Zayn Malik-fans diskuterer, om han har "grædt" i en nylig delt selfie

Indholdsfortegnelse:

Zayn Malik-fans diskuterer, om han har "grædt" i en nylig delt selfie
Zayn Malik-fans diskuterer, om han har "grædt" i en nylig delt selfie
Anonim

Vi har en ny fotoopdatering fra den tidligere One Direction-sanger Zayn Malik! Sangeren har postet sit andet selfie på en uge, men han ser ikke så ophøjet ud som før.

På billedet ses Malik posere sidelæns, hvilket giver seerne et glimt af hans nakketatoveringer. Sidste uge bemærkede fans, at sangeren havde nyt blæk på sin hals og arme, da han poserede for en sjælden selfie. Hitmageren er kendt for at have over 60 tatoveringer, inklusive kosmiske karakterer på hans ben, en slange på hans skulder og en tatovering dedikeret til sin datter Khai, som han deler med mangeårige kæreste, Gigi Hadid.

Efter Zayn delte sin seneste selfie, delte fans deres bekymring for sangeren, der så ud til at være ked af det.

Græder Zayn på dette billede?

Det tidligere One Direction-bandmedlem delte et dystert udtryk på billedet, som fik fans til at stille spørgsmålstegn ved, om han "græd" på det.

"græder?" spurgte én person.

"ER DU OK ZAYN?" spurgte en anden.

"Du græder? Hvorfor græder du?" skrev en fan.

"Zayn, du ser virkelig trist ud, er du okay?" en bekymret bruger udtrykt.

Nogle fans overvejede, om Zayns triste udtryk havde noget at gøre med hans forhold til Gigi Hadid.

"Alle må hellere være søde mod ham, når zigi-bruddet annonceres…" delte en bruger.

"HVORFOR GRÆDER ZAYN, OG HVORFOR POSTEDE HAN DET BILLEDE AF HAM GRÆDER JEG BRUGER SVAR" står der i en kommentar.

Rygterne om, at Zayn Malik og Gigi Hadids forhold nærmer sig en ende, har dukket op i et stykke tid. Parret havde vænnet sig til deres nye roller som forældre efter at have budt deres datter Khai velkommen i september sidste år. Parret datede til og fra i næsten fem år, men har stået stærkt, siden de blev forenet i slutningen af 2019.

Mens Zayn har været utrolig privat omkring sit forhold og sin rolle som far, har Gigi delt flere glimt af deres liv, inklusive uddrag af deres datter. Sangerinden har taget en meget lavmælt tilgang til sociale medier på det seneste og har været uden opdateringer i flere måneder.

Anbefalede: