Sacha Baron Cohens kone, Isla Fisher, har en høj mening om sin mands komedie

Indholdsfortegnelse:

Sacha Baron Cohens kone, Isla Fisher, har en høj mening om sin mands komedie
Sacha Baron Cohens kone, Isla Fisher, har en høj mening om sin mands komedie
Anonim

Isla Fisher og Sacha Baron Cohen blev gift i 2010, og de er bestemt et fascinerende par, da de begge er skuespillere, og selvfølgelig er Sacha Baron Cohen berømt for at skabe sin karakter Borat. Fans var ivrige efter at vide, hvordan Borat 2's komedie ville se ud, og Seth MacFarlane elskede efterfølgeren.

Det er altid interessant at høre, hvad en komikers partner synes om deres vittigheder og tilgang til komedie. Hvad synes Isla Fisher om sin mands komedie? Lad os tage et kig.

Hvad tænker Isla?

Isla Fisher og Sacha Baron Cohen mødtes til en fest i Sydney, Australien, og fans har med glæde fulgt deres forhold i lang tid nu.

Isla Fisher delte, at hun godt kan lide at være meget investeret i Sacha Baron Cohens arbejde, og at hun engang blev sur på ham, fordi han fjernede en joke, som hun var meget knyttet til.

Ifølge E! News, Isla optrådte på Jimmy Kimmel Live og forklarede, hvad der skete. Skuespillerinden sagde, at hun fort alte sin mand: "Jeg vil ikke være i stand til at tale med dig igen, medmindre du lægger denne joke tilbage!" da hun syntes, det var virkelig sjovt. Hendes mand sagde, at han ønskede, at der skulle være "patos" i scenen, så han følte, at han joke måtte væk.

Isla forklarede: "Jeg kan godt lide at være involveret. Jeg ser alle klippene i hans film. Jeg mener, jeg er sikker på, at min mand vil fortælle dig, at jeg bliver lidt for egenrådig. Der er faktisk en joke i denne seneste Borat en, i debutanteboldscenen. Jeg fandt det så sjovt, det er min yndlingsjoke. Jeg var så knyttet til det. Det var i finalen, det var i alle nedskæringerne. Og så endelig, når det kommer til det sidste minut redigering, han tager den ud!"

Isla og Sachas forhold

Isla Fisher fort alte, at hendes mand ikke fortæller hende, når han laver stunts, fordi hun ville være for bekymret over det. Selvom ikke alle kan relatere til det, lyder de som et regulært og relateret par.

Ifølge E! Nyheder delte skuespillerinden på Jimmy Kimmel Live, at Sacha Baron Cohen først vil fortælle hende, efter at stuntet allerede er forbi. Hun sagde: "Han fortæller mig ikke rigtig, hvornår han skal gøre de super farlige ting, før han har gjort det, så det er ikke et norm alt spørgsmål om, som: "Har du hentet renseriet?" eller 'Hvad skød du i dag?' Det er ligesom, han vil sige: 'Ja, vi tog til et våbenmøde' eller 'Jeg blev næsten anholdt.'"

Det lyder som om parret virkelig støtter hinanden, og det viser sig, at Sacha Baron Cohen inspirerede Isla Fisher til at lave komedie.

Isla fort alte People i et interview: "Jeg skulle op til en masse dramatiske roller og blive afvist. Han sagde: 'Du er en af de sjoveste mennesker, jeg kender. Du burde lave komedie." Det var dengang, hun blev castet i The Wedding Crashers, og hun har helt sikkert medvirket i nogle sjove, lethjertede film siden såsom Confessions Of A Shopaholic, tilpasset fra den populære, søde og sjove bogserie af Sophie Kinsella.

Isla Fisher optrådte på Conan et par forskellige gange, og de t alte ofte om hendes ægteskab med Sacha Baron Cohen. De sagde, at Sacha ikke bliver flov, som andre gør, og da Conan O'Brien spurgte, hvordan hendes familie reagerer på hans sans for humor og den komedie, han arbejder på.

Isla delte en historie, da hendes far og hans kone besøgte Sacha på settet i Cape Town, og scenen var meget upassende. Hun sagde: "Jeg sagde lige, 'Lad os få frokost, lad os få frokost'." Dette er en fantastisk historie, da det er sandt, at humoren ikke er for alle, og det må være svært for hende at forklare det til sin familie nogle gange.

Med deres yndige forhold og tre børn er det ikke underligt, at fans elsker Sacha Baron Cohen og Isla Fishers ægteskab. Ifølge People delte han, at hun altid er der for ham, især når han optager film, og dagene er meget lange. Skuespilleren t alte om at filme Borat 2 og The Trial of the Chicago Seven, og han forklarede, "det er ikke normale optagelsesdage; du ringer nogle gange sidst på dagen og bare siger," Jeg var heldig at klare det ud i ét stykke i dag, ' så du har brug for en meget, meget forstående kone. Og jeg er meget heldig at have den."

Det er sjovt at høre, at Isla Fisher bliver involveret og kan lide at høre vittighederne, der går i Borat-filmene, og det er sjovt at høre, at hendes yndlingsjoke ikke nåede ind i Borat 2.

Anbefalede: