Er der mere i historien om Owen Wilsons datter?

Indholdsfortegnelse:

Er der mere i historien om Owen Wilsons datter?
Er der mere i historien om Owen Wilsons datter?
Anonim

Owen Wilsons datter blev født i 2018, og efter alt at dømme har skuespilleren endnu ikke mødt hende. I årenes løb har hans eks og Lyla Wilsons mor, Varunie Vongsvirates, gentagne gange kaldt sin eks ud for at have ignoreret sin lille pige (mens han var en praktisk far for sine to sønner).

Men efterhånden som flere retsprotokoller kommer frem, ser det ud til, at Owen Wilsons modvilje mod at blive forældre til sin datter stikker meget dybere, end fans troede. Et par tilsyneladende godartede fakta kunne ændre hele fortællingen.

Hvorfor ønsker Owen Wilson ikke at møde sin datter?

Der er et par teorier omkring Owen Wilsons problemer med at lære sin datter at kende. Nogle fans har en teori om, at Owen slet ikke ville have flere børn, og nærer nag til sin eks for tilsyneladende at ignorere hans følelser i sagen. Det vil sige, at mange mennesker tror, hun blev gravid med vilje uden Owens vidende, selvom kilder siger, at Varunie informerede ham med det samme, da hun var fire uger henne.

Selvfølgelig kan hans fraværende far-status også have noget at gøre med hans tidligere mentale helbredsproblemer, har fans teoretiseret. Uanset hvad, så virker det meget tydeligt, at Owen ikke vil have noget med sin datter at gøre. Men i et interessant twist ser han ud til at have ingen problemer med at være økonomisk på krogen for barnet.

Owen Wilson betaler en masse børnebidrag

Det er tidligere blevet bekræftet, at Owen Wilson betaler en hel masse børnebidrag. Faktisk er han på krogen for 25.000 $ om måneden for Lyla Wilson, men det er ikke her, de forældrerelaterede udgifter slutter. Owen har også bet alt andre udgifter til barnet og foretaget direkte betalinger til Varunie.

Kilder bekræfter, at Owen Wilson ud over børnebidrag har bet alt omkring $35.000 for Varunies "arbejdstræner" plus omkring $35.000 i advokatsalærer. Han er også blevet pålagt at betale for Lylas sygeforsikring, som han angiveligt tilmeldte hende i henhold til sin Screen Actors Guild-politik.

Men som Vongsvirates tidligere har udt alt: "Han hjælper økonomisk, men det har aldrig handlet om det." Det er tydeligt, at det tidligere par er delt i, hvad Owens ansvar er for et barn, han tilsyneladende ikke (vel, i øjeblikket ikke) ønsker.

Så kunne der være noget mere i situationen, end at Owen bare er en deadbeat?

Retsdokumenter kan tyde på et twist

Det er svært at finde information om præcis, hvad der er sket i retten, og Owen Wilson er bestemt ikke til at dele detaljerne om sit privatliv med offentligheden. Mens han taler om sine to sønner, kommenterer Owen ikke sin datter, og det ser ud til, at hans eneste kommentarer har været i retten.

Sagen er, at nogle lækkede retsdokumenter tyder på, at der kan være mere bag Owens afvisning af sit barn, end man kan se. Først og fremmest er der faderskabsresultaterne. De fleste kilder siger, at der var gennemført en faderskabstest, og at den bekræftede, at Owen er den biologiske far til barnet. Nogle kilder citerer dog i stedet faderskabsresultatet som "den påståede far er ikke udelukket som den biologiske far til fosteret."

Selvfølgelig lyder det skåret og tørret, men faktisk betyder det udsagn ikke, at der er et 100 procent DNA-match. Som mange enlige forældre sandsynligvis ved, betyder ordsproget blot, at det er sandsynligt, at den påståede far er faderen. Det er ikke nødvendigvis garanteret.

Det næste mærkelige twist i sagen? Det faktum, at han på sit retspapir, hvor han afviste samvær med Lyla, tilsyneladende skrev, at han var usikker på barnets faderskab, som en forklaring på, hvorfor han ikke ville se hende.

Er Owen Wilson en idiot, eller er der noget andet i gang?

De fleste kritikere af Owen Wilson har det fint med at skimme retsprotokollerne og er enige, ja, Owen er en fjols, og det er derfor, han ikke ønsker at se sin datter. Men de små detaljer ser også ud til at hænge sammen på en måde, der antyder muligheden for, at han ved noget, fans ikke ved.

Når alt kommer til alt, uden at kende detaljerne i faderskabstesten, kan fans ikke nøjagtigt selv bekræfte, at Owen er Lylas far. Og hvad med denne vilde teori: hvad nu hvis DNA-matchet er til en, Owen er i familie med, og ikke nødvendigvis til ham?

Det er lidt af et spring, for at være retfærdig, men måske sker der mere med Owen Wilsons datters faderskab… Eller måske er Owen virkelig i benægtelse og er den onde fyr i scenariet.

Anbefalede: