Hvor meget er HGTV-stjernen Mina Starsiak Hawk værd?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er HGTV-stjernen Mina Starsiak Hawk værd?
Hvor meget er HGTV-stjernen Mina Starsiak Hawk værd?
Anonim

Når man ser på populære kanaler på den lille skærm, er HGTV en, der fortsætter med at vinde nye fans ind. Takket være programmer som Property Brothers, Flip or Flop og House Hunters har netværket været i stand til at trives, mens det har givet plads til store tv-stjerner på vej ind i mainstream.

Mina Starsiak Hawk er en HGTV-stjerne, der har skabt bølger i de seneste år, og det er takket være det arbejde, hun har udført på sit eget show, samt noget crossover-arbejde, som hun har deltaget i. Starsiak har gjort det godt for sig selv økonomisk, og fans er blevet nysgerrige efter hendes samlede nettoformue på dette stadie af hendes rejse.

Lad os se nærmere på HGTV-stjernen Mina Starsiak Hawk og se, hvor meget hun er værd.

HGTV er hjemsted for mange stjerner

HGTV har været en grundpille på tv i årevis nu, og netværket har gjort et fremragende stykke arbejde med greenlight-shows, der er i stand til at fange et stort publikum. Selvom disse shows kan have en lignende følelse, bringer de alle noget unikt til bordet, hvilket giver hver enkelt et publikum at tage højde for.

Det er ikke let at lande et show på HGTV, men når først et hold får en pilot i gang, har de nu en mulighed for at gøre noget, som få andre kan. Nej, ikke alle show tager fart og bliver et kæmpe hit, men dem, der åbner døren for andre lukrative muligheder i flere arenaer.

I de seneste år er Mina Starsiak Hawk blevet et populært navn på den lille skærm takket være sit arbejde på HGTV, og lige siden hun fik sin debut på netværket, har hun taget skridt og gjort alt, hvad der står i hendes magt for at samle et væld af rigdom.

Mina Starsiak Hawk Stars On 'Good Bones'

I 2016 fik Good Bones sin debut på den lille skærm, og den indeholdt Mina og hendes mor, Karen, der lavede smukke hjemmearbejde. Duoen havde erfaring, før de landede deres eget show, og de har fremskaffet noget fantastisk arbejde, som publikum kan nyde deres øjne på under deres tid på tv.

Indtil videre har serien været sendt i 6 sæsoner og i alt 70 afsnit, hvilket har vist, at den har udholdenhed, og at fans elsker, hvad showet bringer til bordet. I seriens seneste sæson har Mina arbejdet uden sin mor ved sin side på showet, hvilket har forårsaget nogle betydelige ændringer.

Da Mina t alte om dette, sagde: "Jeg mener, det er et tveægget sværd begge veje. Jeg tror, at det for os blev lidt stressende til sidst, fordi vi er så forskellige steder i vores liv., og jeg siger: "Okay. Lad os gå. Jeg er ved at bygge et imperium." Og hun siger: 'Nå, ja, lad os sætte farten ned, pige. Du kører for hurtigt. Du gør for meget.'"

"Så selvom det bestemt har været en overgang, tror jeg, at det nok har os begge på mere komfortable steder, hvor vi gerne vil være. Så hun føler, at hun har tid. Hendes mand har været pensioneret i et par år, og så det har været lidt af en tiltrækning på hende til at ville være omkring mere. Så hun kommer til at gøre det og kommer til at rejse, og jeg forsøger at bygge et imperium," fortsatte hun.

Takket være hendes utrættelige arbejde gennem årene har Mina lavet en mint.

Hun er i øjeblikket $2 millioner værd

Så, hvor meget er Mina Stasiak Hawk værd i øjeblikket? Ifølge Distractify har tv-værten en nettoværdi på 2 millioner dollars, hvilket er intet mindre end imponerende.

Da hun rapporterede om sin nettoformue, bemærkede Distractify: "For hver episode af Good Bones tjener Mina efter sigende mellem $10.000 og $20.000, ifølge Gossip Gist. Hun har dog også optrådt andre på HGTV. Moren til to var med i følgende serier: Rock the Block, Battle on the Beach og A Very Brady Renovation."

Webstedet skrev også: "For ikke at nævne, Mina åbnede en butik sammen med sin mor i Indianapolis kaldet Two Chicks District Co. i 2020. Inspireret af deres forretning sælger butikken boligindretning og møbler inspireret af damernes signaturstil." Dette er en imponerende start for Starsiak, og det er klart, at hun ved en ting eller to om at tjene penge.

Med tiden bliver det interessant at se, hvordan hun opbygger sit imperium, og hvor mange penge hun vil være i stand til at samle ind. Måske vil hun være som andre HGTV-stjerner og få flere udsendelser på netværket.

Anbefalede: