ikke helt tilfældigt. Scott så op til sin onkel i en yngre alder og brugte navnet som en hyldest. Han diskuterede motivationen sammen med Insider.

"Han var som min yndlingsonkel. Min yndlingsslægtning," sagde Scott om sin onkel. "Jeg så op til ham og s---… Den fyr var bare smart. Har altid truffet gode beslutninger, gode forretningsbeslutninger."

"Scotten kommer også fra ham, det var hans kaldenavn," fort alte Scott Complex. "Jeg var ligesom en mand, hvis jeg ville være rapper, ville jeg være denne fyr."

Fans indså især navneændringen, da Stormi blev født, og brugte efternavnet Webster. Så mange fans blev overrumplet.

"Jeg ventede 9 måneder på, at Kylie Jenner ringede til sit barn Stormi, OG SÅ finder jeg ud af, at Travis Scotts rigtige navn er Jacques Webster. STORMI WEBSTER?! Lyder som en ny Coronation Street-karakter i et forsøg på at være mere ungdommelig. Jeg er såret og skuffet."

Ja, ikke alle var begejstrede for hans tidligere navn… deraf ændringen.

Anbefalede: